Şimdi Ara

2011 astra classic hb düz dizel için Sigorta Şirketi Tavsiye ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RENAT27

quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk45

@RENAT27
    tabiki kasko daha doğrusu sigorta şirketini seçmekte özgürsünüz.
    bayide yaptırmanız kolaylık olması açısından faydalı ama dediğim gibi gidip bir başka yerde de yaptırabilirsiniz.
    Biz de 2 hafta önce astra sedan 1.3 cdti 111. yıl araç aldık.
    oto bayisi axa yapıyordu. araç bedelini 40.000 tl göstererek 860 tl teklif verdiler.
    ben de mini onarım seçeneğinden dolayı anadolu sigortadan yaptırmayı istedim.
    anadolu sigorta araç değerini 47.421 tl liste fiyatından göstererek 1330 tl istedi.
    axa nın teklifinden bahsedince o teklifi bölge müdürlüğüne iletip araç bedeli yine 47.421 olmak kaydıyla 842 tl ye indirimli olacak kaskoladılar.
    yıl sonu olduğu için sigorta sirketlerinin de rekabeti söz konusu, değerlendirin bence.

ben aracı çıkartabilmek için giriş yaptırdım ak sigortaya daha para ödemedim benim yaş 24 olduğundan fiyat fazla çıkıyor dedi şimdi ne yapmam lazım iptal olurmu veyada fiyatı nasıl düşürecem bayideki sigortacı indirim yapmiyor hangisi ucuz çıkarsa onu çıkartıyor fiyat çok çıkıyor 1440 az para değil sonuçta

1 ay a kadar kaskonuzu iptal etirip paranızı geri alabilirsiniz bu sizin hakkınız

eğer başka yerde daha ucuza bulduysanız böyle yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fasher

quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk45

@RENAT27
    tabiki kasko daha doğrusu sigorta şirketini seçmekte özgürsünüz.
    bayide yaptırmanız kolaylık olması açısından faydalı ama dediğim gibi gidip bir başka yerde de yaptırabilirsiniz.
    Biz de 2 hafta önce astra sedan 1.3 cdti 111. yıl araç aldık.
    oto bayisi axa yapıyordu. araç bedelini 40.000 tl göstererek 860 tl teklif verdiler.
    ben de mini onarım seçeneğinden dolayı anadolu sigortadan yaptırmayı istedim.
    anadolu sigorta araç değerini 47.421 tl liste fiyatından göstererek 1330 tl istedi.
    axa nın teklifinden bahsedince o teklifi bölge müdürlüğüne iletip araç bedeli yine 47.421 olmak kaydıyla 842 tl ye indirimli olacak kaskoladılar.
    yıl sonu olduğu için sigorta sirketlerinin de rekabeti söz konusu, değerlendirin bence.

ben aracı çıkartabilmek için giriş yaptırdım ak sigortaya daha para ödemedim benim yaş 24 olduğundan fiyat fazla çıkıyor dedi şimdi ne yapmam lazım iptal olurmu veyada fiyatı nasıl düşürecem bayideki sigortacı indirim yapmiyor hangisi ucuz çıkarsa onu çıkartıyor fiyat çok çıkıyor 1440 az para değil sonuçta

1 ay a kadar kaskonuzu iptal etirip paranızı geri alabilirsiniz bu sizin hakkınız

eğer başka yerde daha ucuza bulduysanız böyle yapabilirsiniz

pekiönerebileceğiniz sigorta şirketi varmı gerçi yukarıda okumuşsanız bana çıkartıkları fiyatları görmüşsünüzdürde bu işlerde acentede önemlimiş fiyatı düşük çıkartabiliyorlarmış

• valla ergo yu denedik iyi bir şirket onun haricinde. şu anda aksigorta yaptırdık allah göstermesin daha kullanmak nasip olmadı. hepsiyle koşulları konuşun hangisi kaza anında daha çok yanınızda olacaksa onu seçin. zaten 3 aşşağı 5 yukarı hepsi yüksek fiyat çıkarmış
  • araç avrupadaki hava koşulları nedeni ile gecikmelide olsa geldi bende aralık sonu olduğu için yılbaşından sonra alacağımı bildirdim ocağın ilk haftası içinde hazır olur dediler herneyse aracı aldığım yerden sigorta departmanından beklediğim gibi aradılar ve en iyi kasko için axa dan devir ve indirimsiz son 899 tl lik bir fiyat verdiler...
    tabiki axa iyi ve eski bir sigorta bende anadolu diyince anadolu hasarları ihale ile yaptırıyor orjinal cam değişmezler depremde kısmında değişik bir kaç düzenleme yapmaya başlamışlar gibi bir şeyler söyledi kafamı karıştırmayı başardı... birde sigortacılar uyarıyor poliçedeki ihtiyarimalimesuliyet maddesi için karşı tarafın hasarlarında sorun çıkmaması için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 26 Aralık 2010; 10:46:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

