Şimdi Ara

2010 ford focus titanium x paket karar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sagyurek

arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bizde 1.6 TDCI TITANYUM X 2010 model 58.000 km de focus aldık yalnız aracın sağ çamurluk ve kaput değişik ama yürüyen ve geri kalan kısımlar kusursuz ustaya kompiteste herşeye soktuk sadece sölediğim iki şey çıktı ve bizde 38.oooTL ye aldık araç fiyatları konusunda bilgisi olan arkadaşlar sizce fiyat nasıl ucuzmu pahalımı normalmi

sen konuyu açan arkadaşa arabayı al diye mesaj vermişsin resmen:)
    Biraz pahalı ama hayırlı olsun diyelim.
  • bir hafta önce bi ilan vardi hala duruyor mu bilmem temiz kaza boya değişen yok acil x paket dizel 39bin tl idi bilgin olsun:) sahibindende ilanı vardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: sagyurek

arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bizde 1.6 TDCI TITANYUM X 2010 model 58.000 km de focus aldık yalnız aracın sağ çamurluk ve kaput değişik ama yürüyen ve geri kalan kısımlar kusursuz ustaya kompiteste herşeye soktuk sadece sölediğim iki şey çıktı ve bizde 38.oooTL ye aldık araç fiyatları konusunda bilgisi olan arkadaşlar sizce fiyat nasıl ucuzmu pahalımı normalmi

sen konuyu açan arkadaşa arabayı al diye mesaj vermişsin resmen:)
    Biraz pahalı ama hayırlı olsun diyelim.

hadi ya desene kötü kandırıldıkne bilim peder hemen alalım dedi bizde aldık benim için motor önemliydi oda sıkıntısızdı ama satarken muhakkak değişen baya bi sıkıntı çıkarır gibime geliyo ha bu arada unuttum hocam sayfayı açan arkadaşın dediği araç benzinli dizel değil burdan yırtıyorum gibime geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagyurek -- 4 Eylül 2012; 21:50:32 >

• şimdi 55 veriliyor vay arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.