Şimdi Ara

2011 Honda Jazz mı? yoksa 2011 Ford Fiesta mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
20.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala bu soru hakkında dusunenler varsa Jazz derım bende 2005 model cvt var 1,5 yıla yakın oldu surus keyfı gercekten cok farklı evet fıestanın ozellıkle bordosu cok hos dıs gorunum olarak ama jaz da kotu degıl kasa olarak sık bır arac ve almadan once

mutlaka bır kere jazz la test surusu yapın
  • Selam ben ist yaklaşık olarak 11 aydır jazz kullanıyorum. 8000 km yaptım. aşırı derecede memnunum. tavsiye ederim. bir bahane çıksada arabayla kaçsam diyorum
  • ben bu bahane olsada kaçsak diyen arkadaşların sözlerine inanamıyorum. Eğer tercihiniz otomatik vites jazz alacaksanız 2012 olsun. 2011 in tüm - yönleri gitmiş otomatik vitesi düzelmiş bir jazz varken asla i shift şanzumanlı bir jazz almayın. 1 2 3 viteslerde i shift şanzumanından ve motorun ufaklığından kaynaklanan çok geç vites atma ve bunu aşırı derecede hissettirme , yokuşlarda (hafif eğimlerde yani ) manuel vitesmiş gibi frenden ayağa kaldırınca arabanın önce bi 3 4 cm geriye kayması ondan sonra ileriye doğru yön alması. kısacası siz siz olun 2011 jazzden tercihiniz otomatik vites olacaksa kesinlikle uzak durun. araba çok hantal çok ağır. sırf bu yüzden bir kaza geçirdik. vitesleri geç atmasından kaynaklanan. sonra 2012 sini aldık şimdi memnunuz. 2011 jazzden otomatik ise tercihiniz kesinlikle şiddetle uzak durmanızı öneririm. biz sırf bu yüzden 5 ay arayla 2011 den 2012 ye geçip üzerine 15000 tl gibi bi fark ödedik. sizinde böyle bir mağdurluk yaşamanızı istemediğimden bu mesajı atıyorum kimsenin arabasını kötülemek değil amacım yanlış anlaşılmasın.

• arkadaşlar ben ehliyetimi yeni aldım gencim yani :) daha önce de araba kullanmadığımdan kafam çok karışık alıcağım araba en düşük 2005 model olacak sedan hb fark etmez dediğim gibi kafam çok karışık en fazla 25.000 olmalı fiyatı honda:jazz volkswagen:jetta reno:megan ford:fiesta citroen:c4 opel:vectra falan baya baktım yani ama karar veremedim çünkü kullanmadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu markalar dışında da olabilir. teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky123

arkadaşlar ben ehliyetimi yeni aldım gencim yani :) daha önce de araba kullanmadığımdan kafam çok karışık alıcağım araba en düşük 2005 model olacak sedan hb fark etmez dediğim gibi kafam çok karışık en fazla 25.000 olmalı fiyatı honda:jazz volkswagen:jetta reno:megan ford:fiesta citroen:c4 opel:vectra falan baya baktım yani ama karar veremedim çünkü kullanmadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu markalar dışında da olabilir. teşekkür ederim

Gencsiniz madem o zaman sedan almayacaksınız gerek yok buyuk aileler için onlar.
    Genciniz madem o zaman görüntü olarak spor bir araba alacaksınız hızı önemli değil.suzuki shift gibi mesela.
    Jazz bence size gitmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

