Şimdi Ara

2011 Ford Fiesta 1.4 Benzinli Gitmez Diyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu sahibi arkadaşın izniyle bir şeyler sormak ve tavsiye almak istiyorum.Eğer gereksiz kalabalık yaptığım düşünülürse silerim.Bunun için konu açmak istemedim.

Corsa-Yaris-I20-Fiesta arasından Fiesta'yı tercih ettim ve Fiesta bakıyorum,ancak bazı okuduklarım soğuttu beni.Kullananlar,tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Özellikle direksiyon kutusu arızası ve (Dizelde) turbo arızası sık rastlandığı,süspansiyonun sert olduğu(konforsuzluk),virajlarda güven vermediği söyleniyor.

Aracı kullanmadım,bilmiyorum.Çeşitli sitelerden okuduklarımdan edindiklerimi paylaştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itartar -- 4 Temmuz 2017; 2:35:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itartar

Konu sahibi arkadaşın izniyle bir şeyler sormak ve tavsiye almak istiyorum.Eğer gereksiz kalabalık yaptığım düşünülürse silerim.Bunun için konu açmak istemedim.

Corsa-Yaris-I20-Fiesta arasından Fiesta'yı tercih ettim ve Fiesta bakıyorum,ancak bazı okuduklarım soğuttu beni.Kullananlar,tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Özellikle direksiyon kutusu arızası ve (Dizelde) turbo arızası sık rastlandığı,süspansiyonun sert olduğu(konforsuzluk),virajlarda güven vermediği söyleniyor.

Aracı kullanmadım,bilmiyorum.Çeşitli sitelerden okuduklarımdan edindiklerimi paylaştım...

Fiesta virajlarda nasıl güven vermiyor anlamadım.

Süspansiyonlarının sert olması viraj kabiliyetinin sonucudur.

Bence Sınıfının en iyi yol tutuşuna sahip aracıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.