Bildirim
2012 Audi A3 Sportback 1.6 102 Hp Attraction
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: thariko
Merhabalar
Az önce audi satıcısından 2012 Audi A3 Sportback 1.6 102 Hp Attraction beyaz renkli, Progressive paketli arabaya 49,500 Tl fiyat verdiler sizce iyimi? Alınırmı?
Boşline 1.6 Golf 38-39bine gidiyor. Gerisini siz hesap edin.. -
Aynı arabaya 48400 fiyat aldım. şansınızı zorlayın biraz. preg ve din paketli olana da 53000 -
az önxe şenyıldızdan fiyat aldım. 1.2 tfsi otamatik donanımlı bi paket, 26500euro verdiler. 16tdilarda sıra var -
donanımlı derken, ayrıntı verebilirmisiniz???? -
1.2 tfsi stronic attraction cift paketli a3 sportback aldim yaninda boya ve koltuk koruma hediye yaptirttim. 60200 tl ya geldi. sizce fiyat iyimi dogusoto maslaktan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1.2 tfsi stronic attraction cift paketli a3 sportback aldim yaninda boya ve koltuk koruma hediye yaptirttim. 60200 tl ya geldi. sizce fiyat iyimi dogusoto maslaktan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hipofiz
Aynı arabaya 48400 fiyat aldım. şansınızı zorlayın biraz. preg ve din paketli olana da 53000
din paketli ne acaba -
dinamik -
boş audi tat vermez
o yuzden satılmıyor işte bunlar boşverin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X