Şimdi Ara

2011 HYUNDAI ACCENT ERA (BİR SYMBOL KULLANICISI GÖZÜ İLE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elinize sağlık. Babama da almera servisteyken albea vermişlerdi o da albeayı çok sevmişti. Koltuğu daha yüksek ve görüş açısı daha iyi diyodu. Bir de daha ferah içi diye söylüyordu. Bense siena kullanmış biri olarak gerçekten içini çok ferah bulmuştum. Şuanki meganımdan bile daha ferah diyebilirim.
  • GEçmiş OLsun.
    Era iyidir iyi
  • selam
    geçmiş olsun
    emek verip yazmışsınız
    ayrıca da objektif olmaya çalışmışsınız
    az rastlanan bi durum
    iki araçta ailemde var ikisi de sıfır alındı
    uzun süre kullandık bizde hala bizdeler
    önceki mesajlarımda detaylı bir karşılaşmada ben yapmıştım
    bagaj hacmi dışında bence her konuda era üstündür
    bi de tabi köy yollarında binilecekse kuşkusuz reno her zaman daha ii dir
  • 80'li yıllarda Tofaş kuş serisi, Renault 12 ve sonradan 9 ile 11 serisi birde Ford Taunus'lar yaygın ve mevcuttu. Zaten çoğunuz bilir. İşte bu Era bana göre o zamanların Taunusu diyorum.
    Belki diyeceksiniz ki "ulan amma abarttın" yok, ben emsalleri içerisinde diyorum.
  • Öncelikle geçmiş olsun.Şirket araçları içinde era da var.arada kullanıyorum.Yazdıklarınıza aynen katılıyorum güzel anlatmışsınız
  • çok geçmış olsun hocam (sadece bu kısmı ile ilğilendim)
  • Öncelikle geçmiÅŸ olsun.
    Paylaşım için teşekkürler.
    Geçenlerde bizim şirketin kiralık Eralarından birini kullanma fırsatım oldu.Araç gaza dokundukça öne atılan bir araç.Odukça seri ancak özellikle yol tutuşu ve frenlerini beğenmemiştim.
    Aile için bagajı yeterli ve ferah bir araç ,sakin kullanımda yeterli bir araç olabilir.
  • Geçmiş olsun hocam, objektif değerlendirmeniz için teşekkürler,son zamanlarda açılan işe yarayan nadir konulardan biri
  • Benim araç servisteyken bana da Accent Era vermişti kasko şirketi...
    Araç dizeldi ve gerçekten sınıfındaki araçların bir adım önündeydi bence de...
  • Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Az önce arabamı aldım, gayet güzel olmuş. Yaptırdığım yer evimin 2 sokak arkasında ki Renault Yetkili Servisi. Zaten bakım için de sürekli oraya gidiyorum. Adamların ellerine sağlık, Allah bir daha göstermesin. Gerçi küçük bir kaza ama olsun.

Evet, Era'yı da arabamı alırken teslim ettim. Kendi arabama geçince küçük geldi. Ve maalesef sert geldi. Sanki ben 7 yıldır Symbol değil de ERA kullanıyormuşum gibi.

Yapılan işlemlere gelirsek;
    Tamponum komple değişecekti ancak değişmemeiş. Neden? Sigorta tamponu Auto King'e yollamış. Eğer tamir edilecek gibiyse tamir ettiriyormuş. Yok değilse yenisini öyle veriyormuş. Benimkinde aslında bir yamukluk yoktu, içinde ki özellikle darbe alan sağ tarafın darbe emici parçası kırılmıştı, birde boyasınd açatlaklar vardı. King, onları yapmış, elinde de darbe emici parçadan varmış ve takmış. Servise yollamış ve servis de boyayı atmış. Zaten her akşam uğrayıp baktım servise takip ettim arabayı. Arka sağ alt köşe çekilmiş ve bagajın içinde ki o ezik düzelmiş, bel veren çamurluk yerine oturmuş ve boyanmış. Yani anlayacağınız değişen bir parça olmamış, bence iyi de olmuş.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Bu değerlendirmede işe yaradıysa ve yarayacaksa ne mutlu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 17 Aralık 2011; 19:01:28 >

• Günceldir, belki birilerinin işine yarar.
  • İzlenimler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ykaraca -- 30 Temmuz 2012; 13:38:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.