Şimdi Ara

2010 Yazı, Free Agents (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
5.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bencede Bulls'a gidecek LeBron. Boozer ile o fiyata anlaşılmasının başka bir mantıklı açıklaması yok.
  • Bulls'a gitme ihtimali kalmadı bence Lebronun.Rose ve Noahta varken Boozera o parayı verdikten sonra Lebrona da maksimum verecek gücü kalmadı.Bulls hiç almamatansan Boozerı aldı takıma.

Boshun Miami ile anlaşması Newyorkun elini güçlendirdi.Bu saatten sonra ya New Yorka gider ya Cavsta kalır ama bana knicks alır gibi geliyor.
  • Bulls'un uzun rotasyonun da Ömer Aşık ne olacak Boozer hamlesinden sonra ?
  • Prerogative;çoğu kişinin umudu o yönde. hatta eminim Lebron fanları bile Bulls'a gitmesini istiyordur Lebron'un. çünkü Cavs'ta kalsa her yıl hüsran yaşayabilirler.

RccP;Bulls'un hala maksimum kontrat verebilecek kadar yeri var cap'te. üstelik ben Amare varken Lebron'un New York'a gideceğini sanmıyorum. ki New York'ta Lebron'u elinden kaçırdığı için Monta Ellis gibi bi guard'a yönelmiştir. yoksa Lebron ve Amare'nin olduğu takıma neden Ellis'i almak istesinler ki?

eyoruk;Boozer'ın gelişinin Ömer'i etkileyeceğini sanmam. Boozer olmasa bile Ömer ilk beş başlayamazdı bu tecrübesizliğiyle. ki Bulls'un pota altı zaten sorunlu o yüzden Ömer iyi süre alacaktır bench'ten gelerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 8 Temmuz 2010; 12:55:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Prerogative;çoğu kişinin umudu o yönde. hatta eminim Lebron fanları bile Bulls'a gitmesini istiyordur Lebron'un. çünkü Cavs'ta kalsa her yıl hüsran yaşayabilirler.

RccP;Bulls'un hala maksimum kontrat verebilecek kadar yeri var cap'te. üstelik ben Amare varken Lebron'un New York'a gideceğini sanmıyorum. ki New York'ta Lebron'u elinden kaçırdığı için Monta Ellis gibi bi guard'a yönelmiştir. yoksa Lebron ve Amare'nin olduğu takıma neden Ellis'i almak istesinler ki?

eyoruk;Boozer'ın gelişinin Ömer'i etkileyeceğini sanmam. Boozer olmasa bile Ömer ilk beş başlayamazdı bu tecrübesizliğiyle. ki Bulls'un pota altı zaten sorunlu o yüzden Ömer iyi süre alacaktır bench'ten gelerek...

Yeri şuan için var Noah ve Rose'u düşünürsek öyle bir olay yok.Lebronla imzalaması demek Noah ve Rose'un ayrılması anlamına gelir..Kimse oalsı yatan bir Boozer kontratını almak istmeyecekdir seneye..Bence bitirdiler Lebron işini Boozer ile..aksinde Rose ve Noahı bitirdiler..

• gelecek sezon carmelo fa oluyor. biz de ed curse pardon curry'den kurtuluyoruz. melo aynı zamanda new yorklu bi kardeşimiz. alternatif plan o bizim açımızdan. parker'ın da adı geçiyor takas dedikodularında.

ne oluyor bilmiyorum ama hepsi favori oyuncularım arasında =)

üründül'den alıntılarsam 'nba çok enteresan. fazla sayı atan kazanır diyorum'..
  • sırtı dönük oynayabilen, hakan şükür tipi çağdas pivot lazım ny knicks'e.
  • linas kleiza toronto'yla anlaşmış. 4yıl 20milyon. denver'ın kontratı karşılamak için 7 günü var. hedo'nun yerine aldılar belki kleiza'yı, bakalım nolcak hedo'nun hali..
  • Travis Outlaw nets'le anlaşmış. 5yıl 35milyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertpires
    linas kleiza toronto'yla anlaşmış. 4yıl 20milyon. denver'ın kontratı karşılamak için 7 günü var. hedo'nun yerine aldılar belki kleiza'yı, bakalım nolcak hedo'nun hali..

denver karşılamazsa toronto adına güzel bi hamle olur.
    ellerindeki diğer avrupalıların aksine sert bi oyuncu hem de skorer en azından top görünce bomba sanmıyor..

denver geri dönüş yapmaz gibi geliyor kleiza'ya..
  • jermaine anlaşmış boston'la. detaylar açıklanmamış henüz.

korkutucu bi pota aldı oldu; jermaine-perk-kg-semih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 8 Temmuz 2010; 20:06:39 >
  • quote:

Travis Outlaw nets'le anlaşmış. 5yıl 35milyon.

al işte böyle kamillere gün doğdu.. izlerken eziyet çektiğim önemli oyunculardandır
  • quote:

jermaine anlaşmış boston'la. detaylar açıklanmamış henüz.

Saçma bir hamle..Yahu Semih daha yararlı olurdu yanii.Hiç değilse hırslı falan..Jermaine gereksizi ne yapacak takımda KG onu öldürür valla.
  • Haywood 6yıl 55m dolar çok değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Haywood 6yıl 55m dolar çok değil mi

o adama kuru ekmek-su'dan fazlası ziyan

ulan nowitzki bu adam için mi feragat etti onca paradan.. artık harbi iyice suyu çıktı yaw
  • ya Haywood için çalışkan falan diyorlarda 55 milyon dolar nedir yaa?takım sahipleri ve menajerler kafayı yedi sanırım hesap yapmaktan saçma sapan kontratlar havada uçuşuyorşu an birçok oyuncu Lebron,Wade,Bosh ve Amare'ye teşekkür ediyordur,malum bu 4 oyuncu için tüm takımlar boşalttı kasaları...
  • keşke Free Agent tahmin yarışması yapsaydıkmaksimum kontratları göz önüne alırsak bi daha böyle bi yaz geçirmek için en az 5 sene geçmesi gerekiyor
  • Haywood ..!!!! yuhh ..ohaaa çüşşş hele nowitzki nin yaptığı fedakarlığa bakınca 1000 kere yuh.. Hamle yok diyordum..Al işte bana hamle..
    Bir de yıllık 10 milyon dolar istiyordu bu vatandaş..Neyine bee..Play-off larda yoktun bile...
  • Nowitzki şu anda ne düşünüyordur acaba ..
  • Ben Nowitzki yerinde olsam "bu paraya imza atacağım ama önce o hesaba göre düzgün takım yapın ona göre atarım imzayı" derdim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.