Bildirim
2010 MODEL 1.6 KIA CARENS ALACAĞIM STEFANELLİ LPG'Lİ YARDIM LÜTFEN.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eskiden 2004 2.0 dizel ex carensle 5 yil geçirmiş biri olarak söylüyorum, çok yakıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şehir içi 30 kuruştan az yakan bir araç olamaz akaryakıt fiyatları ortada hocam 1.4 dizel de lpg de araç kullandım 30kuruş altına pek inmedi.. -
35krş yakan kia carens arıcama önce 0,33 krş en sonda 0,294 krş yaktırdım. Anladımki kullanmanın etkisi çok büyükmüş. -
quote:
Orijinalden alıntı: LeftBehind
Eskiden 2004 2.0 dizel ex carensle 5 yil geçirmiş biri olarak söylüyorum, çok yakıyor
Slm,
Belki modelden dolayı fark edebilir. 2 defa depoyu fulleyip yaktığı benzini hesapladım. Hep aynı yerden ve shellden aldım. Şehir içi benzinle 100km/38 krş yakıyor. LPG ile 29-30 krş yakıyor. Benzin performansını ve kullanım rahatlığını düşününce lpg ye gerek yok gibi gelmeye başladı.Ayrıca bu değer 1,6 olan 2010 olan aracın fabrika verilerinin altında kalıyor sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X