Şimdi Ara

2011 iphone zil sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://unextfiles.com/wsl4shflecpm.html
    turbobit.net
    Turbobit.net | Unlimited and fast file cloud
    http://turbobit.net/wsl4shflecpm.html

2011 iphone zil sesleri

• exe dosyası olduğunu görünce indirmeye bile başlamadım.
  • Aynen!
  • Acemi hacker
  • Daha iyi sıkıştırmak için sfx kullandım secim sizin keyif sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx20001

exe dosyası olduğunu görünce indirmeye bile başlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 30 Mart 2011; 2:29:37 >
  • o acemi degil ama sizler bilgisizsiniz *.sfx, winrar ile yapilan bir sikistirma seklidir uzantisi *.exe oldugundan, arsivi acabilmek icin winrara ihtiyac duyulmaz (olmasada olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 30 Mart 2011; 3:06:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Ses Tuşları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

o acemi degil ama sizler bilgisizsiniz *.sfx, winrar ile yapilan bir sikistirma seklidir uzantisi *.exe oldugu icin arsivi acabilmek icin winrara ihtiyac duyulmaz (olmasada olur)

tamam da diğer sıkıştırma şeklinden boyut olarak pek bi farkı yok sanırım yani arkadaşın bu şekilde dosyayı sıkıştırmasına gerek yok bence.. ayrıca pc yi yavaşlattığından dolayı antivirus kullanmayan biri olarak da bu tip dosya tiplerini çok güvenilir bi kaynaktan indirmediğim sürece açmıyorum.. yani bu bilgisizlik değil herhangi bi virus tehlikesine karşı önlemdir
  • denedim, cok guzel zil sesleri var eline, emegine saglik.

Not: Arsiv, Orjinal Eset Smart Securty' nin son surumu ve son guncellenmis hali ile tarafimca taranmis ve virus olmadigi gorulmustur.
  • ilginiz için teşekkür ederim minnettarım
  • insanlara da iyilik yaramıyor. adam o kadar ugrasıp eklemiş acemi hacker olmuş güya. alemsiniz yaw
  • Merhaba

melodiler için teşekkürler, cihazı yeni aldığımdan melodileri itune'dan nasıl cihaza gönderebilirim.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.