Şimdi Ara

2012 Astra essential easytronic ve 2007 enjoy farklar nedir? Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 78000de 2007 dizel astra hb enjoy (+ cruise ve park sensörü) aracımı sıfırı ile değiştirmek istiyorum. (dizel essential easytronic)
    Yalnız bugün showrooma gittiğimde aracın bazı özelliklerinin farklı olduğunu gördüm.
    + larını zaten biliyordum (ESP, hillholder, yağmur-park sensörü, otomati farlar, cruise vs.vs.) fakat,
    - olarak çok inceleyemesemde küçük farklılıklar gözüme çarptı (örneğin arka koltuktan bagaja uzanma yok)
    Acaba benim aracıma olan fakat bu araçta olmayan başka farklar var mıdır?
    Bir de araç için 43750 fiyat verdiler ve sadece karter koruma hediye ediyorlar. Sizce fiyat iyi mi? şimdiden teşekkürler...

• - leri sayayım: kapı içineki metalik çıatalar;göstergelerin arasında ki krom benzeri halkalar;ön göğüs ve far açma-kapama anahtarının orası da sizin arçataki gibi metal değil siyah renkdedir.Dış olarakda kapıların üzerindeki çıtalar eksikdir.

bence sizin araçdan en güzel artısıda metalik panjur olması
  • Benim dikkat etmediğim eksiklikler de varmış canım sıkıldı şimdi
    Bu arada bayi ile bugün tekrar kouştum 43K diyor ama ben 41,5 ta ısrar edecem. anladığım kadarıyla sizin de bu araçtan var acaba hangi renk ve renk olarak siz ne önerirsiniz,gümüş griden sıkıldım ama 4 renk seçeneği var(beyaz siyah gümüş gri ve biraz daha koyu gri)
    bixenon far sonradan takılabiliyormu? eğer evetse nekadar tutar?
    cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercopolo -- 6 Aralık 2011; 22:51:53 >
  • bixenon'un maaliyeti 1000 Tl'yi buluyor benim araçta mevcut.(%100 orjinal ds2'li olanı).Ayrıntıları isterseniz pm atarak paylaşabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.