Şimdi Ara

2010 HONDA CIVIC ELEGANCE YARDIM ACİLLLL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah allah bende 2012 model var eski kasa otomatik 14 binde hatasız . Ustelik deri koltuk navigasyon ivir zivir birsuru aksesuarida var. 45 e aksesuarsiz 2011 civic alan varsa benim 2012 aksesuarli arac 50 eder. Fiyatlar cok ucuk millet kafasina gore yaziyor. (Civic sahibi olarak soyluyorum bunu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Ben 2007 elegance otomatigi 32 ye satamazken millet bu fiyatlari nasil istiyor.

Şubat ayında 2007 Elegance Otomatik (VSA yok) 50000 km'deki aracımız 34000 TL'ye satıldı. Kazasız temiz kullanılmıştı sadece 1 parça (ön çamurluk) ezikten dolayı değişmişti. Sizin aracınızın km'si ve hasar durumunu bilmiyorum ancak eğer benzer durumdaysa piyasaya göre istediğiniz fiyat düşük kaldığı için "kesin problemlidir" gözüyle bakılıyor olabilir. Dediğim gibi hasar ve km durumu anormal değilse 34900 TL gibi bir rakamdan ilan verirseniz 32000-32500 TL teklif gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

quote:

Şubat ayında 2007 Elegance Otomatik (VSA yok) 50000 km'deki aracımız 34000 TL'ye satıldı. Kazasız temiz kullanılmıştı sadece 1 parça (ön çamurluk) ezikten dolayı değişmişti. Sizin aracınızın km'si ve hasar durumunu bilmiyorum ancak eğer benzer durumdaysa piyasaya göre istediğiniz fiyat düşük kaldığı için "kesin problemlidir" gözüyle bakılıyor olabilir. Dediğim gibi hasar ve km durumu anormal değilse 34900 TL gibi bir rakamdan ilan verirseniz 32000-32500 TL teklif gelecektir.

aracımda degısen yok kazası yok sadece ön ıkı camurlukta boya var.km sı 103bin. arayanlar max 31bın verıyor. ılanda 33bın yazdım zatn

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kazasiz-degisensiz-2007-1.6-civic-elegance-91711181/detay/

• Benim de 80 bin km de lastikleri ve lpg sistemi sıfır orjinal ve bakımlı civic premium arabam var. 35 e gidecek o zaman. :) Satıyorum isteyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Benim de 80 bin km de lastikleri ve lpg sistemi sıfır orjinal ve bakımlı civic premium arabam var. 35 e gidecek o zaman. :) Satıyorum isteyen var mı?

Benim arkadaş 1 ay kadar önce 2010 manuel premium, boyasız-değişensiz,yeni takılmış BRC Lpg li ve 50 bin deki aracını 39 bine sattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

quote:

Benim de 80 bin km de lastikleri ve lpg sistemi sıfır orjinal ve bakımlı civic premium arabam var. 35 e gidecek o zaman. :) Satıyorum isteyen var mı?

Benim arkadaş 1 ay kadar önce 2010 manuel premium, boyasız-değişensiz,yeni takılmış BRC Lpg li ve 50 bin deki aracını 39 bine sattı.

İlan vereyim o zaman 35 yazayım. Satılır düşüncesindeyim. 34 son bırakırım. 2-3 parça local boya var benimkinde ama oto king de yapılmış 10-20 cm lik küçük sürtmelerden dolayı. Fotoğraflarıda mevcut, umarın bunlar sorun olmaz.
  • quote:

İlan vereyim o zaman 35 yazayım. Satılır düşüncesindeyim. 34 son bırakırım. 2-3 parça local boya var benimkinde ama oto king de yapılmış 10-20 cm lik küçük sürtmelerden dolayı. Fotoğraflarıda mevcut, umarın bunlar sorun olmaz.

Sizinkini bilmem ama bazen mesela benim arkadaşta olduğu gibi bana göre astronomik rakamlara bile araç satılabiliyor.
  • quote:

quote:

Sizinkini bilmem ama bazen mesela benim arkadaşta olduğu gibi bana göre astronomik rakamlara bile araç satılabiliyor.

