Şimdi Ara

2010 mod. linea mı symbol mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    arkadaşım uzun mesafelerden geleceksen biraz daha bütçeni artırda öyle gel istersen. 200 000 km altı bulamassın o fiyata.
    Gerçi km için bir şey yazmamışssın ama inşallah "oynanmış" araba alıp gitmessin..
  • butceyi en fazla 1-2 bin arttırırım o da ekiseden cekerekten :) biraz araştırdım 170.000' e kadar bakıyorum
  • blackeagle35 kullanıcısına yanıt
    O paraya alacağınız 2010 Linea ya taksi çıkması olur, ya korsan taksi çıkması ya da şirket döküntüsü. Tabii galeri tarafından km' si düşürülmüş, pasta cilayla parlatılmış halde sunulur size..

İçiniz rahat Linea binmek istiyorsanız en az 29 lirayı gözden çıkarın derim. Yoksa bu sözlerimi çok hatırlarsınız :)
  • bakalım dediğiniz gibi cıkarsa almadan donerim bi gidelim de hayırlısıyla
  • Kesinlikle Linea al .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ben de baktim linea symbollere hepsinin km ile oynanmis taksi cikmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: yolcu07

sembollerde sadece turbo var intercol yok. (85lik hariç) sebepten motor ömürleri kısa ancak linea hem kasa hemde motor ömrü olarak ikinci el tercih edilebilir. Tabi bütçeniz hangisine yeter orasını bilemem.

190 binde turbo yedi :) satar satmaz taksi çıkması clio symboll

sonra megan alındı 2007 oda 197 binde satıldı şimdi napıyor bilmem :)

Bende 2011 symbol var 210 bin km de motora anahtar değmedi bugüne kadar. 65 lik boş model benim ki.

Ama linea bencede konfor ve yol tutuş olarak symbol den üstün. Symbolün tek avantajı yakıtı ve parça fiyatları olsa gerek. Uzun yolu bırak şehir içinde otobanda bile rahat hissedemiyorum kendimi, rüzgardan çok etkileniyor sanki uçacakmış gibi. Linea daha oturaklı bir araba bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri121

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: yolcu07

sembollerde sadece turbo var intercol yok. (85lik hariç) sebepten motor ömürleri kısa ancak linea hem kasa hemde motor ömrü olarak ikinci el tercih edilebilir. Tabi bütçeniz hangisine yeter orasını bilemem.

190 binde turbo yedi :) satar satmaz taksi çıkması clio symboll

sonra megan alındı 2007 oda 197 binde satıldı şimdi napıyor bilmem :)

Bende 2011 symbol var 210 bin km de motora anahtar değmedi bugüne kadar. 65 lik boş model benim ki.

Ama linea bencede konfor ve yol tutuş olarak symbol den üstün. Symbolün tek avantajı yakıtı ve parça fiyatları olsa gerek. Uzun yolu bırak şehir içinde otobanda bile rahat hissedemiyorum kendimi, rüzgardan çok etkileniyor sanki uçacakmış gibi. Linea daha oturaklı bir araba bana göre.

o zamanlar ehliyet yoktu pek binemedim ama reno ne bekliyorsun
    symboll deyip geçmeyin passata kafa tutuyordu

1.8 düz passat var 100 den sonra geçebildi symbollu.:) kafa kaafaya gidiyordu

• bu arada arkadaşlar 2 hafta once istanbulda kartal araba pazarında 2012 mod. linea aldım active plus yorumlarınız için tesekkurler
  • Clio ve symbol yedek parça ve onarım çok pahalı ben clio aracımı sattım hiç düşünmeden linea aldım tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.