Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.283
Cevap
14
Favori
163.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caddy2007

${mdb.VariantFeature.transmission.1166896}

vtes kısmında bu yazıyor. Anlayamadım ama değişikliğe işaret olabilir.

Özellikler kısmından bakarsanız, görebilirsiniz 6 ileri Düz vites olmuş. Aveo bulamadığımdan alamamıştım. İyi ki bulamamışım dedim.
  • Hocam bende baya niyeti bozmustum son anda vazgectim, 2-3 ay bekleyip öyle alayım dedim. Uzun yolda daha sessiz bir sürüş sağlar.
  • Bayiyi aradık ama otomatikler 6 ileri diyor. dizel 5 vites diyor. Büyük ihtimal henüz bilgilendirilmediler yada yanlışlık var.
  • quote:

Bayiyi aradık ama otomatikler 6 ileri diyor. dizel 5 vites diyor. Büyük ihtimal henüz bilgilendirilmediler yada yanlışlık var.

Chevrolet bayilerinin neden haberi var ki zaten????

Zaten bildiğim kadarıyla fransadaki modeller mesela hep 6 vitesti, 6 vites gelmesi normal bence, tasarruf için de iyi olur. Otobanda tak 6 ya aç cruise contol ü tasarrufun alasını yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Evet arka camlar kol kuvvetiyle açılıyor ve alalı 3 ay oldu daha denemek dışında açılmadı. Arka camları kollu olması güvensiz olduğu anlamına gelmez. Bunu da bilerek aldım. En boşu bu. Kollu istemeyene diğerlerinin en boşu fiyatına orta donanımı da var. ESP yoldan asla çıkarmaz diye bişey de yok. ESPye rağmen yoldan çıktıysanız sınırı zaten çok aşmışsınız demektir. GM, ford, fiat, opel ... biçok firma zor duruma girdi o dönem. Bi kısmı devlet desteği aldı. Renault dışında ben öldüm bittim demeyen marka duymadım o dönem. Şuan tekrar eski günlerine dönmüştür hepsi. Volvo, Jaguar bile battı satıldı. O kriz hemen hemen tüm markaları etkiledi. Az veya çok. Firmalar dönem dönem zarar edebiirler. VW de bir dönem üst üste 3-4 yıl zarar etti ve batmaktan skoda ve seat satışlarıyla kurutldu. Camlarım kollu ama yokuş kalkış desteğinden hız sabitleyiciye, follow me homedan ESP'ye hava yastıklarına kadar çok bi eksik yok. Şuan tek olsaydı dediğim şey USB girişi. O da elzem bişey değil. CD yetiyor ve Aux girişi var. 28 bin liraya başka ne bekliyorsunuz merak ettim. ESP testleri yapıldı ve işe yarayıp yaramadığı görülüyor. Olmasına rağmen savrulabilirsiniz. Sonuçta mıktanısla yola yapıştırmıyor. ESP var diye daha sert kullanmamak gerek. Kaza testleri de yapılmış ve yolcularını B sınıfında en iyi koruyan araç olduğu görülmüştür. Tam olarak hangi araçla savruldunuz merak ettim.

Arka camlarının açılmaması kış olduğundan olabilir mi sence yaz gelsin o camlar devamlı açılıp kapanmaya başlasın aradn 3-5 sene geçsin o kollarda soyulmalar gıcırdamalar başlasın o zaman anlayacaksın anlatmak istediğimi ve o aracın kalitesini

Yiğidim, aslanım... Hayat sana toz pembe, ayakların yere bassın biraz. Anladık, Aveo'yu almaya paran yetmiyor. Ya da Polo alarak aceleci davrandığın'dan, için içine sığmıyor. Bana kalırsa Polo sahibi olmadığın gibi, yeni Aveo'yu uzaktan yakından incelemedin. Yani henüz blu çağında ki genç bir arkadaşımızsın ya, neyse..

