Şimdi Ara

2011 mazda 6 almayı düşünüyorum.. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
18.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Mazda 3 aldım imp. otomatik. ama keşke param olsaydı ve vergisini düşünmeyecek durumda olsaydım da Mazda 6 alabilseydim :(
    artısını eksisini bilemem ama on numara araç..
    Denizli'de en son 65-66 bine alınabilir gibi muhabbet olduydu ama kesin değil tabi..
  • Mazda 6'nın yeni modellerinde önceki modeller için bahsedilen ses sorunu devam ediyor mu ? (Yani asfalt ve yüksek devirde motor sesi alma bakımından Passat ve Volvo s60 ile karşılaştırıldığında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Mazda 6'nın yeni modellerinde önceki modeller için bahsedilen ses sorunu devam ediyor mu ? (Yani asfalt ve yüksek devirde motor sesi alma bakımından Passat ve Volvo s60 ile karşılaştırıldığında)

Abartıldığı kadar ses sorunu yok ama evet yalıtım halen zayıf.
  • Teşekkür ederim yanıtınız için.
  • Müteferrik,
    Cevap için teşekkürler.
    Bir deneme sürüşü yaptırmadı adamlar. Maslak'daki bayi aracı bir şirkete vermiş güya haber verecekler.
    Randevu aldım neredeyse 1 ay olacak.
    Bunlar tok satıcı anlaşılan.
  • rica ederim,işte sizin oradaki bayi tok anlaşılan dediğiniz gibi.Yoksa buradaki (izmir) genellikle denk geliyorum Mazda test sürüşlerine,yeni mazda6da dahil.
    Size ne kadar fiyat verdiler?Diğer taraftan eğer renk olarak sıkıntı değilse (koyu kahverengi) sahibindende de 2.el bir Mazda6 var yeni kasa.63500dü galiba fiyatı.Ben kahverengiyi dış renk olarak beğenmesem de İçmekan'ın kahve rengi olması çok şık bir hava katıyor.(sadece kahverengi mazda6da içmekanı kahverengi alabiliyorsunuz)..
  • Arkadaşlar merhaba 2011 Mazda 6 Teknik özellik ve Donanım broşürü lazım. Geçmişte Pdf olarak indirip de, elinde olan var mı ? Teşekkürler

Bu arada kendim 2011 Model Mazda 3 Dizel kullanıcısıyım. Aracımın performansından ve yakıt ekonomisinden çok memnunum. Ama artık "D" segmenti bir otomobile geçmek istiyorum. Tercihlerim arasında sadece ve sadece Mazda 6 var. Mazda 6 oldu, oldu. Yoksa Mazda 3'e binmeye devam. Belki 2-3 yıl sonra bir CX-5 düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikado1977 -- 19 Aralık 2013; 12:48:30 >
  • ahanda size hort:DD

yıl 2017 alınan araba 2011 model şu an aldığı fiyata satılıyor 2. eli. nedir bu araç fiyatları arkadaş bende bu kasa mazda 6 hastasıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellwaiters

ahanda size hort:DD

yıl 2017 alınan araba 2011 model şu an aldığı fiyata satılıyor 2. eli. nedir bu araç fiyatları arkadaş bende bu kasa mazda 6 hastasıyım

Merhaba. Ben geçen hafta 2010 model dynamic plus hatasız 80.000 de olan aracımı 58.000 e verdim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evranoz -- 14 Nisan 2017; 21:38:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.