valla ergo yu denedik iyi bir şirket onun haricinde. şu anda aksigorta yaptırdık allah göstermesin daha kullanmak nasip olmadı. hepsiyle koşulları konuşun hangisi kaza anında daha çok yanınızda olacaksa onu seçin. zaten 3 aşşağı 5 yukarı hepsi yüksek fiyat çıkarmış

önerileriniz için sağolun bu cuma günü bir sigortacıdan teklif aldım generali sigortadan teminatları çok iyi görünüyor fiyat olarakta 1200 tl civarı sizinde tavsiyenizi almak isterim çok eski bir sigortamış ancak hiç ben duymadım benim için iyi gibi geldi ama genede sorayım diyorum bu poliçeyi alırsam öbürü hemen iptal olurmu birde bunu sormak istiyorum

• Arkadaşlar ben de 2011 astra classic 1.6 115 hp benzinli easytronic araç satın aldım. sigorta hakkında ne diyebiliriz acaba? Fiyatlar, dikkat etmem gerekenler... Cevaplarınızı bekliyorum, sağolun şimdiden...
  • Valla arkadaşlar şöyle yazayım ben aksigorta ve anadolu kullandım daha önce şu anda anadoluda indirim kampanyası var mış yıl sonuna kadar o yüzden en ucuz onlar verdi onlardan yaptırdım. Bu sene içinde tampondaki çatlağı yaptırmıştım eski arabada malesef bozuldu. O zebeple 0 indirim aldım.

Ama anadolu sigortada kafama takılan bir durum var. Şimdi ben geçen sene fiyatı düşüre düşüre sigortam.net ten toyota için aksigorta aldım en düşük özelliklerde poliçe ama şimdi bakıyorum poliçelere çok enterasan bir durum var.

Örneğin Vafat Durumunda Ak 25000 anadolu 5000
    Sürekli sakatlık ak yine 15 20 gibi bişey anadolu 5000 sözde daha kapsamlı.
    Ayakta tedavide benzeri.

Bunlar aslında önemli şeyler araca binerken bir kaza olsa kaşınız patlasa kasko bunu ödüyor. Bu hakları bilmek lazım.

Tamam teminatı yüksek anadolunun ama sağlık adına "0" değer var. Bugün avrupa bölge müdürlüğünü aradım anadolu tarafına yönlendirdiler onlar da telefonu açmadı yarın yine arayacağım.

bu arada anadolu kampanyasından sigortacılar bile habersiz ben söyleyince arayıp öğrendi opeldeki.

Bu arada malum yangın terör gibi maddeleri es geçmeyin. Malum kundaklama olayları fazlalaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimizer -- 27 Aralık 2010; 19:54:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Optimizer

Valla arkadaşlar şöyle yazayım ben aksigorta ve anadolu kullandım daha önce şu anda anadoluda indirim kampanyası var mış yıl sonuna kadar o yüzden en ucuz onlar verdi onlardan yaptırdım. Bu sene içinde tampondaki çatlağı yaptırmıştım eski arabada malesef bozuldu. O zebeple 0 indirim aldım.

Ama anadolu sigortada kafama takılan bir durum var. Şimdi ben geçen sene fiyatı düşüre düşüre sigortam.net ten toyota için aksigorta aldım en düşük özelliklerde poliçe ama şimdi bakıyorum poliçelere çok enterasan bir durum var.

Örneğin Vafat Durumunda Ak 25000 anadolu 5000
    Sürekli sakatlık ak yine 15 20 gibi bişey anadolu 5000 sözde daha kapsamlı.
    Ayakta tedavide benzeri.

Bunlar aslında önemli şeyler araca binerken bir kaza olsa kaşınız patlasa kasko bunu ödüyor. Bu hakları bilmek lazım.

