Şimdi Ara

2011 TDCI Focus satıp 2013 1.2 Golf almak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

focusun yol tutuşuna , 270 Nm torkluk dizelin çekişine ekonomisine alışan adama golfün bağımsız süspansiyon bile olmayan benzinli 1.2 modelini önermem.

2013 model 1.6 dizel kia ceed öneririm.

+1000
  • Herkes benzinliden dizele geçer bazı akıllı arkadaşlar da dizelden benzinliye. Allah akıl fikir versin hepimize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurGSLi

Toyota ile Vw aynı değil.. Vw 10 kat daha üstün

Senin hakkındaki seçeneklerim:
    1-araba görünce uzay gemisi sanıyorsun.
    2-dünyayı almanyadan ibaret zannediyorsun.
    3-okuduğunu anlamıyorsun.
    4-volkswagenle kafa yapıyorsun.
  • Arkadaşın konusunda dikkat edilmesi gereken birşey var. Arkadaşa Golf'un güvenli olduğu o kadar bariz işlenmiş ki, altındaki Euroncap 5* aracın farkında değil, alacağı araç ta 5*.

Bende 2011 Dizel Focus kullanıcısıyım, açık sözlülükle şunu söyleyebilirim: Üstüne 10.000 TL verseler dahi dizel Focus'u verip benzinli Golf almam.
  • arkadaşınız cidden güvenliğe önem veriyorsa

golf 7 ile birlikte teste giren mercedes a serisi, seat toledo, opel mokka ve seat leon golf'e fark attı euroncap puanlarında. şaka mıdır nedir ?

kendi ile aynı ve daha aşağı sınıfdaki 7 araç içinde ancak 5. olabildi golf.

http://forum.donanimhaber.com/m_68543135/tm.htm
  • Yaw adamın parası pulu varsa bence alsın binsin, olumsuz görüş bildirmenin manası yok, ben ekstra 1.4t alsın derim hemde dizelin çekişini aratmaz torku. Zaten bu kadar kısa sürelerde aaba değiştiren birisi benzin dizel 3 e 5 e bakmaz kanımca..Şimdiden hayırlı olsun
  • Gereksiz konu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Yaw adamın parası pulu varsa bence alsın binsin, olumsuz görüş bildirmenin manası yok, ben ekstra 1.4t alsın derim hemde dizelin çekişini aratmaz torku. Zaten bu kadar kısa sürelerde aaba değiştiren birisi benzin dizel 3 e 5 e bakmaz kanımca..Şimdiden hayırlı olsun

İyi de adam 1.2 çok yakar mı diye soruyor, bence 3 e 5 e bakıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Dizel Arabanın üstüne 10 bin lira para verip Yine C sınıfından benzinli araba almak akıl tutulması olur.
    50k yı gözden çıkarabiliyorsa arkadaşınız lpg li avensis baksın 2. el,veyahut dizel 2. el D sınıfı araçlara yönelsin.

yukarda allah var çarpılcaksın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Dizel Arabanın üstüne 10 bin lira para verip Yine C sınıfından benzinli araba almak akıl tutulması olur.
    50k yı gözden çıkarabiliyorsa arkadaşınız lpg li avensis baksın 2. el,veyahut dizel 2. el D sınıfı araçlara yönelsin.

yukarda allah var çarpılcaksın

Benim tercihim söylüyorum kardeşim. Yemin mi ettik ? Benim izlenimlerim öyle.

kardeş golf avensis den 10 kat üstün mü yani şimdi seni izlenimlerine göre?

• nasıl bir golfmüş arkadaş valla hayretler içerisindeyim milletin dalga geçtiği kadar var hatta az bile
  • Hocam çok mantıksız olur.
    ARacına yalıtım yaptırıp binmeye devam etsin derim.
  • Dizel Focus + 10bin TL + daha fazla yakıt masrafı = Benzinli Vw Golf VII

Akla mantığa sığacak bir tercih değil bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Herkes benzinliden dizele geçer bazı akıllı arkadaşlar da dizelden benzinliye. Allah akıl fikir versin hepimize..

başımızdekilere versin ilk önce. belki sizde sevmiyorsunuzdur ama bu durumu kabullenmek ağırıma gidiyor arkadaş.
  • Akıllı adamlar yazmış ama ben de yazayım. Tabii ki Focus.
  • Para çok dert yoksa bu fantezi rahatlıkla gerceklestirilebilir.
    Ama 1,4 golf deseydi mantıklı olurdu performans acısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum ; Vw'nin prestij adı altında fanatikliğe kadar gidecek bir üyeye kavuşmuştur.Hayırlı olsun...Arkadaşların dediği gibi Dizel modelden Benzinli hemde Turbo benzinliye geçmek ne kadar büyük bir akıl tutulmasıdır...
  • Güvenlik derken? Kaza testlerinde çok farklı değiller. Ayrıca sürüş güvenliği açısından Golf, Focus'a yaklaşamaz bile. Focus'un yol tutuş konusunda sınıfında çıtayı belirliyor.
  • benim 109'luk focusum olacak onu satıp 1.2 golf alıcam. sadece diyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.