Şimdi Ara

2010 yılının en iyi iOS oyunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
18.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rage çok iyiymiş tam hardcore oyuncular için olmuş özellikle yana dönmek için ipodu çevirme süper olmuş nova da ekranı parmağınla ittirmen gerekiyordu o özelliğini çok sevdim
    Acaba rage kaçıncı nesil ipodlarda çalışıyor bilen var mı?
  • appstore'da rage'i nasıl aratınca çıkıyor? ben bulamadım iPhone 4 için
  • Gerçekten süper oyunlar ama ciddi pil düşmanları...
    Bence iPhone'un hakkı Cut the Rope ve Angry Birds'dür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SARPERBJK

appstore'da rage'i nasıl aratınca çıkıyor? ben bulamadım iPhone 4 için

Türkiye mağazasında ne yazık ki çıkmıyor henüz. Amerika mağazasında çıkıyormuş, ancak o da Türk kredi kartlarını kabul etmiyormuş. Tek çare beklemek...
  • rage yi bende bulamıyorum iphone için. storede yok
  • bu oyunları görünce android oyunları bana amerikalıların tabiriyle piece of shit gibi geldi...
  • Tap Tap Revenge 4 unutulmuş bence . 2010 yılının son günlerinde çıksa da Retina ekran desteği, çoğu hit şarkıyı bedavaya indirip çalabilme ve daha bir çok özelliği ile benim gibi müzik tutkunlarının vazgeçemiyeceği bir oyun ..
  • Bazı eksikler olsada güzel bir liste.
  • Doodle Jump
  • Benim de favorim real racing 2. Ama oyun daha yeni çıktı. Güzel olabilir fakat 2010 yılının başında veya ortasında çıkmadı. O yüzden listeye girmemesi gayet normal. Seneye banko 1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 3 Ocak 2011; 0:09:46 >
  • inceleme için teşekkürler.
  • Paper Toss da gayet guzel :)
  • Bu bir gerçek androidde böyle oyunlar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

Benim de favorim real racing 2. Ama oyun daha yeni çıktı. Güzel olabilir fakat 2010 yılının başında veya ortasında çıkmadı. O yüzden listeye girmemesi gayet normal. Seneye banko 1.

31 aralık günü çıkmış olsa bile eklemeleri gerekirdi bence
  • Güzel bir inceleme olmuş real racing 2 listede olabilirdi modern combat 2 de güzel oyun olsaydı güzel olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvint343 -- 3 Ocak 2011; 23:48:06 >
  • bende nasıpse ipod touch 3g almak üzereyim ve acaba bunlarıdan ucretsiz olanlar hangileri söylerseniz yada önerirseniz sevinirinm
  • sağol
  • Rage 740 mb gta chinese 449 mb vaz gectim aksam yatarken indirmeleri baslatirim ipadden sabah oynarim.
  • zen boundu deneyin..ama kafayı yardırıyor başta... alışınca ok
    birde jailli arkadaşlar için osmos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 29 Ocak 2011; 12:22:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.