Bak güzel kardeşim, bir markaya b.k atarken, birazcık ölçülü atmak lazım. Sana şu kadarını söylüyorum; Aveo'nun en baz donanımı, Polo'nun en dolusundan kat ve kat iyidir . Polo'nun işçilik ve ikinci el piyasası daha iyi olabilir, buna katılırım. Fakat, gerek donanım, gerek güvenlik olarak Aveo, Polo'nun canını yakar...

• Evet hocam çok tasarruflu olur. bir arkadaşa aldığımızda 100 km de tam 17 tl yaktı ki depoda yakıtı görene kadar doldurttuk. Başlangıç için çok iyi bir değerdi. Şu an şehir içi 5.6. Süren de acemi bir arkadaş. Donanım, görüntü, tasarruf ve fiyat performansı mükemmel bir araç. Git gide de yaygınlaşacak ve 2.elde de hemen elden çıkarılabilir bir araç haline gelecek. Caddymi verip takasla alacagım bende inşallah
  • quote:

Evet hocam çok tasarruflu olur. bir arkadaşa aldığımızda 100 km de tam 17 tl yaktı ki depoda yakıtı görene kadar doldurttuk. Başlangıç için çok iyi bir değerdi. Şu an şehir içi 5.6. Süren de acemi bir arkadaş. Donanım, görüntü, tasarruf ve fiyat performansı mükemmel bir araç. Git gide de yaygınlaşacak ve 2.elde de hemen elden çıkarılabilir bir araç haline gelecek. Caddymi verip takasla alacagım bende inşallah

Allah gönlündekine göre versin.eee aveo yu alınca herhalde nick ini aveo2012 yaparsın di mi
  • vw polo da neymiş:))) bu araba golften bile haşmetli... bayide gördüm çok sevdim... geleceği parlak bir araba... cruze sahibi olmama rağmen aveo
    da kuralları değiştiren otomobil... kullanıcılarını doğru tercih yaptıkları için tebrik etmek gerekir...
  • Merhaba ,
    Bence Chevrolet almadan önce iki kere düşünün Son pişmanlık fayda etmiyor.
    Ben 3.1.2012 tarihinde Avrupa Oto Beylikdüzün'den bir tane Yeni Ave Sedan LT dizel düz vites araba aldımç. Kalitesini beğenmedim. Tam bir hayal kırıklığı Rot ayarı , balans ayarı bozuk çıktı. Farlar ayarsız çıktı. Direksiyon sağa veya sola tam tur çevrilince garip ses geliyor. Bir yere sürtme ya da çarpma yapıyormuş gibi. Bir şeye vuruyor veya sürtüyor gibi. Araba teslim aldığımda 14 km.de idi. Şimdiye kadar en az 9 adet sıfır araba aldım . Hiçbirinde arabalar 14 km.de değildi. Bu arabalar fabrikadan gemi ile ve aralarda tır ile gelmiyor mu ? 14 km. nasıl sıfır araba yapmış olabilir? Açıkçası bu kadar kalitesiz bir araba olmasını beklemiyordum. Tam bir fiyasko. Kaldı ki o kadar da vermeden kontrol edin dedim. Zaten teslim ederken de 5 dakika içinde yangından mal kaçırır gibi teslim ettiler. Avrupa Oto Beylikdüzü'nden aldım. Arabaya bakmadan her şeyi sağlam aldım diye bir de kağıt imzalattılar. Şimdi gel de itiraz et. Arabayı satarken ilgi alaka en üst düzeydeydi ama teslimata gelince malesef o ilgi alaka kalmadı. Hadi işte araban bu ; Bu da anahtarı al da hemen çek git der gibiydiler.22 senedir ehliyetim var ve araba kullanıyorum. Bugüne kadar çeşitli markalarda en az 9 farklı sıfır araba aldım. Hiçbirinde başıma böyle bir şey gelmedi. Kaput koruma yarım yapmışlar. Ekstra ücret verdim. Konuşurken yarım yapacaklarını söylemediler. Yarı kaput koruma mı olur ? Yamalı bohça gibi deyince de kaput korumalar hep yarım olur diye pişmiş şekilde cevap verdiler. Zeyntinyağı gibi üste çıktılar. Ben her arabama kaput koruma filmi yaptırırım hiç yarım yaptırmadım ve yapılmış görmedim. Söyleseler hiç yaptırmazdım. Şimdi başka yerde söktüreceğim. Sıfır bir araba teslim edilirken hiç mi kontrol edilmez. Kalite kontrol sisteminiz hiç mi yok ? Çok ayıp ettiniz. Şimdi ben sizin Euro Ncap testinize nasıl güveneceğim. Sözde sekiz hava yastığının gerektiğinde görevini yapacağına nasıl emin olacağım ? Frenlerin tutup tutmayacağına nasıl emin olacağım. Beğenerek aldığım araba kalitesizliği ile tam bir hayal kırıklığı oldu. Kaldı ki ben Çekmeköy'de oturuyorum. Ama burada Gedizler benimle ilgilenmediği başlarından adeta savdıkları için bir arkadaşımın tavsiyesi ile taa 70 km. uzaktaki Beylikdüzü Avrupa Oto'ya gidip sipariş verme ve arabayı alma gafletinde bulundum. Satana kadar her şey iyi idi ama sattıktann sonra her şey bitti.Tam bir hayal kırıklığı. Şirketimde arkadaşlarıma ve soranlara artık kesinlikle chevrolet markasından uzak durun ben yandım siz yanmayın diyorum. Satış temsilcisine aşağıdaki maili gönderdim. Özellikle bir gün en azından bir üzüntü mesajı için bekledim ama tahmin edeceğiniz gibi satış bittiği için geri dönüş olmadı. Bu yüzden size yazıyorum. Yavaş yavaş internet forum sitelerine üye oluyorum. Kötü Chevrolet deneyimimi oralarda da paylaşacağım. Facebook , twitter da da aktaracağım. Ayrıca Amerika'da ki sitenize de yazıp oradaki forum sitelerinde de durumu paylaşacağım. Bir hata yaptık en azından belki başkalarının yapmasını engelleyebilirim. Bu arbaya artık hiç güvenim kalmadı. Ya bana tırdan düşümüş bir şekilde sorunlu araba sattınız ya da Ncap testini rüşvetle falan geçtiniz.
    İyi günler.

