Şimdi Ara

2012 Chevrolet Captiva (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
16.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Brightside

Herhalde LT'ye daha fazla talep var ki aradaki fiyat farkini azaltiyorlar... Pazartesi gününe kadar video fotograf vs yukleyecegim.

Bekliyoruz merakla;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimleri bekliyoruz
  • Captivaya kampanya yapmışlar Lt modelini 79 a indirmişler. Lt modelinde xenon led far varmı acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Captivaya kampanya yapmışlar Lt modelini 79 a indirmişler. Lt modelinde xenon led far varmı acaba.

Xenon hiçbir modelde yok ve eklemek için opsiyon da bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrock

quote:

Captivaya kampanya yapmışlar Lt modelini 79 a indirmişler. Lt modelinde xenon led far varmı acaba.

Ltz modelinde far yıkama sistemini neden koymuşlar anlamadım dogrusu.

Ayrıca 100 küsür binlik araca neden xenon koymuyorlar ki çok saçma olmuş. En azından opsiyon olsaydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byrock

quote:

Ltz modelinde far yıkama sistemini neden koymuşlar anlamadım dogrusu.

Ayrıca 100 küsür binlik araca neden xenon koymuyorlar ki çok saçma olmuş. En azından opsiyon olsaydı.

Mercek ve far yıkama var. Dışarıda takılabilir. Ben daha ilgilenemedim.

• Mr. Brightside M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Mr. Brighside,

Sırf size mesaj atmak için siteye üye oldum. Bende Toyota binicisiyim (corolla) yüksek araca geçmek istiyorum ve aklımda tüm araştırmalarım sonucu Captiva var makyajlı hali. Bende bu aracı çok beğeniyorum ve her yönüyle kusursuz bence bu fiyata bu cüsse çok ideal. Kia Sportage, Nissan Qashqai honda CRV, wolksvogen Tiguan bunlar küçük ve Doblo Kangoo ve Caddy nin yüksek versiyonu gibi. Hiç birini sevmiyorum ama bunun bir endamı duruşu ve cussesi var.
    Araçla ilgili tüm yorumlarınıza katılıyorum. Toyota'yı biliyosunuz sorunsuz ve 2. Eli kuvvetli. Ben sadece bu iki sebepten dolayı hep Toyota tercih ettim ve sırf bu yüzden başka araca geçmeye cesaret edemedim ilk defa bu araç beni Toyotadan vazgeçmeme sebep kıldı. RAV4 te Auris in yüksek hali gibi çok pahalı ve tipsiz bana göre tabi. Captiva suan tek tercihim fakat sizden iki bilgiyi istiyorum rica etsem,

Chavrolet araçlarına türkiyede ki tabi yorumlardan takibime göre çok kalitesiz diyorlar 3-5 yılda dağılıyor diyorlar bir tane Cruze kullanan arkadaşım vardı o da aynı şikayetten dolayı sattı ve 2. El durumunu bilmiyorum. Bu iki konuda bilgi sahibiyseniz bana cevap yazarmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

• kadirmeydan K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımız konuyu 2 sene önce açmış.Siz cevap vermişsiniz ama artık cevabınız geçerliliğini çoktan yitirmiştir.saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.