O fiyata fb7 kasanın temizini bulamazsınız. Fd6 belki olabilir. Ayrıca sadece yakıt tüketiminden dolayı aracınızı değiştirmeyin derim. C4 aracınızda sorun yoksa kullanmaya devam etmeniz daha uygun olacaktır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz (4415. sayfa)
-
-
Bende farkındayım gönül ister fb7 olsun ama temizi çok zor dediğiniz gibi biraz daha beklek lazım aslında o fiyatlara düşük km nispeten fd6 yada razıyım ama yaş oldukca fazla devamlı lpg kullanımı olarak çokta mantıklı değil gibi kendi aracımdan memnunum ama mazot fiyatları çok kötü durumda hiç bir espiri kalmadı gerçekten birazda o yüzden istiyorum.
-
selamlar
2015 civic premium otomatik alarak aranıza katıldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler Antifiriz tam olarak nerede oluyor? Nasıl kontrol ediyoruz?
-
merhaba.bu konu hakkında arştırma yaparken sizin formda bu yazınızı gördüm.bende bu cihazdan var ama malesef gps kartı yok. navigasyonu çalışmıyor. sizden ricam eger bu cihazdan kullanıyorsanız,yada bu cihaza ait gps yazılımı kopyası var ise bana yardımcı olabilirmisiniz.
-
Özledim eski arabamı, üstüne neler gecti elimden. Sahibinden bakıyorum ara sıra benim arabayı alan haytalar belki satıyorlardır diye 🫤
-
aracım satılıktır. 2013 model eco elegance 136binkm tramer: sağ arka camurluk sürtme kaynaklı boyalı 450tl trameri var
ilginenler ulasabilir
-
Arkadaşlar merhaba, 2016 yılında aldığım aracımla üzerinde gelen Cyclone marka multimedya navigasyon cihazı artık miyadını doldurmaya başladı, gündüz ekranı görülmüyor, dokunmatik kısmı da çok problem çıkarıyor. yeni android bir cihaz almak istiyorum elbette cyclone gibi kalitesiz olmamalı bu konuda tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.
Bir de 10 inch ekran çok mu abartılı olur, konsolla uyumlu oluyor mu bilgisi tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X