Şimdi Ara

2010 Model i20'ye 35 Bin TL Verilir Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2011 modelininsıfır alıp 5 sene kullandım lpg de güzel değerler yakalarsınız araç temizse eder şuan 2015 elitesi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohoo konuya bayağı yorum gelmiş bir ay önce 2013 model 1.2 100 bin km de aldım 40 bin TL ye. Aldığımda lpg takiliydi ve kışlık lastikleri iyi durumdaydı. Lpg ile şehir içi 26 Kr. Yakıyorum zamlı fiyatta frenlerin tutusundan gayet memnunum. Konfor olarak idare eder. Sol arka amortisör yağ kaciriyodu orijinal çıkmasını 100 TL ye aldım sıfırı da 150 TL filan tam bir öğrenci arabası. 40 bin TL şöyle bakınca bu araç için fazla geliyor ama malesef piyasanin hali bu şekilde bu fiyatlarda daha uygun secenek varsa söyleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 20 Şubat 2019; 22:58:7 >
  • İş arkadaşım 98 Corollasını satiyor. 33.500 istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Ohoo konuya bayağı yorum gelmiş bir ay önce 2013 model 1.2 100 bin km de aldım 40 bin TL ye. Aldığımda lpg takiliydi ve kışlık lastikleri iyi durumdaydı. Lpg ile şehir içi 26 Kr. Yakıyorum zamlı fiyatta frenlerin tutusundan gayet memnunum. Konfor olarak idare eder. Sol arka amortisör yağ kaciriyodu orijinal çıkmasını 100 TL ye aldım sıfırı da 150 TL filan tam bir öğrenci arabası. 40 bin TL şöyle bakınca bu araç için fazla geliyor ama malesef piyasanin hali bu şekilde bu fiyatlarda daha uygun secenek varsa söyleyin.
    Yeni kasa mı eski kasa mı? Eski kasanın frenleri cidden berbat. Gerçi benim kullandığımda Daytona marka lastikler vardı. Ondan da olabilir ama yinede zayıf frenleri.

Yeni kasası bu konuda çok daha başarılı. Koreli gardaşların kendilerini nasıl geliştirdiklerini en iyi gösteren araçlardan biri i20. 2 kasa arasında ciddi fark var.

Edit: hayırlı olsun bu arada aracınız. Güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Raptor.. -- 21 Şubat 2019; 1:29:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Yeni kasa mı eski kasa mı? Eski kasanın frenleri cidden berbat. Gerçi benim kullandığımda Daytona marka lastikler vardı. Ondan da olabilir ama yinede zayıf frenleri.

Yeni kasası bu konuda çok daha başarılı. Koreli gardaşların kendilerini nasıl geliştirdiklerini en iyi gösteren araçlardan biri i20. 2 kasa arasında ciddi fark var.

Edit: hayırlı olsun bu arada aracınız. Güle güle kullanın

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam arac i20 1 in makyajlı kasası balon farlı olan. Bende lassa snoways lastikler var arabanın fren tutuşu gayet başarılı. Abs de olması gerektiği yerde devreye giriyor. Sizinki lastikler den dolayı olabilir çünkü bayağı farkettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 21 Şubat 2019; 1:50:41 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.