Satış Temsilcisine gönderdiğim ve cevap gelmeyen mail:
    Subject: RE: Yeni Aveo

Tekrar Merhaba ,

Bu sefer de bilin bakalım ne oldu ?
    Akşam park ederken direksiyonu tam sağa ve sola çevirince bu seferde sanki tak tuk diye ses geliyor. Sanki bir şey birbirine sürtüyor yada kurtuluyor diye.
    Yarın buralarda bir servisinize gideceğiz bakalım ne diyecekler.
    Allah aşkına bu araba Amerika’da nasıl satılıyor ? Ya da Amerika için ayrı Türkiye için ayrı üretiyorlar. İlk günde sözde sıfır bir araba için oldukça fazla sayılabilecek sorun. Ya da araba sıfır değil mi ?
    Bu kadar kalite sorunu olabilir mi ? Sizden sis farı , boya koruma , yama şeklinde sözde kaput koruma , karter koruma , park sensörü yapılırken arabanın özellikle kontrol ve test edilmesini rica etmiştim.
    Bu kadarı de gerçekten fazla. İnanın satılık kalitesiz yeni aveo diye ilan verip hemen satasım geliyor. Oysa nasıl bir beklentiyle aldık arabayı. Euro NCAP beş yıldız güvenlik , sekiz hava yastığı ( Tabi çalışıyorlarsa !! ).
    22 yıldır ehliyetim var. İnanın bugüne kadar üşenmedim saydım tam 9 defa sıfır araba almışım. Bu kalitesizliği ve sorunu hiçbiri ile yaşamadım.
    Paranla rezil olmak diye buna diyorlar herhalde.

