Şimdi Ara

2011 honda civic VSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2011 honda civic premium ların VSA sız olanları var mı. lütfen bilgisi olan paylaşsız.

• Yok diye biliyorum. Makyajdan sonraki bütün serilerde (Dream, Premium, Elegance) VSA standart olarak sunulmaya başlandı.
  • ilginize teşekkürler , arabayı anlaştık kaporasını verdik ondan sonra kafaya tak etti :) sorduk adamda bilmiyorum deyince ....
  • Arabasının ne olduğundan bir haber kullanan tiplere uyuz oluyorum abi, "bilmiyorum" ne demektir ya...

2009 ve sonrası Premium'ların hepsinde VSA var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Arabasının ne olduğundan bir haber kullanan tiplere uyuz oluyorum abi, "bilmiyorum" ne demektir ya...

2009 ve sonrası Premium'ların hepsinde VSA var.

Aynen hocam yalnız 2009'da hem makjalı hem makyajsız kasa var biliyorsun. Makyajsız premiumlarda VSA yok, alacak arkadaş dikkat etsin. Araç makyajlı mı değil mi ona göre değişiyor.
  • Evet onu ben de biliyordum da niye yazmamışım ilginç... Dalgınlık heralde

2009 makyajlı premium ve sonrası diyelim kısaca.
  • usturuplu kullandığım için benim VSA hiç devreye girmedi bu güne kaDAR
  • Benimki her yola çıktığımda giriyor devreye

usturuplu kullanmak isteyince kullanırım da, kullanmak istemiyorum işte... dönemeçlere hızlı girip direksiyonu biraz fazla kırmayı çok seviyorum nedense yol boşsa yapıyorum tabi, etrafta biri varken asla yapmam.

bu 4x4 araba alınca gereğinden fazla bozuk yollara girip kendini yola saplamak gibi birşey, elinin altında olunca özellik kullanmak istiyorsun VSA olmasaydı mesela çok daha düzgün kullanırdım

Kendi kontrolünüz dışında oluşan olaylar da var tabi, o durumlarda gerekli asıl VSA. Herşeyden önce kar yağdığında kesinlikle olmazsa olmaz bir özellik, çok rahat ettiriyor. Veya bir viraja normal hızlı giriyor olsanız bile bir su birikintisi varsa araç yoldan çıkıyor mesela onu düzeltiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Evet onu ben de biliyordum da niye yazmamışım ilginç... Dalgınlık heralde

2009 makyajlı premium ve sonrası diyelim kısaca.

Bildiğini biliyorum hocam. Civic'le ilgili birçok şeyi senin yazdıklarından öğrenip de aldım:) Haa bazen keşke almasaydım diyorum, sonra düşünüyorum aynı paraya başka ne alınır, başka bir araç bulamayıp iyi ki almışım diyorum:)
  • Aldığınız araç ne kadardı? biraz özelliklerindende bahsedersen piyasasınıda biliriz :)
  • 2010 civic beyaz otomatik premium, 28.000 km'de, hasar kaydı yok, garantisi devam ediyor, 38.000 e aldım. değişen ve boya yok ama sağ ön ve arka kapının birleştiği yerden darbesi var bir 30 santim. boyatıp boyatmama konusunda kararsızım. aldığım adam boyatmamış, şimdi ben boyatsam 2 kapıda da lokal boya var muhabbeti olacak. bakalım, henüz karar vermedim ama piyasası buydu temmuzda. şu an bilmiyorum. yani 38.000 ne az ne çok tam arasıydı benim aldığım arabaya göre.

Hayırlısı olsun iyi arabadır ama kaporta fiyasko
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.