Şimdi Ara

2010-2014 arası film önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dilsiz Gurme kullanıcısına yanıt
    Dreed, Snowpiercer, Real steel, Now you see me'yi izledim. Tokarev Nicolas Cage oynadığı film mi acaba "Rage" diye geçiyor imdb'de, The İnternship ile Runner runner indiriyorum. Justin Timberlake filmini nasıl izlemedim bilemiyorum. Türkçe olarak bende izlemiyorum çok teşekkür ederim
  • Inception'ı izlemeyen kaldı mı ya
  • B.ELMAS kullanıcısına yanıt
    Ben nerden bileyim senin neyi izleyip izlemedigini.
  • yorumlara biraz dikkat edersen "2010-2014 yılı arasında yaklaşık 200 film izledim" diye belirmiştim imdb'den 8.8 almış bir filmi izlememem mümkün değil biraz mantıklı düşünürsen anlarsın zaten ayrıca o yorumu şaka niyetine yaptım neden bu kadar ciddiye aldın anlamış değilim
  • table no 21 ve camp filmini öneririm
  • Konuyu bir hortlatayım filmsiz kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.ELMAS

yorumlara biraz dikkat edersen "2010-2014 yılı arasında yaklaşık 200 film izledim" diye belirmiştim imdb'den 8.8 almış bir filmi izlememem mümkün değil biraz mantıklı düşünürsen anlarsın zaten ayrıca o yorumu şaka niyetine yaptım neden bu kadar ciddiye aldın anlamış değilim

4 yılda 200 film,ayda 4 film izlemissin sanırım imdb top 250yi izle derim 5 yıl içinde bitirmen dileğiyle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zombieland
  • Nebraska
    Trance
    Jagten
    Oslo, 31 August
    Amour
    On the Road
    Holy Motors
    Ted
    Intouchables
    Moonrise Kingdom
    The Dictator
    Moneyball
    The Help
    Limitless
    Submarino
    The Trotsky
    The King's Speech
  • kocaelinsaat K kullanıcısına yanıt
    2010 dan 2014 e kadar film izlemedim orada yanlış anlamışsın :) 2010 ve 2014 yılları arasındaki filmleri demek istemiştim ayda değil günde izliyorum 4 film ayrıca imdb de bakıyorum 60/250 falan oldu sanırım :)
  • B.ELMAS kullanıcısına yanıt
    2012
  • Jarvıs_ kullanıcısına yanıt
    korku filmi hiç izlemedim
  • Anders. kullanıcısına yanıt
    Bazılarını izledim çok güzel filmler diğerleri de öyle görünüyor teşekkür ederim devamı varsa beklerim
  • last_uk kullanıcısına yanıt
    Unutmuşum bu filmi teşekkür ederim
  • korku değil kesinlikle biraz komedi bile var aslında fragmanını bir izle beğeniceksin eminim
  • Animasyon seversen:Ejderhanı nasıl eğitirsin 1-2 de hoş vakit geçirebileceğin filmlerdir.

• ]
  • gokhan2707 kullanıcısına yanıt
    evet izledim onları da eğlenceli filmlerdi
  • il buono 10 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.