Şimdi Ara

2010 FIFA World Cup South Africa (ÇIKTI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2010 FIFA World Cup South Africa (ÇIKTI)

1,63 GB

Akşama doğru indireceğim. Seriyi oynayanlar çıktığını bilsinlerde daha önceki oyun ile olan farkları anlatırlar

• Mal gibi oynamasaydık şuan bizim bayrağımızda olucaktı o kapakta
  • @ Sempaticks,

ABD çok büyük başarıyla mı çıktı da resimde 8 Amerikan bayrağı var ?

Mantığına kurban ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

@ Sempaticks,

ABD çok büyük başarıyla mı çıktı da resimde 8 Amerikan bayrağı var ?

Mantığına kurban ya.

Elemeleri geçti.

Zekana kurban ya.
  • Xbox 360 versiyonunda Türkiye var. PSP dede olması lazım

2010 FIFA World Cup South Africa (ÇIKTI)
  • deneyenler beğendimi
  • Türkiye var arkadaşlar, elemelere katılan her takım var sanırım. World Cup 2006'da bile vardı Türkiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu onadım ama topa vuruş hissini bir türlü alamadım açıkcası ne biliyim sanki blardo topuna sopa ile vuruyormuş gibi hissettim açıkcası.
  • Ben de su an indiriyorum.Ayrica butun takimlar var oyunda
  • Ben de oynadım oyunu PSP de. Fifa 2010 a göre daha güzel buldum oyunu. Frikiklerde , kornerlerde yeni varyasyonlar eklemişler falso gibi gayet güzel olmuş.
  • benimde pek hoşuma gitmedi açıkçası
  • Frikik atışları güzel olmuş, topa falso verme falan. Captain your Country modu falan da gayet güzel.

Ben Fifa 10'a göre daha çok beğendim oyunu, ha çok iyi değil ama oynanır bir süre.
  • Eh işte koşuları düzeltmişler,güzel modlar var.Şu pspye güzel bir futbol oyunu çıkaramadılar telefonda oynanan java oyunlarına benziyor
  • Her şut gol oluyor bu nasıl iştir anlamadım. Adam gibi bi oyun yapamıyor bu fifa.
  • ben gelmiş geçmiş en iyi psp için futbol oyunu olarak bakıyorum bu oyuna. herkese tavsiye olunur. her vurduğum gol olur diyen arkadaşa tavsiyem zorluk ayarını yukarı çekmesidir, türkiye'nin olmadığını söyleyen arkadaşın demek istediği kapakta yokuz. onun dışında tabii ki oyunda olacağız, o kadar demedik. hakikaten çok üzgünüm halen şu dünya kupasında bizde olmalıydık. ayrıca oyunun müziklerine hayran kaldım!
  • pc için olanı varmı ???????
  • PC Versiyonu yok oyunun
  • PC versiyonu yok arkadaşlar..
  • FIFA 10'dan bile daha kötü olmuş. Anında sildim. İndirmeye bile değmez .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 6 Haziran 2010; 15:05:47 >
  • fifa psp de bu işi beceremedi beceremeyecekte pes 1o hayatımda en uzun süre oynadığım oyun pes11 i bekliyorum :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.