Şimdi Ara

2011 civic alma arefesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 aydır araç arıyorum ikinci el ve biraz pimpirikli olduğum için henüz aklıma yatan bir araba bulamadım ve bu durumdan çok sıkılmaya başladım. sonunda bir araç buldum ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum fikirleriniz nelerdir.

2011 civic elegance otomatik
    9000 km de (dokuz bin)
    füme renk
    kazasız boyasız
    deri döşeme

43500 e bırakıyor en son. ve benimde hoşuma gittiğinden almayı düşünüyorum.
    yardım görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
    saygılar

• up
  • Dediğiniz temizlikteyse kesinlikle alınır. Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultras54

Arkadaşlar herkese merhabalar,

2 aydır araç arıyorum ikinci el ve biraz pimpirikli olduğum için henüz aklıma yatan bir araba bulamadım ve bu durumdan çok sıkılmaya başladım. sonunda bir araç buldum ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum fikirleriniz nelerdir.

2011 civic elegance otomatik
    9000 km de (dokuz bin)
    füme renk
    kazasız boyasız
    deri döşeme

43500 e bırakıyor en son. ve benimde hoşuma gittiğinden almayı düşünüyorum.
    yardım görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
    saygılar

Araba hemen hemen sıfır gibi.
    Alınır.
  • benide cezbeden temizliği yoksa rakam 41-42 olmalı gibime geliyor
  • Ederi 42 daha fazla vermenizi tavsiye etmem... Bu olmazsa başkası olur en sonunda yaşlı araba almıyorsun temiz bulmak sorun olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz ararken zaten bir dünya masraf ediyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam anilin ve benim incelerimiz var o konulari okursan buyuk faydası olur kanaatindeyim
  • link varsa çok sevinirim
  • Aracin dis tasarimi bence cok guzel ic tasarimi kalite anlaminda orta seviyede olsa da kullanim olarak rahat, Honda'nin deri koltuklari hem deri kalitesi hem sirt sagligi olarak kesinlikle basarili. Civic'i almayi bende dusunmustum disi fume ici bej deri kombinasyonunda ancak vazgectim Jetta aldim. Yalitim konusunda biraz sıkıntısı var birde yere yakin onun haricinde buldugunuz arac temizse fiyati makul. Simdiden hayirli olsun.

• 2 ay önce füme renk, 2012 model FD6 kasa Civic Elegance otomatik vites aracımı daha 4900 km de iken 43000 TL ye sattım.

Araçta mesafe kontrollü park sensörü, kutu içi mugen hava filtresi (orjinal - Mutluhan Hondadan alındı) ve orjinal paçalıklar (serviste gövde renginde takıldı) vardı.

Hesabını daha kolay yapabilirsin sanırım.
  • Arac güzel ama fiyat pahalı.. Ederinden bir kaç bin tl fazla vermek sorun degilse alınır..

• hem bu paraya benzinli araç alacağım için hemde 1-2 bin lira temizliğine fazla para vereceğim için çok fena mahalle baskısı yiyorum o yüzden görüşleriniz benim için önemli arkadaşlar (olumsuz da olsa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultras54

hem bu paraya benzinli araç alacağım için hemde 1-2 bin lira temizliğine fazla para vereceğim için çok fena mahalle baskısı yiyorum o yüzden görüşleriniz benim için önemli arkadaşlar (olumsuz da olsa)

merhaba ultras54.

4-5 gün öncesine kadar bende senin durumundaydım.
    2008 model honda civic premium otomatik araç buldum.15.000 km deydi.
    müdürümün arabasıydı.
    aracıda sürdüm fiyatta da anlaştık.
    ama sonrasında forumda dolaştım.
    yıllık yakıtımı +kaskosunu+lpg dönüşümünü düşündüm.
    araç için 34.500tl anlaşmıştık.
    hatta 34.000 tl bile olabilrdi zorlasam.
    kasko olarak 2.600 lira,
    lpg dönüşümü içinde 1.500tl (brc) fiyat aldım.
    araç bana 38-38.5bin liraya gelecekti.
    kredi çekip bankaya ödeyeceğim faizi yazmıyorum bile.
    ve dün itibariyle vazgeçtim araçtan.
    bankadan kredi işlerini iptal ettirdim.
    araç sahibinede özürlerimi sundum.
    napıyorum ben dedim kendi kendime.
    eşimin ve benim emeklerimizi senede yapacağım 10.000 km için ipotek edecektim.
    değer mi değmez mi diye düşünürken bu kararı aldım.
    2-3 sene araç almayı düşünmüyorum.

• civic hem de kazasız ve boyasız çok dikkat edin !! 41 bin tl ye anlaşırsanız alın daha yukarısı etmez istediği fiyat 2012 model olsa 42 ederdi.
    yenı civic pek sevilmedıgı için eskı cıvıc sahıplerı fırsatcılık peşinde fiyatlara 2-3 bin tl eklemısler.
  • neden kazasız olmasın ki her civic kullanıcısı potansiyel tehlike mi?
  • 42.000 civarı daha uygun olur gibi , ama araba temizse , baktırdıysanız ve içinize siniyorsa 3'e , 5'e bakmayın. Özellikle uzun süre binecekseniz kaçırmayın derim.
  • Madem biraz pimpiriklisiniz size tavsiyem 0 km almanız yönünde olur. 43500 tl vermeyi göze almışsınız zaten, alacağınız araç 1.5 ay sonra 2 yaşında olacak, kasası yenilenmiş bir araç konumunda zaten. 0 km elegance ov araç içinde bulunduğumuz yıl sonu döneminde skora oynayan, hedef tutturmaya çalışan bir bayiden 49000,49500 tl ye kadar alınabilir diye düşünüyorum. Hatta şu son kasım zammı gelmeden alınıyordu da istanbul bayilerinden bu fiyata. 0 km alarak fd6 kasa da olmayan bir çok özelliğe de (orjinal park sensörü, mercekli xenon, yağmur-far sensörü, geri görüş kamerası, koltuk ısıtma gibi) sahip olacaksınız. Tabi fd6 nin tipi gibi göreceli şeyler sizin için çok vazgeçilmezse, çok hoşunuza gidiyorsa buna bişey diyemem, zevkler ve renkler tartışılmaz. Böyleyse eğer 3 üne 5 ine bakmadan temiz bulunduysa alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.