Şimdi Ara

2010 Dizel Golf DSG Alınır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin varsayimlarin dogusun perisan ettigi vw sahiplerinin yaninda ancak peynir ekmek karpuz olur.sen hazirlanissin 5 10bini yarin onune koyarlarsa odersin.odersin cunku elinde yazili hicbisey yok kardesim.yarin dogusa gidip servis bakimli araclardan dsg arizasinda para alinmaz turunden yazili bir kagit almayi denesene mesela bak ne diyorlar sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Senin varsayimlarin dogusun perisan ettigi vw sahiplerinin yaninda ancak peynir ekmek karpuz olur.sen hazirlanissin 5 10bini yarin onune koyarlarsa odersin.odersin cunku elinde yazili hicbisey yok kardesim.yarin dogusa gidip servis bakimli araclardan dsg arizasinda para alinmaz turunden yazili bir kagit almayi denesene mesela bak ne diyorlar sana

bakın ine varsayımlarla konuşuyosunuz yaparsa ederse ben diyorumki adamlar 5 yıllık garantisiz aracın debriyaj balatasını değiştirdiler.

Git başka firmada garantili aracının debriyaj balatasını değiştirde göreyim.

zorla insanı wv savunucusu yapıyorsunuz.

Yani çok merak ediyorum dsg arac sürdünüz mü?

Ben dsg olmasaydı otomatik araç almayacaktım?.

• Sana şöyle söyleyeyim benim bir çok arkadaşım DSG şanzumanlı araçlarında problemler yaşadı. garantiden yaptırmışlardı. Ona göre düşün. Vw dsg şanzumanı yeni yeni düzeltti diye biliyorum
  • bu forumda senin gibi bir sürü vatandaşla karşilaştik biz.150 liraya mekatronik değiştirenler,garantili arabaya beleşten tamir yaptıranlar,hatta doğuştan hediye araç alanlar vs. vs.
    Günün birinde birkaç kullanıcı konu açtı burda,5 bin,10 bin,kavraması değişen arabada tekrar arıza,garantisi bitmiş dsg ne yapayım vs. vs. diye.
    Bu kardeşleri çağırdık,dedik ki yahu siz biliyorsunuz bu işi adama yardımcı olun.
    Ne yaptilar biliyor musun?
    -banane olem almayaydin dsg muhahahaah
    -benmi sattim banami sordun ahahah
    -ben zaten garantisi bitmeden satiyom uheheheeh
    Onun için arkadaşım,sen bizi yorma,biz de seni.Çünkü yarın öbürgün burada mağdur olmuş bir kardeşimiz geldiğinde sen de bu cümlelerden farkli bir şey söylemeyeceksin.
  • quote:

bu forumda senin gibi bir sürü vatandaşla karşilaştik biz.150 liraya mekatronik değiştirenler,garantili arabaya beleşten tamir yaptıranlar,hatta doğuştan hediye araç alanlar vs. vs.
    Günün birinde birkaç kullanıcı konu açtı burda,5 bin,10 bin,kavraması değişen arabada tekrar arıza,garantisi bitmiş dsg ne yapayım vs. vs. diye.
    Bu kardeşleri çağırdık,dedik ki yahu siz biliyorsunuz bu işi adama yardımcı olun.
    Ne yaptilar biliyor musun?
    -banane olem almayaydin dsg muhahahaah
    -benmi sattim banami sordun ahahah
    -ben zaten garantisi bitmeden satiyom uheheheeh
    Onun için arkadaşım,sen bizi yorma,biz de seni.Çünkü yarın öbürgün burada mağdur olmuş bir kardeşimiz geldiğinde sen de bu cümlelerden farkli bir şey söylemeyeceksin.

İİ de bu aracı ben kullanıyorum ben öneri tavsiye vermiyecem de sağdan soldan duyma bilgilerle yorum yazan sen mi bilgi vereceksin.

ben sorumlu olacaksam banane almasın derim sanki komisyon alıcam???

ben burda bilgi ve tecrubelerimi paylaşıyıorum isteyen alır isteyen almaz.

sen istiyorsun ki dsg kötü kimse iyi birşey yazmasın.

Gidin şu şanzumanı bi kullanın millet nie alıyor bu meredi ozaman anlarsınız
    .

