Şimdi Ara

2012 astra claasic 3 vites geçişleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracı yeni aldım daha 850 km de vites geçişleri bana sert geliyo kemikli diye tabir edilen şekilde galiba ama özellikle 1. vitese rahat geçmiyor hissi veriyor sizce normal mi? Bir de aracı stop ettiğimde gelen bir ses var kayış sesine benziyor normal midir? teşekkürler.

• Ben de 10 gün önce aldım. Benimki benzinli evet vites geçişlerikemikli ve stop ettiğinde iki saniye süren bir ses geliyor. ben normaldir diye düşünmüştüm sende de olduğuna göre normalmiş. İçin rahat olsun. Ben çok memnunum araçtan bir tek farlardaki hafif ve geçici olan buğulanmadan rahatsızım sen de var mı?
  • buğulanma olayını duydum ben de yok ya da ben farketmedim kontrol edicem ama yarın.
  • Arabayı yıkattığında, yağmurlu ve soğuk havada olacak mı bakıp bana da bilgi verirsen sevinirim.
  • :) içiniz rahat olsun, sıkıntı yok... Bende de hafif buğu oluyor...
  • Bende 11 gündür kullanıyorum 350 km yol yaptım
    sadece 2. viteste hafif bir sertlik var onun dışında çok rahat geçişler
  • bende yeni aldım 10 gün oldu alalı yaklasık 400 km yaptım. 2. vitese gecerken sanki biraz sert geliyor. opel kullanan arkadasa denettim oda aynısını söyledi. hafta sonu cartel muhafaza taktıracagım o sırada göstermeyi düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkularda

:) içiniz rahat olsun, sıkıntı yok... Bende de hafif buğu oluyor...

Sağol arkadaşım galiba normal. anlamadığım olmayanda nasıl olmuyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.