Şimdi Ara

2010 BMW 320D ALMAK UZEREYIM (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
87.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tikileaks

türkiye paketlerinde ne fark var bilmiyorum ama ingilterede sport plusta şunlar var;
    Spor koltuk
    M direksiyon
    M süspansiyon
    M aerodinamic body

türkiyedeki sport plusta olanlar yukarda emre ve benım yazdıgım gıbıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aezhob_92

sport la sportplus arasindaki ne fark var 3 bin euro oynuyor

Sport plusta ek olarak,
    servotronic direksiyon, sunroof, katlanır dış aynalar ve bi de sanırım bi-xenon farlar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakozkurkcu

quote:

türkiye paketlerinde ne fark var bilmiyorum ama ingilterede sport plusta şunlar var;
    Spor koltuk
    M direksiyon
    M süspansiyon
    M aerodinamic body

quote:

quote:

Spor koltuk
    M direksiyon
    M süspansiyon
    M aerodinamic body

Burak sanırım araçlar mart sonu değil, şubat sonu geliomuş :) Mail geldi istinyeden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre5282 -- 17 Ocak 2011; 0:21:39 >

• ciddi ciddi cruise yok mu smdi,ekstra donanim mi yahu.yapma bmw bunu yakismio snin gbi basi ceken markalardan birisin ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 17 Ocak 2011; 0:46:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre5282

quote:

quote:

Spor koltuk
    M direksiyon
    M süspansiyon
    M aerodinamic body

quote:

quote:

Spor koltuk
    M direksiyon
    M süspansiyon
    M aerodinamic body

Burak sanırım araçlar mart sonu değil, şubat sonu geliomuş :) Mail geldi istinyeden :)

Ciddimisin emre ya insallah benımkınden bı mail fılan gelmedı gercı:( yarın bı ugrayıp soruyum :)

• Advantage sadece Türkiye paketimi yoksa otm.klima,16 inch jant,sis fari gibi ekstralar varmi ? onlar birde nav.proffesion olsa bana yeter.sunroof,koltuk isitma,deri doseme,spor aksesuarlar,cruise control,lastik basinc sensoru,katlanir ayna,metalik renk lazim degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

Advantage sadece Türkiye paketimi yoksa otm.klima,16 inch jant,sis fari gibi ekstralar varmi ? onlar birde nav.proffesion olsa bana yeter.sunroof,koltuk isitma,deri doseme,spor aksesuarlar,cruise control,lastik basinc sensoru,katlanir ayna,metalik renk lazim degil.

sis farı zaten dırekt gelıyor. Otomotık klıma + turkıye paketı advtantage olabılır sanırım cunku borusanda yapılmıs elımdekı bır konfıgurasyonda oyle. ayrıca navıgasyon prof. dedıgınız sey zaten 3500 € gıbı bır rakama denk gelıyor. Ayrıca turkıye paketı ve otomatık klımada sadece opak renk kumas doseme var..
  • Evet beyler bugünden itibaren ekran olmayan araca tamamen boş gözüyle bakıyorum yeni 3 serisi gelsin bakalım
  • quote:

quote:

Advantage sadece Türkiye paketimi yoksa otm.klima,16 inch jant,sis fari gibi ekstralar varmi ? onlar birde nav.proffesion olsa bana yeter.sunroof,koltuk isitma,deri doseme,spor aksesuarlar,cruise control,lastik basinc sensoru,katlanir ayna,metalik renk lazim degil.

sis farı zaten dırekt gelıyor. Otomotık klıma + turkıye paketı advtantage olabılır sanırım cunku borusanda yapılmıs elımdekı bır konfıgurasyonda oyle. ayrıca navıgasyon prof. dedıgınız sey zaten 3500 € gıbı bır rakama denk gelıyor. Ayrıca turkıye paketı ve otomatık klımada sadece opak renk kumas doseme var..

Aynen ,advantage+nav proff. tam uygun konfigrasyon bana kalsa deri isterim ama annem deri dosemenin kokusuna tahamul edemiyor mecburen kumas olacak.Yariyil tatili icin geliyim avcilar borusana ugrarim.

• quote:

quote:

Sport plusta ek olarak,
    servotronic direksiyon, sunroof, katlanır dış aynalar ve bi de sanırım bi-xenon farlar var...

Xenon far 3serilerinde standart olarak gelmiyormu arkadasim 316i aldi sirf angel eye die 3 serisini tercih etti baslangic modeli arabada ekstra bisi yok hatta
  • quote:

quote:

quote:

Sport plusta ek olarak,

Xenon far 3serilerinde standart olarak gelmiyormu arkadasim 316i aldi sirf angel eye die 3 serisini tercih etti baslangic modeli arabada ekstra bisi yok hatta

Hayır xenon far, ekstraya giriyor, dikkat ederseniz, kimi 3 serilerinin farlarında mercek, kimilerinde yoktur halojen fardır...onu maalesef opsiyon listesine eklemişler...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpello

Evet beyler bugünden itibaren ekran olmayan araca tamamen boş gözüyle bakıyorum yeni 3 serisi gelsin bakalım

Bende o yüzden ekranlı aldım ya :)
  • quote:

quote:

Prof navigasyon + on board tv yaklaşık 6500 euro civarı :) sadece on board tv alırsanız 3500 e falan denk geliyor :) Gerek var mı navigasyona? Bence yok, teknosada zaten 200 liraya satıolar :) ekran için sadece on board tv yeterli diye düşünüorum ...

