Şimdi Ara

2012 astra j 1.4 turbo sport + still paket. astracılar ve astra sahipleri buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyatı gayet iyi, buradaki atıp tutanlara bakmayın araç hoşunuza gittiyse ve gerçekten temiz ise alın paşa paşa lpgnizide takın kafanız rahat bişekilde kalite ve konforun tadını çıkartın.
  • 2012(13 çıkışlı) 56 binde kahverengi hataısz Sport Sedanı 53 liraya aldık Prins LPG'si var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ semberk sağolasın hocam

@ bugrakutuk hocam öyle de daha ucuzu yok. 2013 sport stil paketlerede teklif götürdüm benim araç üzerine benden 18_19.000 istiyorlar kimse pazarlık bile yapmıyor. Hatta bir tane enjoy 2014 benden aracımın üzerine 22.000 istedi yanlış duymadınız boş paket enjoy için aracım üzerine 22.000 tl istedi pazarlık bile etmedi. Bu araçta istenilen yarıyarıya daha az. Ötebyanda 3 aydan fazladır araç bakıyorum pek çok kez fikir değiştirdim. Geçen arkadaşın iş yerinde biri almış aynısı 2012 sport stili ama manuel 50.000 liraya. İnceledim beğendim almaya karar verdim. Manuel 50 iken benim otomatiği 51 e almam bence gayet iyi geldi.

@ccc123 hocam geçenlerde arkadaşın iş yerinde birinde inceledim çok hoşuma gitti bence fiyatı da iyi. Tek aklıma takılan araçta boya var ama hasar kaydı yok. Bu yuzden iki yerde başında durup güzelce ekspertiz yaptıracağım. Ben hasar varsa kaydı da olsun isterim.

@humerus06 hocam bence fiyatınız gayet güzel. Ama ben takasla aldığım için biliyorsunuz takas fiyatı daha yüksek oluyor. Arabamı satma lüksüm olsaydı bu arabayı 49-50 gibi bir fiyata ya da sizin gibi makyajlı kasayı 52-53 e alabilirdim. Fakat benim araçta stil paket var bu yuzden benim fiyatta gayet iyi benim fikrimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.