Subject: Yeni Aveo
    Arabayı teslim aldık teşekkürler.
    Her şeyden önce arabanın teslim aşamasında da arabayı satış aşamasında gösterdiğiniz özen ve ilgiliyi göstermenizi beklerdim.
    Sizden sonra İbrahim Bey bize alelacele arabayı anlattı ve gitti. En fazla 5 dakika.
    Arabanın start-stopunun bile nasıl işlediğini anlatmadı bile . O kadar acele anlattı ki her şeyi soramadım bile.
    Stop ettikten sonra nasıl çalıştıramıyacağımı bilmediğim için durduğum zaman hep boş vitese aldım.
    Bu arada arabanın direksiyonu düz giderken yamuk duruyordu. Arkamdan babam araba ile geliyordu . O da lastiklerin biraz yamuk gittiğini söyledi.
    Bunun üzerine Beylikdüzüne geri dönmek yerine Atatürk Oto Sanayi sitesine girdik . Rot ayarsızdı . Gözümle gördüm. Balans ayarsızdı. Onu da gördüm ve düzellttirdim.
    Bunlar bozuksa far da ayarsızdır diye ona da baktırdım. O da aynen ayarsızdı. Zaten arabayı aldığımda 14 km.de idi. Bu arabalar Gemi ve tır ile geldiği için alana kadar 14 km. yapmış olması da çok. Yani neredeyse bize başkalarından duyduğum TIRdan düşmüş vb. Araba sattığınız izlenimi oluştu.
    Ayrıca ben bugüne kadar aldığım her araca kaput koruma filmi yaptırdım. Şimdiye kadar hiç bu şekilde yarım kaput koruma filmi yapanı görmedim. Hep kaput tam film koruma yapılır.İnanın yarım kaput film koruma yapacağınızı söylemiş olsaydınız hiç yaptırmazdım.
    İlk izlenimin Yeni Aveo hakkında malesef oldukça kötü ve bu şekilde soranlara aktaracağım.

Size bol satışlar dilerim.

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ondersena

Merhaba ,
    Bence Chevrolet almadan önce iki kere düşünün Son pişmanlık fayda etmiyor.
    Ben 3.1.2012 tarihinde Avrupa Oto Beylikdüzün'den bir tane Yeni Ave Sedan LT dizel düz vites araba aldımç. Kalitesini beğenmedim. Tam bir hayal kırıklığı Rot ayarı , balans ayarı bozuk çıktı. Farlar ayarsız çıktı. Direksiyon sağa veya sola tam tur çevrilince garip ses geliyor. Bir yere sürtme ya da çarpma yapıyormuş gibi. Bir şeye vuruyor veya sürtüyor gibi. Araba teslim aldığımda 14 km.de idi. Şimdiye kadar en az 9 adet sıfır araba aldım . Hiçbirinde arabalar 14 km.de değildi. Bu arabalar fabrikadan gemi ile ve aralarda tır ile gelmiyor mu ? 14 km. nasıl sıfır araba yapmış olabilir? Açıkçası bu kadar kalitesiz bir araba olmasını beklemiyordum. Tam bir fiyasko. Kaldı ki o kadar da vermeden kontrol edin dedim. Zaten teslim ederken de 5 dakika içinde yangından mal kaçırır gibi teslim ettiler. Avrupa Oto Beylikdüzü'nden aldım. Arabaya bakmadan her şeyi sağlam aldım diye bir de kağıt imzalattılar. Şimdi gel de itiraz et. Arabayı satarken ilgi alaka en üst düzeydeydi ama teslimata gelince malesef o ilgi alaka kalmadı. Hadi işte araban bu ; Bu da anahtarı al da hemen çek git der gibiydiler.22 senedir ehliyetim var ve araba kullanıyorum. Bugüne kadar çeşitli markalarda en az 9 farklı sıfır araba aldım. Hiçbirinde başıma böyle bir şey gelmedi. Kaput koruma yarım yapmışlar. Ekstra ücret verdim. Konuşurken yarım yapacaklarını söylemediler. Yarı kaput koruma mı olur ? Yamalı bohça gibi deyince de kaput korumalar hep yarım olur diye pişmiş şekilde cevap verdiler. Zeyntinyağı gibi üste çıktılar. Ben her arabama kaput koruma filmi yaptırırım hiç yarım yaptırmadım ve yapılmış görmedim. Söyleseler hiç yaptırmazdım. Şimdi başka yerde söktüreceğim. Sıfır bir araba teslim edilirken hiç mi kontrol edilmez. Kalite kontrol sisteminiz hiç mi yok ? Çok ayıp ettiniz. Şimdi ben sizin Euro Ncap testinize nasıl güveneceğim. Sözde sekiz hava yastığının gerektiğinde görevini yapacağına nasıl emin olacağım ? Frenlerin tutup tutmayacağına nasıl emin olacağım. Beğenerek aldığım araba kalitesizliği ile tam bir hayal kırıklığı oldu. Kaldı ki ben Çekmeköy'de oturuyorum. Ama burada Gedizler benimle ilgilenmediği başlarından adeta savdıkları için bir arkadaşımın tavsiyesi ile taa 70 km. uzaktaki Beylikdüzü Avrupa Oto'ya gidip sipariş verme ve arabayı alma gafletinde bulundum. Satana kadar her şey iyi idi ama sattıktann sonra her şey bitti.Tam bir hayal kırıklığı. Şirketimde arkadaşlarıma ve soranlara artık kesinlikle chevrolet markasından uzak durun ben yandım siz yanmayın diyorum. Satış temsilcisine aşağıdaki maili gönderdim. Özellikle bir gün en azından bir üzüntü mesajı için bekledim ama tahmin edeceğiniz gibi satış bittiği için geri dönüş olmadı. Bu yüzden size yazıyorum. Yavaş yavaş internet forum sitelerine üye oluyorum. Kötü Chevrolet deneyimimi oralarda da paylaşacağım. Facebook , twitter da da aktaracağım. Ayrıca Amerika'da ki sitenize de yazıp oradaki forum sitelerinde de durumu paylaşacağım. Bir hata yaptık en azından belki başkalarının yapmasını engelleyebilirim. Bu arbaya artık hiç güvenim kalmadı. Ya bana tırdan düşümüş bir şekilde sorunlu araba sattınız ya da Ncap testini rüşvetle falan geçtiniz.
    İyi günler.

