Sonunda parrot bluetooth kitini aracima bu sabah monte ettirdim. Alet otomatik olarak cihazimla eslesti. Butun rehberi kndine kopyaladi. Menuye bakmadan scroll dugmesiyle rehberde harf bazli seslendirme var. Dolayisiyla arayacagim kisiye ekrana en az bakma suresiyle ulasabilyorum. Arama geldiginde muzik sesi otomatik kesiliyor. Arac calistiginda hemen aktive olup telefonuma baglaniyor. Montaj 1 saat surdu.
Dusunen arkadaslar benim yolumu takip edip sistemi edinebilirler. Dedigim gibi servisinde montaj dahil 700 tl ye mal olacak urun, benim gosterdigim yoldan 300 tl ye bitirilebiliyor.
Adam yardım istemiş yardımın kralını yapmış . Teşekkürler hakan kardeşim :))
bende 2011 civic e motevo taktırdım yetkili serviste. eski teyp cd sıkıtırmıştı. bu güzel alet. geri görüş kamerası var işe yarıyor. tv var ama pek verimli değil. radyo güzel kullanışlı. bluetoth u çok iyi telefonumda kullanıyorum ses kalitesi falan çok iyi. navigasoyn da güzel benim navking den daha iyi ve güncel. mp3 ü iyi ama dosya görmnüyor sadece mp3 leri gösteriyor. dvd cd denemedim pek işim olmaz zaten.
yedikeresekiz bir de fiyat verseydin güzel bilgilendirme olacaktı
6 lı CD çalara ne oluyor peki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme