Şimdi Ara

2011'de Bizi Kim Durduracak ??? SONY Playstation 3 - Oyun Fırtınası ...!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ereneren

quote:

Orijinalden alıntı: faho

quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Konumuz Ps3 oyunları.Şaşırmayalım :)

Orası öyle de,iş fanlığa geliyor,diğer platform ve oyunları hüçe sayan saçmasapan bir üslup ve saçmasapan söylemler olunca,insan dayanamayıp koyuyor bir tane OYUN.

Adam Playstation bölümüne 2011 de çıkacak Ps3 oyunları vsvs diye başlık açmış Fan oluyor ama sen gelip Playstation bölümüne girip 2011 Ps3 oyunları başlığına Xbox 360 oyunu yazınca ne oluyorsun ?

Ben o yazıyı,başlığı açan ve diğer platformları hiçe sayan üslubu ile saçmalayan fanboya hitaben yazdım.Zaten nedenini de belirtim. Lütfen elma ile armutu karıştırmayın.

• abi max payne çıksın artık ya özledik reyizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha_Boss*

abi max payne çıksın artık ya özledik reyizi.

Hocam bosver hemen cıkmasın o oyun benim icin cok ozel ne kadar GEC cıkarsa o kadar iyi olur diye dusunuyorum umarım Max Payne ismini harcamazlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 9 Aralık 2010; 11:48:10 >
  • 2011 in uzerine 2012 de Kojima MGS5 ile bir cila yaparsa super olur. 2011 dede Uncharted 3 Turkce derlerse daha ne isteyim, birde Last Guardian tamamdir bu is :)
  • işte budur 2011 büyük bombaların yılı olucak
  • Last Guardian için 2012 dememişler miydi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.