< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1963 -- 18 Ocak 2016; 22:09:49 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM. (31. sayfa)
-
-
İy günler. 2011 mazda 6 almayı düşünüyorum. Tavsiye ve önerileriniz nelerdir. Beni tek düşündüren parça bulunurluluğu ve fiyatlar. Birde alırken nelere dikkat edilmeli bu araçlarda teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu hortlattığım için özürdilerim sizin gibi deneyimli dostları görünce akıl almak istedim. Malum piyasa uçtu gitti. O araca o para verilir miden ziyade alternatif öneriniz var mı ? Veya aracın olumsuz olumlu yönlerini paylaşır mısınız ?
Linki atacağım kişi abimin arkadaşı ikiside toyota fabrikasında yıllarca beraber çalışmış bu mazdanın sahibi yeni emekli olduğu için ticari araca çevirecek aracı. Arabaya gözü bebeği gibi bakan birisi. 3 senedir en ufak seste sorunda gerekeni yapmış. Ama ondan önceki kullanıcılar nasıldır bilemiyorum. Facebook MazdaClubTR yede yazdım herkes kaçırma diyor. Sizlerin fikrine ihtiyacım var
Eşimin bileziklerini bozduracağım. Eğer araçtan yana yanlış tercih yaparsam aile huzurum bozulabilir. Lütfen fikirlerinizi yazın lütfen.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2005-mazda6-ful-plusful-920837917/detay
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X