• ben dsg kullandim zaten vw sahibiyim.arkadaşlarımda vardi.birçoğunun başına da iş açtı.işçilik ücreti bilmem şu ücreti bu ücreti adı altında insanları söğüşlüyor doğuş,bakımların pahalılığı da cabası.hatay gibi trafiğin zerresi olmayan yerde 60 binde 2 kavrama değiştiren var.vw servisi patlak dsg dolu.eğer kefili sensen serviste gider dsg si patlayana kefil olursun.olmayinca böyle şeyler imzalatiyorlar çünkü:
     2010 Dizel Golf DSG Alınır mı ?
    millet mahkemelerde sürünüyor,buradaki vw doğuş elemanları da bize gelmiş amanda ne güzel dsg ne hızlı dsg siz hiç kullanmadınız mı diyor.o zaman sana sorayım,neden bizde 2+2 yıl olan garanti dışarda 10 yıl?niye dışarda her türlü garanti verilirken mahkeme kararıyla ayıplı olduğu ayyuka çıkan bir mala garanti için ülkemizde ekstra para?vw mi gerizekalı yoksa biz mi fazla zekiyiz?Sen daha vw nin senin ülkeni ve senin bayrağını adamdan saymayan yaklaşımına ses çıkaramıyorsun,gelmişsin yok dsg keyifliymiş yok uçuyormuş hede hödö.adamlar tehdit belgesi imzalatiyor be,insaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 8 Eylül 2015; 13:48:09 >

• .IsTanBul. kullanıcısına yanıt
    Eniştemin dsg'li jetta'sını kullandım. Vites geçişleri hızlı ve sarsıntısız ama benim kullandığım tork konvertörlü şanzımandan bir artısını göremedim. Ben eski kötü denilen tork konvertörlü şanzıman kullanıyorum ve sürücü koltuğunda bile aracın kaçıncı vitesde olduğunu anlamıyorum. Arada hissedilebilecek bir fark yokken neden bu kadar arıza çıkaran bir şanzımanı önerelim de milletin ahını alalım?
  • quote:

ben dsg kullandim zaten vw sahibiyim.arkadaşlarımda vardi.birçoğunun başına da iş açtı.işçilik ücreti bilmem şu ücreti bu ücreti adı altında insanları söğüşlüyor doğuş,bakımların pahalılığı da cabası.hatay gibi trafiğin zerresi olmayan yerde 60 binde 2 kavrama değiştiren var.vw servisi patlak dsg dolu.eğer kefili sensen serviste gider dsg si patlayana kefil olursun.olmayinca böyle şeyler imzalatiyorlar çünkü:
    millet mahkemelerde sürünüyor,buradaki vw doğuş elemanları da bize gelmiş amanda ne güzel dsg ne hızlı dsg siz hiç kullanmadınız mı diyor.o zaman sana sorayım,neden bizde 2+2 yıl olan garanti dışarda 10 yıl?niye dışarda her türlü garanti verilirken mahkeme kararıyla ayıplı olduğu ayyuka çıkan bir mala garanti için ülkemizde ekstra para?vw mi gerizekalı yoksa biz mi fazla zekiyiz?Sen daha vw nin senin ülkeni ve senin bayrağını adamdan saymayan yaklaşımına ses çıkaramıyorsun,gelmişsin yok dsg keyifliymiş yok uçuyormuş hede hödö.adamlar tehdit belgesi imzalatiyor be,insaf.

Çin'de bile 10 yıl garanti verip Türkiye'de 2 yıl garanti vermek Türk halkını salak yerine koymaktan başka bir şey değil.

• resmi düzelttim.bu elemanda büyük ihtimal doğuş çalışanıdır.bu şanzımanı savunmayı başka şeyle açıklayamıyorum ben..
  • Adamlar internette aracımın DSG şanzımanı patladı diye yazarsan 10 bin TL alırız diye kağıt imzalatıyormuş ya laa.

İlk önce bunu imzlatıp sonra da çoktan beri dsg arıza konusu açılmadı sorun düzeldi diyorlar.

VW ile birlikte Doğuş Otoya kocaman bir ohaa diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 8 Eylül 2015; 14:16:34 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.