Satış Temsilcisine gönderdiğim ve cevap gelmeyen mail:
    Subject: RE: Yeni Aveo

Tekrar Merhaba ,

Bu sefer de bilin bakalım ne oldu ?
    Akşam park ederken direksiyonu tam sağa ve sola çevirince bu seferde sanki tak tuk diye ses geliyor. Sanki bir şey birbirine sürtüyor yada kurtuluyor diye.
    Yarın buralarda bir servisinize gideceğiz bakalım ne diyecekler.
    Allah aşkına bu araba Amerika’da nasıl satılıyor ? Ya da Amerika için ayrı Türkiye için ayrı üretiyorlar. İlk günde sözde sıfır bir araba için oldukça fazla sayılabilecek sorun. Ya da araba sıfır değil mi ?
    Bu kadar kalite sorunu olabilir mi ? Sizden sis farı , boya koruma , yama şeklinde sözde kaput koruma , karter koruma , park sensörü yapılırken arabanın özellikle kontrol ve test edilmesini rica etmiştim.
    Bu kadarı de gerçekten fazla. İnanın satılık kalitesiz yeni aveo diye ilan verip hemen satasım geliyor. Oysa nasıl bir beklentiyle aldık arabayı. Euro NCAP beş yıldız güvenlik , sekiz hava yastığı ( Tabi çalışıyorlarsa !! ).
    22 yıldır ehliyetim var. İnanın bugüne kadar üşenmedim saydım tam 9 defa sıfır araba almışım. Bu kalitesizliği ve sorunu hiçbiri ile yaşamadım.
    Paranla rezil olmak diye buna diyorlar herhalde.