ben bu bahane olsada kaçsak diyen arkadaşların sözlerine inanamıyorum. Eğer tercihiniz otomatik vites jazz alacaksanız 2012 olsun. 2011 in tüm - yönleri gitmiş otomatik vitesi düzelmiş bir jazz varken asla i shift şanzumanlı bir jazz almayın. 1 2 3 viteslerde i shift şanzumanından ve motorun ufaklığından kaynaklanan çok geç vites atma ve bunu aşırı derecede hissettirme , yokuşlarda (hafif eğimlerde yani ) manuel vitesmiş gibi frenden ayağa kaldırınca arabanın önce bi 3 4 cm geriye kayması ondan sonra ileriye doğru yön alması. kısacası siz siz olun 2011 jazzden tercihiniz otomatik vites olacaksa kesinlikle uzak durun. araba çok hantal çok ağır. sırf bu yüzden bir kaza geçirdik. vitesleri geç atmasından kaynaklanan. sonra 2012 sini aldık şimdi memnunuz. 2011 jazzden otomatik ise tercihiniz kesinlikle şiddetle uzak durmanızı öneririm. biz sırf bu yüzden 5 ay arayla 2011 den 2012 ye geçip üzerine 15000 tl gibi bi fark ödedik. sizinde böyle bir mağdurluk yaşamanızı istemediğimden bu mesajı atıyorum kimsenin arabasını kötülemek değil amacım yanlış anlaşılmasın.

Tam 2011 düşünürken oldumu bu simdi. 2012 cok pahalı 41.000 tl olmuş...oyuzden 2011 düşünüyorum ama su tamirci esnafı kafamı karıştırıyor japon alma yaramaz su dur budur diye. Suan 2012 micram var
    Problem yok sadece dar bagajı.niye Japon alma diyorlar bilemedim. Parçası sıkıntı herhalde.
    Benzin sardiyati nasıl sehir
    İci arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiLEN_1907

quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

ben bu bahane olsada kaçsak diyen arkadaşların sözlerine inanamıyorum. Eğer tercihiniz otomatik vites jazz alacaksanız 2012 olsun. 2011 in tüm - yönleri gitmiş otomatik vitesi düzelmiş bir jazz varken asla i shift şanzumanlı bir jazz almayın. 1 2 3 viteslerde i shift şanzumanından ve motorun ufaklığından kaynaklanan çok geç vites atma ve bunu aşırı derecede hissettirme , yokuşlarda (hafif eğimlerde yani ) manuel vitesmiş gibi frenden ayağa kaldırınca arabanın önce bi 3 4 cm geriye kayması ondan sonra ileriye doğru yön alması. kısacası siz siz olun 2011 jazzden tercihiniz otomatik vites olacaksa kesinlikle uzak durun. araba çok hantal çok ağır. sırf bu yüzden bir kaza geçirdik. vitesleri geç atmasından kaynaklanan. sonra 2012 sini aldık şimdi memnunuz. 2011 jazzden otomatik ise tercihiniz kesinlikle şiddetle uzak durmanızı öneririm. biz sırf bu yüzden 5 ay arayla 2011 den 2012 ye geçip üzerine 15000 tl gibi bi fark ödedik. sizinde böyle bir mağdurluk yaşamanızı istemediğimden bu mesajı atıyorum kimsenin arabasını kötülemek değil amacım yanlış anlaşılmasın.

Tam 2011 düşünürken oldumu bu simdi. 2012 cok pahalı 41.000 tl olmuş...oyuzden 2011 düşünüyorum ama su tamirci esnafı kafamı karıştırıyor japon alma yaramaz su dur budur diye. Suan 2012 micram var
    Problem yok sadece dar bagajı.niye Japon alma diyorlar bilemedim. Parçası sıkıntı herhalde.
    Benzin sardiyati nasıl sehir
    İci arkadaslar.

2011 kesinlikle alma. i shift şanzumana girince 1.4 motora olmadığını arabanın yürümediğini anlayacaksın. hondanın her arabası çok yakar emsallerine göre. buda böyle. 6 litre civarında dolaşıyor. 2011 de 2012 de. benzin konusunda aralarında bi fark yok .

• arkadaşlar merhaba, konuyu hortlatayim. hem belki araç kullananlar tecrübelerini iyice demlemişlerdir jazz fiesta vs... .

30 bin tl civarında bir bütçeyle honda jazz ,fiat fiorino(dizel) ve citroen c4 arasında kaldım. 2. çocuk yolda ve bagajı büyük bir arabaya ihtiyacım var. tavsiyeleriniz önemli. yakıt tüketimleri olarak da önemli tabi. otomatik düşünüyorum. bilgilerinizden faydalanmak isterim. saygı ve sevgilerimle
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.