Şimdi Ara

2011 VW Golf VI GTD Klimasız! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En ucuz yöntem budur heralde, direk tavana

2011 VW Golf VI GTD Klimasız!

O değil de piyasada 1.6 tdi klimasız boşline Golf'ü GTD diye satabilenler varsa biz de en boş dsg'li Polo alıp iki üç oynamayla GTI veya GTD diye satabilir miyiz ki

• Klima olup olmadığı nasıl anlaşılmaz çok ilginç.

Klimasız gelen Kuzey Ülkeleri için üretilmiş partidir.

Kalitesinde vs. başka eksiği yok. Yazın camlar açık gezilir artık.

Her aracım kliamlıydı ama toplasan 3 yılda 10 kere ancak kullanmışımdır.

Fiyat uçuk değil normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheyhzade26

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

quote:

Orijinalden alıntı: sheyhzade26

quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

evet arac kesin odur o zaman.. distan cok sik gorunen bir aracti.. doddan satildi.. siz en az 3. elisiniz.. km konusunda suphelerim var 11000 diyorsaniz.. fiyat icin de bisey diyerek yaniltmak istemem..

aracı ben almadım,Okul müdürü aldı,kendisi araçtan anlayan birisi değil,kendisine satılırken aracın ithal edilen gtd modeli olduğu söylenmiş.Artık satan kişi nasıl vicdanına söz geçirdiyse onu kutlamak gerekiyor.

satıcı yalan söylemişte
    asıl suç alan adamda

Alanın suçu satıcıya güvenmek ise evet suçludur.Nasıl olsa arabadan anlamayan bir keriz çıkar mantığıyla elinde kalmış aracı özelliklerini saklayarak satmak ne kadar satıcı olmaktır burasıda muamma tabiki..Kim gidip bilerek 2011 model klimasız bir araca 51 bin tl vermek ister ki..?

satıcıya güvenmek mi ben sıfır araç aldığım zaman bayiye güvenmiyorum önceki aracı ilk aldığımızda direk cd çaların içine mp3 cd koydum çalışıyormu diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

Müdür arabada klima olduğunu bile anlayamıyorsa yapacak bir şey yok.

Nasıl müdür olmuş merak etmedim değil.

Klimayı bilip bilmemekle müdür olmanın ne alakası var acaba? Lütfen bir eğitimci hakkında böyle konuşmayın. Onun görevi araçlar hakkında detaylı bilgiye sahip olup bunu öğrencilere aktarmak değil
  • Bu devirde Klimasiz arabamı olur bu ülkede.

Ben Mayıs'ta baslarım, ekim basına kadar klima kullanırım. 20-22 derece idealdir.

Varsın 2 kuruş fazla yaksin. Her ay iki bira az içerim ama klimamı acarım :)

Banchi doğan bende Bulgaristan'liyim ama cimrilik yapmaya gerek yok :))

Forumdan desiya'da Bulgaristan'li ama onunda hic cimrilik yaptığını görmedim. Adam o kadar cok klima kullanıyorki gazını normalden cok daha kısa sürede bitiriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soda23 -- 15 Kasım 2011; 2:38:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

En ucuz yöntem budur heralde, direk tavana

2011 VW Golf VI GTD Klimasız!

O değil de piyasada 1.6 tdi klimasız boşline Golf'ü GTD diye satabilenler varsa biz de en boş dsg'li Polo alıp iki üç oynamayla GTI veya GTD diye satabilir miyiz ki

Ben bu fikri bir yerden hatılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Klimasiz arabamı olur bu ülkede.

Ben Mayıs'ta baslarım, ekim basına kadar klima kullanırım. 20-22 derece idealdir.

Varsın 2 kuruş fazla yaksin. Her ay iki bira az içerim ama klimamı acarım :)

+1 Alırken manuel klima olunca mırın kırın edenler dijital klima alıp açmıyorlar insanlarımız garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3hm3tozc4n

quote:

Klimayı bilip bilmemekle müdür olmanın ne alakası var acaba? Lütfen bir eğitimci hakkında böyle konuşmayın. Onun görevi araçlar hakkında detaylı bilgiye sahip olup bunu öğrencilere aktarmak değil

en azından alacağı aracın özelliklerini araştırsaydı?
    araştırma yapmadan milyarlar verebilecek kapasiteye sahip insanın yetilerinden şüphe duyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: m3hm3tozc4n

quote:

Cok alakasi var.

Sen bu kadar basit birseyi bile goremiyorsan, uzerine seni saticilar kekliyorsa, evet senin nasil mudur oldugunu sorgularim arkadas.

Kime saygi duyup duymayacagimi da sana sormam. Boyle adamalara ise hic saygi duymam.

• quote:

Ben anlamam. Anlasam "müdür" olmazdım...
  • Nasıl klima olmaz yahu klimasız arabamı kalmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.