• Baska bir sitede 3.20d icin yeni donanim paketlerinin icerigini buldum. Buyrun size dev hizmet.

2010 BMW 320D ALMAK UZEREYIM

Donanim Listesi

Paket 1 - Advantage
    Paket 2 - Comfort
    Paket 3 - Sport
    Paket 4 - Comfort Plus
    Paket 5 - Sport Plus

FIYATLAR :

BMW 320d - Advantage 43.475
    BMW 320d - Comfort 46.307
    BMW 320d - Sport 46.779
    BMW 320d - Comfort Plus 49.139
    BMW 320d - Sport Plus 49.611

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruzelsat -- 19 Ocak 2011; 12:27:26 >

• hayırlı olsun işallah bigün bizimde olur :)
  • en full 3.20d 49 euromu oldu yani???
  • quote:

en full 3.20d 49 euromu oldu yani???

Evet. Ama belirtmeden edemeyecegim en full dedigimiz Spor Plus modelinde kumas doseme var, sensatec deri bile yok. Cruise control yok. Bir de metalik renk yok. Bir de govde rengi silver gumus, yani piano black vs ekletmek extra. Herseye ragmen eski opsiyonlara gore cok iyi donanim. Yani kafadan 5000-6000 Euro daha ucuz eskiye gore tek tek alinildiginda bu opsiyonlar.

Ben bu aralar kafayi cizmek uzereyim. Yani kendimi inanilmaz zorlamam gerekecek almaya karar verirsem. Ama mantigim karsi cikiyor. 100K lik arabaya binmek haddine mi siradan bir calisan olarak diyor.

Eger alacak olsam bu donanima 500 Euro daha verir Cruise Control ekler, sonra duzgun bir indirimle bu paketi alir keyfime bakardim. Ama dedigim gibi mantigim el vermiyor. 100K lik arabaya binmem icin bir kenarda en az 300-400K param olmali diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruzelsat -- 19 Ocak 2011; 13:49:53 >

• Arkadaşlar merhabalar arabamı değişirmeyi düşünüyorum 1.6HDI Peugeo 407 im var açıkcası dizel arabadan keyif alıyorum en azından daha az yakıyor psikolojik olaraka rahatlıyorum...biraz araştırmalardan sonra BMW 3.20d almak şuan ağır basıyor..O km almayıda düşünmüyorum 2006 veya 2007 model şöyle 60-70bin km yi geçmeyen bir 3.20de almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler olabilir acaba saygılar?Araştırmalarım sonucu BMW 3.20d nin inanılmaz opsiyonel bir araba olduğunu,bir arabanın diğer arabayı tutmadığını gördüm...
    şahsen ben,içinin bej olmasını,yağmur sensörü,olmasını bi-xenon olmasada xenon far olmasını arka ve yan cam perdeleri olmasını,arka park pilotu,kol dayama yerleri olmalı klima kesinlikle dijial olmalı jant konfor için 16inç olmalı diyorum,MP3 çalarlı olabilir ve sunroof olmalı ve araşırmalarımda bu özellikelrde 2.el BMW lerin 70-80 bin km den fazla olmayacak şekilde 60.000 TL ile 65 TL ye alınabileceğini gördüm,gözden kaçırdığım bişey olabilir mi acaba saygılarımla görüşleriniz benim için önemli...

arkadaşlar 2 ilan var 1.si şu....

bu araçta pazarlık yapım en son 62.000 TL dedi bende 60.000 olursa gelip göreyim dedim kald öyle...birde..

bu araçta en son 66.500 dedi 65.000 olmaz mı dedim kaldı öyle...

siz olsanız hangisini alırdınız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 20 Ocak 2011; 22:38:19 >

• 2. seçenek çok daha mantıklı, eğer km orjinalse, harika...pazarlık yapın 63 civarı alınır diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruzelsat

quote:

en full 3.20d 49 euromu oldu yani???

Evet. Ama belirtmeden edemeyecegim en full dedigimiz Spor Plus modelinde kumas doseme var, sensatec deri bile yok. Cruise control yok. Bir de metalik renk yok. Bir de govde rengi silver gumus, yani piano black vs ekletmek extra. Herseye ragmen eski opsiyonlara gore cok iyi donanim. Yani kafadan 5000-6000 Euro daha ucuz eskiye gore tek tek alinildiginda bu opsiyonlar.

Ben bu aralar kafayi cizmek uzereyim. Yani kendimi inanilmaz zorlamam gerekecek almaya karar verirsem. Ama mantigim karsi cikiyor. 100K lik arabaya binmek haddine mi siradan bir calisan olarak diyor.

Eger alacak olsam bu donanima 500 Euro daha verir Cruise Control ekler, sonra duzgun bir indirimle bu paketi alir keyfime bakardim. Ama dedigim gibi mantigim el vermiyor. 100K lik arabaya binmem icin bir kenarda en az 300-400K param olmali diye dusunuyorum.

hele bir de bu kurlar ile? :(

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.