Subject: Yeni Aveo
    Arabayı teslim aldık teşekkürler.
    Her şeyden önce arabanın teslim aşamasında da arabayı satış aşamasında gösterdiğiniz özen ve ilgiliyi göstermenizi beklerdim.
    Sizden sonra İbrahim Bey bize alelacele arabayı anlattı ve gitti. En fazla 5 dakika.
    Arabanın start-stopunun bile nasıl işlediğini anlatmadı bile . O kadar acele anlattı ki her şeyi soramadım bile.
    Stop ettikten sonra nasıl çalıştıramıyacağımı bilmediğim için durduğum zaman hep boş vitese aldım.
    Bu arada arabanın direksiyonu düz giderken yamuk duruyordu. Arkamdan babam araba ile geliyordu . O da lastiklerin biraz yamuk gittiğini söyledi.
    Bunun üzerine Beylikdüzüne geri dönmek yerine Atatürk Oto Sanayi sitesine girdik . Rot ayarsızdı . Gözümle gördüm. Balans ayarsızdı. Onu da gördüm ve düzellttirdim.
    Bunlar bozuksa far da ayarsızdır diye ona da baktırdım. O da aynen ayarsızdı. Zaten arabayı aldığımda 14 km.de idi. Bu arabalar Gemi ve tır ile geldiği için alana kadar 14 km. yapmış olması da çok. Yani neredeyse bize başkalarından duyduğum TIRdan düşmüş vb. Araba sattığınız izlenimi oluştu.
    Ayrıca ben bugüne kadar aldığım her araca kaput koruma filmi yaptırdım. Şimdiye kadar hiç bu şekilde yarım kaput koruma filmi yapanı görmedim. Hep kaput tam film koruma yapılır.İnanın yarım kaput film koruma yapacağınızı söylemiş olsaydınız hiç yaptırmazdım.
    İlk izlenimin Yeni Aveo hakkında malesef oldukça kötü ve bu şekilde soranlara aktaracağım.

Size bol satışlar dilerim.

İyi günler.

Öncelikle hayırlı olsun diyelim. Ben de 1 haftalık aveo kullanıcısıyım. Bu yüzden Chevrolet fanatiği biri değilim ama anlattığınız şeylerin çoğu arabayı aldığınız bayi ile alakalı bir durum gibi gözüküyor. Arabanın teslim edilişi, boya korumasının yarım yapılmış olması gibi durumlar chevrolet'i direk ilgilendiren birşey değil o nedenle chevrolet'i herkese kötüleyeceğim demek yanlış gibi geliyor ama yine de kendin bilirsin. Euro Ncap testinin güvenilirliği ile yaşadığın problemlerin nasıl bir alakası var anlamadım açıkcası.

2. olarak bu arabayı alırken piyasayı çok araştırdım. Benzer özellikle hangi arabayı alabilirim diye. Benzer özellikte arabalar 45000 TL den başlıyor.50 ye 60 da var. Olanlarında ya yol bilgisyarı yok, ya park sensörü ya da cruise control'u. Ne kadara aldın aracı bilmiyorum ama bu fiyata bu özelliklere iyi bir araba. Çok da müthiş bişey beklememek gerekiyor.

3. olarak. Doğru söylüyorsun ilk hareket esnasında sola veya sağa tam tur çevirince ses geliyor. Ama daha sonra ne kadar çevirirsen çevir aynı ses gelmiyor.Servoyla ilgili birşey olabilir. Servise gösterdikten sonra aldığın cevabı bizimle paylaşırsan sevinirim.

• kim ne derse desin aveo süper... vw enayileri çatlasın:))))
  • arkadaşlar bende forumda yeniyim. aveo 1.3 ltz 95 bg. 6 ileri vites aldım. beyaz renk. arkadaşların merak ettikleri sorular varsa cevaplayabilirim. arabam şu an 1000 km de. ve çok memnunum...fakat morolimi bozan bazı şeyler var mesela araç full ama arka frenler kampana ona takıldım ayrıca far kısmını temizlemek bana çok zor geliyor :) aralara kaçan tozları çıkarmak baya uğraştırıyor. merak ettiği bir soru var, googlede araştırdım ama bulamadım. aveo ltz 1.3 95. bg arabanın motoru kaş subaplı (valveli) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

quote:

