Şimdi Ara

2010 Fiesta 1.4 Otomatiğe LPG ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2010 Fiesta 1.4 A/T 96bg aracım var ve araçta 4 ileri tam otomatik şanzıman var.

LPG taktırmayı düşünüyorum, muhtemelen BRC olacak.

Bu araca LPG taktıranların tecrübelerine ihtiyacım var. Önceki kasada arıza lambası yanması probleminden bahsediliyor. Bu kasa hakkında bilgi bulamadım. Öncelikle motor aynı mıdır?

Tam otomatik şanzıman zaten bir miktar güç azaltıyor, LPG ile kullanımda çok farkeder mi?

İyi forumlar, teşekkürler.

• Otomatik fiestaya LPG takan bir Allah'ın kulu yok herhalde, ya da araba az yakıyor da bana mı hissettirmiyor:) Teknik meseleler için alternatif forumlara geçme zamanı sanırım. Ford club tr den başlayalım hayırlısıyla.
  • kimse yok heralde
  • Yakın zaman içinde fiestaya lpg dönüşümü yaptıracağım. Bitince yazarım.
  • Bende aynı aracın manueli var. Lpg yok. Ama daha önce araştırmıştım forumlarda. Güçten düşme konusunda şikayetler vardı vazgeçmiştim kit taktırmaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetbek

Yakın zaman içinde fiestaya lpg dönüşümü yaptıracağım. Bitince yazarım.

Taktırdıysanız yorumlarınızı paylaşır mısınız? Ben belki satarım diye ertelemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsnrky -- 10 Ağustos 2014; 17:16:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de manueli var. Taktırmayı düşünüyorum ancak kararsızım. Taktıran kullanan varmı bu araçla veya 1.25 motorla kullanan deneyimi olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CLİO 4 1.2 TURBO EDC LPG
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

quote:

Orijinalden alıntı: zetbek

Yakın zaman içinde fiestaya lpg dönüşümü yaptıracağım. Bitince yazarım.

Taktırdıysanız yorumlarınızı paylaşır mısınız? Ben belki satarım diye ertelemiştim.

Merhaba,
    Mesajınızı şimdi gördüm. LPG işi çok sıkıcı geldi. Arabayıda gittim sattım. Dizel 2004 fiesta aldım. Dizelden o kadar memnunum ki anlatamam.
    2 yılı geçti satmayı hiç düşünmedim. Satarsamda dizelden başkasına binmek istemiyorum. Belki bu yaz QQ planım var tabi dizelini alabilirsem eğer.
  • msbphoenix kullanıcısına yanıt
    Hocam, bende 2012 Fiesta 1,25 Trend var, Nisan ayında lpg kiti(Atiker) takdırdım, çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanen -- 3 Kasım 2015; 14:02:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanen

Hocam, bende 2012 Fiesta 1,25 Trend var, Nisan ayında lpg kiti(Atiker) takdırdım, çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.

Tüketim nasıl hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: msbphoenix

quote:

Tüketim nasıl hocam

Havalar sıcakken şehiriçi 15-16kr yakıyor, şehirdışı 12 13kuruşa kadar düşüyor, bu aralar 20 kuruşa yakın yakıyor hocam.
  • quote:

quote:

quote:

Tüketim nasıl hocam

Havalar sıcakken şehiriçi 15-16kr yakıyor, şehirdışı 12 13kuruşa kadar düşüyor, bu aralar 20 kuruşa yakın yakıyor hocam.

Senin yakıt oldukça iyiymiş benim araç 1.4 şehirlerarası en fazla 15-16 kr seviyelerine düşüyor yanlız 110-120 hızdan aşağı düşmeden tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 tl benzin ile yaklaşık 11.5 litre benzin aldım ve 140 km'sini 70-80 km hızlarıyla uzun yol kalanı şehir azami bir şekilde özen göstererek gittim ve 195 km yol yaptım. Işık yandıktan sonra yaklaşık 50 km yol yaptım yani depoda yarım litre yakıt anca vardır. 50 tl'lik benzini almadan önce de depoda yaklaşık aynı oranda doluydu. Kısacası artık yakmasın diye dikkat etmekten bıktım, lpg ye geçsem çok iyi olacak gibi. Tabi arıza filan çıkmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknorl

quote:

quote:

quote:

Tüketim nasıl hocam

Senin yakıt oldukça iyiymiş benim araç 1.4 şehirlerarası en fazla 15-16 kr seviyelerine düşüyor yanlız 110-120 hızdan aşağı düşmeden tabi

Geçen hafta 2,13 TL'den 30 TL'lik lpg aldım, şehiriçi 168 km yol yaptım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.