Araban koyu renk değilse ve makyajlı kasaysa takas edelim mi? Şaka bi yana ya yeni kasa ya da fd6 makyajlı elegance otomatik almak istiyorum ben de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

quote:

aracımda degısen yok kazası yok sadece ön ıkı camurlukta boya var.km sı 103bin. arayanlar max 31bın verıyor. ılanda 33bın yazdım zatn

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kazasiz-degisensiz-2007-1.6-civic-elegance-91711181/detay/

Km açısından bakarsak 31000 TL'lik teklif kötü değil değerlendirmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Araban koyu renk değilse ve makyajlı kasaysa takas edelim mi? Şaka bi yana ya yeni kasa ya da fd6 makyajlı elegance otomatik almak istiyorum ben de.

Arabam koyu renk çünkü koyu renklerin içi açık renk oluyor.Ev alma durumu hariç uzun yıllar değiştirmeyi düşünmüyorum.Yeni kasayı sevemedim gitti hala.
  • hocam ikinci sahibiyiz ilk sahibi fazla km yapmıs. 2009 martta aldık 69bindeydi. 4 yılda yaklaşık 35bin km yapmışız. az gezselermiş iyiydi babam inat etti 32 altına vermem dıyor :) bende otomatik istemediğim için satışa çıkardım zaten acelesi yok ama bakalım hayırlısı
  • quote:

quote:

Arabam koyu renk çünkü koyu renklerin içi açık renk oluyor.Ev alma durumu hariç uzun yıllar değiştirmeyi düşünmüyorum.Yeni kasayı sevemedim gitti hala.

Benim araba açık bej, döşemeler de bej.
  • ben 2013 elegance lpgli aracımı 52.500'e aldım 43.000'i duyunca birden çok fazla geliyor insana
    üstelik dream modelini 48.000 e bırakıyorlardı imkanın varsa sıfırına da bakabilirsin
  • Benimde benzer iki sorum olacak,

1- 2012 model yeni kasa elagance donanım otomatik vites ( LPG hiç Takılmamış ) 5.000 km de 45.000 TL ye alınır mı

2- bu aracı aldığım zaman 2014 sonu 2015 başı gibi 20.000 km de ( yine LPG siz olarak ) kaça satabilirim, değer kaybı çok olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

Benimde benzer iki sorum olacak,

1- 2012 model yeni kasa elagance donanım otomatik vites ( LPG hiç Takılmamış ) 5.000 km de 45.000 TL ye alınır mı

2- bu aracı aldığım zaman 2014 sonu 2015 başı gibi 20.000 km de ( yine LPG siz olarak ) kaça satabilirim, değer kaybı çok olur mu ?

2012 modeli o fiyata bulamayabilirsin bulursan muhtemelen kazalı olur .

2 .si ise 20000 de o fiyata aldığın araç zarar ettirmez 2. el piyasası ülkemizde oldukça yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rederreder -- 8 Mayıs 2013; 15:07:04 >
  • İlandaki araç kesinlikle 43 Bin etmez. İlanındaki fotoğraflarda dikkatli bakıldığında bir çok çizik görünüyor tamponlarda. Özellikle arka tamponun harita gibi olmuş. 43 bine yeni kasanını alırım. İzmir Çiğlide yollar berbattır bir kaç kez geldim. O arabada süspansiyon falanda kalmamıştır. Arkadaşlar 36 filan demişler ama 30 dan fazla etmez araban.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-sifir-ayarinda-beyaz-prenssss-124266691/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 13 Mayıs 2013; 15:40:45 >

• 40-42 bine yeni kasa Civic var boyasız tertemiz piyasada.

Tasarım göreceli, bunun dışında yeni kasa çok daha üstün bir araç eski kasaya göre.

Eski kasada yalıtım sıfır yeni kasa performans ve yalıtım olmak üzere bir çok konuda daha üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

44bine eski kasa (pardon efsane demeli değil mi?) civic alınmaz. Nokta. 36bin den 1 lira fazla vermem şahsen.

36 binede kimse civic vermez o paraya git şahin al

36 bin TL dahi insaflı fiyat, 33-34 edeceği max. değer araba ortada. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

ben 2013 elegance lpgli aracımı 52.500'e aldım 43.000'i duyunca birden çok fazla geliyor insana
    üstelik dream modelini 48.000 e bırakıyorlardı imkanın varsa sıfırına da bakabilirsin

48 yazan aracı iyi bir pazarlıkla 45 civarına almak mümkün bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

44bine eski kasa (pardon efsane demeli değil mi?) civic alınmaz. Nokta. 36bin den 1 lira fazla vermem şahsen.

36 binede kimse civic vermez o paraya git şahin al

36 bin TL dahi insaflı fiyat, 33-34 edeceği max. değer araba ortada. :)

+1097

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.