Şimdi Ara

2010 model aracımı satıp şahin almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev peşinatı yapıcam parayı, kalanıylada külüstür bir şahin alırım diyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda alınır mı?

Düşünsene kapıda 5 6 binliralık şahin var, çalınsa yada biri gelip vursa kırsa park halindeyken umrunda olmaz zaten parçasıda ucuz.

Ne biliyim, en azindan kafam rahat olur diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum? Arabamı acaba kundaklarlar mı, park halindeyken vurup kaçarlar mı yoksa çoluk çocuk zarar verir mi felan diye düşünmekten uyuyamıyorum...

Daha önce 4 kez aracıma park halindeyken vurdular, 1 kez de komşular kazara zarar verdiler.Yani 5 kez hasar gördü tertemiz arabam, resmen 1 sene içinde güzelim arabayı fatmagül yaptılar.

Vallahi cinnet geçirmemek için kendimi zor tutuyorum, babamlada konuştum arabayı satıp şahin alıp kurtulmak istiyorum bu yükten...

Otopark yok güvenlik yok aracin başına ne gelir sabaha kadar belli değil 24 saat başında da duramam kasko felanda hikaye zaten.

Sonucta buda götürüyor gidecegin yere şahin de götürüyor, boşuna dünyanin parasını israf ediyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şahin seni a noktasından b noktasına götürür. o kadar. 2010 model arabadan sonra beğenmezsin seni yorar. arızalarından bahsetmiyorum bile. ama binen biniyor. para lazımsa tabiki sat aracını fakat bence şahin alma. çünkü şahinler doğanlar haddinden pahalıya satılıyor. bir kaç tık üstünü al bence. arkadaşım gil 9 binliraya şahin aldı 6-7 ay önce. neymiş temizmiş değişeni yokmuş. bi tek egsoz değişmiş cami imamındanmış falan dedi onun haricinde alarm takabilirsin. çok hassas alarmlar oluyo rüzgarda bile öten cinsden. onlardan takabilrsin
  • Şahin alınırda sigortasıda vir o kadar çıkar:)

• abuzet A kullanıcısına yanıt
    öyle bişi lazim hocam aynen Adamlar benim arabanın camını patlatmış ama alarm felan ötmüyor, anca arabanın kapısı zorlanip açılırsa ötüyor.Araç 2010 cruze..Şu rüzgar esse öten alarmı olan araclara çok özeniyorum

• Motosiklet düşünmezmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

Motosiklet düşünmezmisiniz

isterim istemezmiyim ama olmaz olamaz hele türkiyede zor o iş iki aya kalmaz çalarlar zaten motor çeteleri dolu heryer.Hem yazı var kışı var mevsimlik hobi olarak kullanılacak bir taşıt bana göre motor turkiyede.Avrupada olsaydık günlük ulasim araci olarak dusunebilirdim ama türkiye de motor mu? No

• dolunay94 kullanıcısına yanıt
    Lada Vega alın hocam şahine göre biraz dardır ama daha sağlamdır. 1.5 yada 1.6 16 valf olanları var. 8 valfler biraz sıkıntılı.

• Kaçırılmaması gereken bir araç

Nede olsa Acil İniş Sistemi(AİS) var kaza durumunda yolcu ve şöförü direk araçtan atıyor

• Bir kere sür vazgeçersin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Bir kere sür vazgeçersin zaten.

Askerde bizim uzman çavuşun şahini sürdüm aslında fena değildi ama biraz garip..

Normal arabalar gibi değil yere çok yakın, arabanın koltuğunda otururken sanki çay ocağında taburede oturuyormuş gibi hissettim, hızımız maksimum 70di ve hiç güven vermedi

• ilaç --> lada vega
  • 2010 araçtan inip ona binmek size gelmez hocam
    Kullanırsınız ama arızası ıvırı zıvırı bitmez hiç gerek yok bence sorun çıkarmayacak 2005 model üstü bir araç alın en azından kafanız rahat olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.