Evet hocam çok tasarruflu olur. bir arkadaşa aldığımızda 100 km de tam 17 tl yaktı ki depoda yakıtı görene kadar doldurttuk. Başlangıç için çok iyi bir değerdi. Şu an şehir içi 5.6. Süren de acemi bir arkadaş. Donanım, görüntü, tasarruf ve fiyat performansı mükemmel bir araç. Git gide de yaygınlaşacak ve 2.elde de hemen elden çıkarılabilir bir araç haline gelecek. Caddymi verip takasla alacagım bende inşallah

Allah gönlündekine göre versin.eee aveo yu alınca herhalde nick ini aveo2012 yaparsın di mi

Amin kardeş çok sağolasın. İnşallah 2 aya kadar almaya çalışacağım. Nicki de değiştireceğiz tabi:) Bu arada aracımı gerçekten seviyorum ama ticari olayı da benim için bitmiştir.

• Hocam o konuda için rahat edebilir. Fren performansı konusunda değişen birşey olmaz. Zaten 1.3 motor gibi performansı yüksek hacimli motorlara göre düsük olan araçlarda disk veya kampana değişen çok birşey olmaz. Havalı disk de soğuma hızlı olmaktadır ancak bu tip araçlar zaten o hızlara ulasamadıkları için bu sorun teşkil etmemektedir.
  • ya millet bayi sorunları yaşar hemen chevrolet böyle yok aveo böyle istediğinizkadar kötüleyim bu cıkışı durduramıycaksınız... donanım özürlü arabaları alın burakın o ayrıcalık bizde kalsın... yeni bir araba bu mutlaka sorunlar cıkıcak uzun vadede düzeltilicek bi kaç sene sonra sorunsuz üretilir her marka yeni modellerde bu tarz sorunlar yaşar.....
  • bu arada da firenler ile ilgili durma mesafesi mükemmel....
  • Bir arkadaşımız sorun yaşamış. Geçmiş olsun. Ancak sorun bayiden kaynaklanıyor. Elbet hatalı üretim veya taşıma-nakliye sırasında sıkıntı olmuş olabilir. Aracınızın 3 yıl garantisi var. Bir sorun olursa yetkili herhangi bir servise gidebilirsiniz. 5 yıldız ve frenleriyle ne ilgisi var onu da anlamadım. Sinirden biraz gözünüz dönmüş.

Arkalar kampana ama arkaların disk olması fren performansı açısından çok gerekli değil. Teknik bilgileri anlatır birileri. Poloda da öyledir. Bakınız fren mesefesi ne seviyede:

Yani sınıfının yine en iyi frenlerinden birine sahiptir yeni aveo. Bizlerin araçlarında bir sorun yok. Demekki münferit bir olay ve bayinin bunu çözmesi gerek. Türkiye genel merkezi ve gerekirse Amerika merkezi mail ve telefonla bilgilendirin. Bayiyi şikayet edebilirsiniz. Gereken inceleme yapılacaktır inşallah. Tekrar geçmiş olsun.

Ben aracımı başka bir şehirden telefonla ve hiç görmeden aldım. Plakayı çıkarttırıp direk içine oturdum. Kısa bir bilgi aldım ve direk uzun yola çıktım benzin alıp. Hız sabitlemeyi yarı yolda ancak çözebildim mesela. Bayi farklı çok önemli. İlgi alaka ve dürüstlük insanlarla ilgili sonuç itibariyle.

Bu arada benim araç ta yanlış hatırlamıyorsam 13km'deydi. Demekki benimkini az test etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 6 Ocak 2012; 15:00:28 >

• Arkadaşa aldığımız araç 14 km deydi
  • benim 1.3 lt de 14 km deydi.bide o sorun yaşayan arkadaş yanlış hatırlamıyorsam aracı sanayiye götürmüş rot ayarı far ayarı falan.keşke direkt yetkili servise gitseymiş.
  • bende aracımı ankaradan aldım benim araçta 14km deydi arkdaşın başına bence talıhsiz bir olay gelmiş :( Yanlız benim arcın servis işigi yanıyor neden oldugunu bilmiyorum servise gidecem bakalım ne diyecek...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.