Şimdi Ara

2010 e350 4matic vs 2012 520d full (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Erinmeden tek tek tüm yorumları okudum.İçinizde BMW yi sevende var tabiki MERCEDES ide ancak bahsedilen gerek E350 2011 4 matic gerekse 2011 5.25Xdrive yi kullandım.Kullandım derken aldım yaklaşık 1 yıla yakın ikiside vardı.Bir diğer huyum ise araç alırken boş olan araşlarıda sevmem hiç eksik olaması lazım daha önceleri sadece ısıtmalı koltuk varda soğutma yok diye değiştirdiğim oldu.

Bmw yi karşılaştırmak istediğimiz araba kesinlikle mercedes olamaz üretici kaliteye kesinlikle önem vermemiş sadece performan ön plan olmuş.Nereye kullanırken alini atsan şaşırıyorsun
    gerçeği şuki bu kadar paralar veririken eğer amacım HIZ ise neden BMW aldım aynı paralar Jaguar vardı BMW ile uzun yola çıktığınızda yorulduğunuzu bariz farkedersiniz.

Gelelim E350 4 Matic'e araç beyazdı onun başına giderken rahat ettiğimi farkediyordum.Araç BMW de hız ,ataklık ve çeviklik konusunda tartışılmaz ,BMW de virja girerken savrulduğunu son kasaları kullananlar bilirler ve hak verirler.Ama mercedeste korkmayın basın size yetişercek olmadığı gibi çıt ses duyamazsınız o sanki havasa süzülen bir uçak gibidir.Kalitemi mükemmel az olur şaşıracağınız özellikler peş peşe gelir bir yerde atakmı yapmanız gerekiyor koltuğunuzdan sizi endişelendirmez 250 lerde giderken farkedemez 150 de gider gibi olursunuz

Şimdi BMW mi MERCEDES mi derseniz MERCEDES dememe gerek varmı sizce. Ama sık araba değişmeyi seviyorsanız benim gibi aman mercedes e binmeyin bir daha diğerlerinden tat alamazsınız 5 ile 6 yılda bir dua edersiniz mercedes yeni bir kasa çıkarsın diye
    MERCEDES ve diğerleri.........................................

• e350 cdi 4 matic tabiki sorması bile yanlış.
  • Kesinlikle E350 CDI 4Matic , BMW tutkunuyum ama E350'nin mukayesesi 550D xDrive'dır. 520d ile mukayese dahi edilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeD02

vay be ne işi karşılığıymış öyle.. ama helal kazanç olmadığı bariz.

Diyanet isleri baskanida gelmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

E350CDI 4Matic'in rakibi BMW 550D Xdrive'dır.

İkisini sorsaydınız cevabım kesinlikle BMW olurdu ama bu ikisi kıyaslanamaz bence. E350 diyorum.

265 beygir e350 cdi nin rakibi 380 beygir bir bmw mi biraz abartmadan yazalim e350 cdi4 matic in bmw de dengi 260 beygir 530xd dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocevik

quote:

İkisini sorsaydınız cevabım kesinlikle BMW olurdu ama bu ikisi kıyaslanamaz bence. E350 diyorum.

265 beygir e350 cdi nin rakibi 380 beygir bir bmw mi biraz abartmadan yazalim e350 cdi4 matic in bmw de dengi 260 beygir 530xd dir

abartılacak bir şey yok ikisi de iki markanın E segmentinde kullandığı en güçlü dizel motor değil mi?

Zaten Mercedes'in BMW'den daha güçlü ve daha az yakan bir dizel motoru yok. Hatta daha güçlüsünü bırak, aynı güçte aynı yakan dizel motoru bile yok. Abartmalık bir şey yok yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memocevik

quote:

abartılacak bir şey yok ikisi de iki markanın E segmentinde kullandığı en güçlü dizel motor değil mi?

Zaten Mercedes'in BMW'den daha güçlü ve daha az yakan bir dizel motoru yok. Hatta daha güçlüsünü bırak, aynı güçte aynı yakan dizel motoru bile yok. Abartmalık bir şey yok yani.

Mercedesi savunmak gibi olmasında
    E300 cdi hybrid var 204+27 ps 4.2 litre Ortalama tüketimi var
    Demek istediğim birbirine denk güçteki motorlar olursa daha adil bir karşılaştırma olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.