Tamam teminatı yüksek anadolunun ama sağlık adına "0" değer var. Bugün avrupa bölge müdürlüğünü aradım anadolu tarafına yönlendirdiler onlar da telefonu açmadı yarın yine arayacağım.

bu arada anadolu kampanyasından sigortacılar bile habersiz ben söyleyince arayıp öğrendi opeldeki.

Bu arada malum yangın terör gibi maddeleri es geçmeyin. Malum kundaklama olayları fazlalaştı.

bu sigorta işi gerçektende ciddi bir konu ben aracı aldığımda ak sigortaya sigortalattım ancak teminatlar sıfır hiç kafama yatan bir teminatı yok ferdi kaza sigortası kişi başına 5000 tl ayakta tedavi 500 tl diğer çalınma yangın deprem terör felanda aracın poliçesine dahil biçilen değerde teminat olarak 41730 tl çıkartılar ama şu varki opeldeki yetkili acente başka sigortaya yaptıramazsın diye diretiyor yok krediyi finans şirketlerimizden kullandınız diye anlayacağınız 1440 tl gitti bizden yoksa generaliden yaptıracaktım adamlar süper teklif verdiler en azından 1200 tl cıvarı çıkartılar ferdi kaza sigortası kişi başına 25000 tl ayakta tedavi 1600 tl çalınma yanma deprem terör sel felan teminatları dahiu 41730 tl ve en önemlisi mini onarımda var anahtar çalınması yerine yenisinin yaptırılması gibi ama bu işlerdede axa sigortayı çok öneren var biraz pahalı ancak bu şirketi çok öneriyorlar

• Sigorta şirketinin kalıtesi kaza,bela,hasar dan sonra belli olur bence fiyatda uçurum yoksa AXA,AVİVA,Chartis,Eureko derim bzim araçlarda 4 u var ben eureko yaptırdım 1000 tl cıvarı istanbul plaka,30 yaş altı,astra 1.3 2011 classıc 3 kasa otomatık...

Daha once kullandıgım corsada hırsızlık olayı olmustu baya ılgılendıler ve odemeyı hasarı hemen karsıladılar ugrastırmadılar...(sıgorta konusunda madara olan bırcok arkadasımı gordum)
  • 2011 1.3 CDTI 111 yıl babamın adına Aksigortadan 44.000 araç değeri üzerinden %65 hasarsızlık ile 780 TL
  • Yuh çok çıkmış be arkdaşım. Bir kaç firmaya daha sorun eğer yaptırmadıysanız. 44.500 üzerinden 1326 anadolu sigorta çıktı 0 indirim. Yaptırdıysan da ol sun aksigortanın sağlık teminatları yüksek iyidir.

quote:

Orijinalden alıntı: iphone3G

2011 1.3 CDTI 111 yıl babamın adına Aksigortadan 44.000 araç değeri üzerinden %65 hasarsızlık ile 780 TL
  • Orijinalden alıntı: eyayla25

Sigorta şirketinin kalıtesi kaza,bela,hasar dan sonra belli olur bence fiyatda uçurum yoksa AXA,AVİVA,Chartis,Eureko derim bzim araçlarda 4 u var ben eureko yaptırdım 1000 tl cıvarı istanbul plaka,30 yaş altı,astra 1.3 2011 classıc 3 kasa otomatık...

Daha once kullandıgım corsada hırsızlık olayı olmustu baya ılgılendıler ve odemeyı hasarı hemen karsıladılar ugrastırmadılar...(sıgorta konusunda madara olan bırcok arkadasımı gordum)
    [evet önerdiğiniz sigorta şirketleri iyi olmasına rağmen bayiden yaptırmak zorunda kaldım onlarda maşalah ak sigorta poliçesine 1440 tl çıkartılar normalde 800 900 tl edecek poliçeye bu kadar para ödedim neymiş aracı siz finans şirketinden kredili almışınız ondan buradan yaptıracaksınız gerçi başka bir şirkettende teklif almıştım generali sigortadan yaptıramadım onlarda 1200 tl çıkarttılar en uygun bu firma çıkartı zaten neyse alah kaza bela vermesinde önemli değil seneye nasip ederse başka bir sigorta firmasına yaptırırım.

• Arabam 2011 Astra Classic III .Eski aracımdan kalan kazasızlık indirimi de dahil (%35) Aviva'dan anahtarla çalınma klozu da içinde 710 TL ödedim.Fiyat hakkında bir fikir vermesi için yazdım .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.