Şimdi Ara

2012-2013 Nissan GTR Almak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Takas teklif edilen araç çok mantıklı iyi düşünün derim. Porsche piyasasında sıkıntı yaşamazsınız ayrıca çok elit ve dikkat çekici bir tasarım. Birde mekanikleri çok üst düzey bir araç. Hafta içi işe hafta sonu piste git için daha uygun bir araba düşünemiyorum. Mustang'dan sonra performans olarak da fazlasıyla tatmin edecektir.
  • Gtr iyidir bulabilirsen Nismo su efsanedir.Bence bu aracın içine oturduktan sonra hızlı karar verirsiniz.Mustangle arasında dağlar vardır.M4 ten daha hardcore bir yarış makinesi ve organiktir.
  • Ben sizin durumunuzda olsam Giulia 280lik veya Tesla Model S alırdım.

Düzenleme : Audi TT de olabilir en yeni kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwartevis -- 4 Nisan 2018; 0:28:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedandan bozma coupe araclari pek sevmiyorum. C coupe e coupe 3-4 coupe tarzi yani. Bana siradan geliyor. Katalogta bulunsun diye yapilmis gibi.

Mustang gtr 350z lotus lar bu is icin uretilmis. Tasarimida bunu destekliyor zaten. Butcenize uymuyor olabilor ama bi ferrari alin derim. Ferrari her zaman ferraridir. Porsche cayman lara da bakabilirsiniz. Gtr'a gore daha bi piyasa arabasi. Dedigim gibi lotuslarida inceleyin radariniza alin.

Alma ihtimalim olmadigi icin fiystlarinida pek bilmem bi r8 de bakilabilir.

• M4 ile GTR karşılaştırılmaz. GTR ın sadece mühendisliği bile m4 ün üstünü çizmeye yeter, eminim ki gtr dan sonra birçok araç sizi doyurmyaacaktır.
  • @K@lken
    Her gördüğümde aklımdan geçen bir araçtır. Fakat genelde 3-4 kişilik arkadaş çevremle takılıyorum. Onun dışında iş görüşmesine gelen müşterilerim minumum iki kişi oluyorlar. Birini arabaya bindirip diğerine sen kendi aracınla gel demek hoş olmaz. Şu var ki kullandığım Mustang ve düşündüğüm diğer araçlarında arka koltukları sırf olsun diye yapılmış. Bundan önce kullandığım 3 serisi coupe aracımın arka koltukları çok iyiydi. Fakat içine binen çokta arkası sıkışıkmış diye bakmıyor samimi olmadığım insanlar dışında.

@auto_motive
    Herkese cevap veririm ama bazı yorumlar maksatlarını aşıyor maalesef. Normal karşılamak lazım.

@tfsiapollo
    İnşallah bir gün nasip olur size.

@asmarena6
    Araç çok iyi ancak nedense bu far grubunu sevemedim.

@Efective
    Sizinle aynı düşüncedeyim. Şuan biraz aklımı kurcalamadı değil. Fakat takasta üstüne 275 bin TL istendi, ben 250 önerdim. Şuan karşı taraftan haber bekliyorum. Piyasada ÖTV'si tam ödenmemiş araçlar var, dikkatli olmak gerekiyor.

@groll
    Aracın içine oturmuştum ancak sonradan takılan Sparco koltuklar çok kötüydü. Şahsen o araçla anlaşsam ilk işim onları söktürmek olur çünkü orjinal koltukları zaten harika.

@zwartvis
    Mustang almadan önce TT bakmıştım. Bir kaç tane ile anlaşıp sonradan vazgeçtim ve Mustang aldım. TT bana çok iyi gibi görünsede arka yaşam alanı olmayan bir araç. Piyasasıda kötü ne yazık ki. Giulia ise maalesef Türkiye şartlarında çok mantıklı değil. Model S bana uzak. Şundan dolayı, ben aracı çalıştırdığımda sağlam bir ses duymak isterim. Araç çok güçlüdür onda hem fikiriz ancak benim isteklerimi karşılayacak bir araç değil şuan için.

@200ugececekaga
    Önerdiğiniz araçlara ara ara bakarım. Çok iyi araçlardır ancak iki kişilik olmaları şuan bana uzak. Ferrari alacak bütçem olsa her şeyi silerim onu da söyleyeyim. O ayrı bir dünya. Belki bir gün olur ama şuan zor.

@HondatugraL
    M4 ayrı bir araç, çok iyidir ancak GTR yanına gelince ben GTR derim sizin gibi.

Şuan için düşünme aşamasındayım. Aracıma nakit teklifler geliyor, fiyatı biraz aşağıya çektim bu gün. 355'e kadar teklif edildi ama 365-370 bandında düşünüyorum. Bir kaç hafta daha beklerim gibi.

• Ah GTR ahh

Dogdugum gunden beri arzuladigim 4 tekerlekli tasit , r33 ile ortaligi kasup kavurup godzilla lakabini alir.

Bence ruhu olan cok karakteristik bir arac . Kesinlikle muazzam alma gibi bir sansiniz varsa acimayin derim .

Belki bende birgun sahip olurum ama ogretmen olucagim icin anca sayisal

• Recharged kullanıcısına yanıt
    :) Bende geleyim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.