Şimdi Ara

2010 elegance otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlikta belirttiğim gibi arkadaşımın 2010 siyah elegance otomatik lpg (20 bin oldu takilali )li civicini almak üzereyim. araç 80 binde (% 90 uzun yol) servis bakımlı sadece arka çamurluk park manevrasında yırtıldıgı için değişti. fiyatı netleştirmedik sizce piyasa koşullarında ne eder.
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence 36.5-37 bin TL eder..
  • yenisi 54 bin küsur
    40 bine verirse kaçırma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

yenisi 54 bin küsur
    40 bine verirse kaçırma derim

Çok yüksek olmadı mı?

• 37-38 civarina bahsettiginiz disinda sorunu yosa alinabilir. Arkadasiniz ne kadar istiyor oda onemli. 40 bahsettigin arac icin biraz fazla bence.

• 40-41...Heralde hort...alan almıştır gibime geldi....
  • 2-3 yillik arac ile nasil 80 bin km yapiyor insanlar anlamiyorum.. her neyse bu kadar yogun kullanilmis bir araca 35 binden fazla verirseniz kazik yemis kabul edebilirsiniz kendinizi...

• 22 binde aldim 2 ay oldu 37.5 bin verdim. Fari degismis. iki 3 parca lokal boyali.

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

2-3 yillik arac ile nasil 80 bin km yapiyor insanlar anlamiyorum.. her neyse bu kadar yogun kullanilmis bir araca 35 binden fazla verirseniz kazik yemis kabul edebilirsiniz kendinizi...

Çünkü aracın sahibi (arkadasım) sürekli bölge ziyaretlerine bu araçla gitti. Aracın tüm gecmisini biliyordum. Tamamen servis bakımlı yakıtı da sadece shell den alınmıştı. Lastikleride daha 3 bin yapmamıştı. Ayrıca expertizde yaptırdım sorun çıkarsa arkadas cekecekti. Zimba gibi çıkınca 36000 ya aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fiyat güle güle kullanın
  • aracın sıfırıı için bugün farklı illerden fiyat teklifleri aldım. Yeni kasa otomatik elegance için. en düşük 49.5 fiyat veren oldu. Genelde telefonda 50 ve civarlarında teklif veriyoırlar. Sadece bir bayi çok yüksek fiyat verdi. Bunu da telefonla fiyat istenmesine bağladım. Yüzyüze pazarlıkla da bunun biraz daha hediyelerle iyileştirileblieceğini düşünüyorum. Ama sıfır fiyatı olarak 49.5'i baz alabiliriz.. Fiyata tüm muameleler, mtv ve sigorta dahil.

Eski kasa aracın hiç kullanılmamışı kalmadı sanırım.. Ben piyasada görmedim en azından.. Olsa bile de bu aracın hiç kullanılmamışna 46'dan fazla fiyata alacak birinin çıkacağını zannetmiyorum. Çoğunluk gider yeni kasayı alır..

Araç 2010 ve minimum iki yaşında olduğu için yüzde onbeş de iskontosunu düşersek aracın bedeli maksimum 39bin lira eder. Bu da kilometresi çok az ve hasarsız olan ve lastikleri sıfır olan bir araç için.

80bin kilometre için şahsen ben 39k'dan mantıklı bir miktar düşer fiyatımı belirlerdim. 36k da mantıklı bir fiyat.. hayırlı olsun. tandığınız olduğu için güvenmişsiniz. Arkadaşınız olmasa 35k'dan daha fazla miktara almak istemezdim. Alacak olsam bile çok temkinli davranırdım.. ihtiyaç durumuna göre bin lira çok da önemli bir rakam da değil tabi.

Gelin görün ki sahibinden'de verilen ilanlar çok garip. 2010 ve sonrası elegance için 40-50 arası ilanla dolu site.. kimse de burnundan kıl aldırmıyor.. kilometresi yüksek toplanmış araçlara bile 35-37 istiyorlar. Akıl mantık işi değil.

Ben 37 bin liraya kadar bakımlı, kazasız (küçük tampon ve çamurluk hasarlarını önemsemiyorum.) senede maks 15k veya 20k yapmış araç arıyordum. Net bir şekilde bulamadım. ilanlar çıldırmış olmalı. ilan sahipleri ya satmak istemiyor, ya da dünyadan haberleri yok... Adamlar yıpranmış ve kazalı araçlarına sıfır kadar fiyat istiyorlar neredeyse.. Hatta bazılarının lastiklerinin değişim zamanı gelmiş.. sadece lastikler yenilense araç bedeli sıfır araç bedeline gelecek. El insaf..

birkaç gün daha bekleyeceğim. eğer yine istediğim fiyatlara araba bulamazsam, gidip sıfır alacağım. Kimsenin yeni kasa olmayan, 30-40bin kmden den yüksek, iki üç yaşındaki aracına 40-45 bin lira para vermem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jehu -- 20 Eylül 2012; 21:04:12 >

• Detaylı cevabınız için teşekkürler. Umarım kısa sürede istediğiniz gibi bir sraç bulursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.