Şimdi Ara

2012 Dodge Charger almak istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: Namco Bandai

quote:

Vergi yıllık 18.800 tl
    Yakıtta 1-1,5 tl arası yakar.
    Hele iyice basarsan...
    Medine fakiri olman lazım bence.

kardeş dodge markası vergiye etki ediyormu normalde siteden baktıgımda 1-3 yaş arası 3500-4000 motor hacmi olan araçların 12 milyar dodge markası etken mi onu bırakın nerede satılıyor bu araba kayserideyim burda gördügüm en iyi araba mustang başka yok oda istanbul plakaydı ama sagol genede dikkate alıp cevap verdigin için arkadaşlar challeger çok tarz bir araba çok dikkat çeker charger o kadar deil bir bmv 530i felan tarzı sadece lüks güzel araba dersin ama challager spor araba tarzında 2side spor ama biri daha göze batar o yüzden ben 2sinide yakından görmedim bişey diyemem

OLMADI Bİ SİGARA YAKAR LPG TAKTIRIRIZ (işyerindeki otoparkta lpg li araç yasak o ne olcak almıyorlar)

6.2 litre olarak ele aldım.

kardeş sen fakirsin diye herkezin fakir olmasımı gerekiyor o kadar vergi ödeyemem ben honda s2000 e kadar düşecem bu gidişle duyanda altınızda avendorlar var ondan beni bozuyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namco Bandai -- 11 Ekim 2013; 12:42:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vergi yıllık 18.800 tl
    Yakıtta 1-1,5 tl arası yakar.
    Hele iyice basarsan...
    Medine fakiri olman lazım bence.

kardeş dodge markası vergiye etki ediyormu normalde siteden baktıgımda 1-3 yaş arası 3500-4000 motor hacmi olan araçların 12 milyar dodge markası etken mi onu bırakın nerede satılıyor bu araba kayserideyim burda gördügüm en iyi araba mustang başka yok oda istanbul plakaydı ama sagol genede dikkate alıp cevap verdigin için arkadaşlar challeger çok tarz bir araba çok dikkat çeker charger o kadar deil bir bmv 530i felan tarzı sadece lüks güzel araba dersin ama challager spor araba tarzında 2side spor ama biri daha göze batar o yüzden ben 2sinide yakından görmedim bişey diyemem

OLMADI Bİ SİGARA YAKAR LPG TAKTIRIRIZ (işyerindeki otoparkta lpg li araç yasak o ne olcak almıyorlar)

6.2 litre olarak ele aldım.

kardeş sen fakirsin diye herkezin fakir olmasımı gerekiyor o kadar vergi ödeyemem ben honda s2000 e kadar düşecem bu gidişle duyanda altınızda avendorlar var ondan beni bozuyorsunuz

Medine Fakiri lafını araştır derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kayserili hemşerim alman spor araçlarından neden düşünmüyorsun ?
    Klasik sıkıcı herkeste olmayan bir model tip bulursun bence.

• 200 bine dodge charger alan adam , 500 tl lik gaalxy wonder mi kullanır http://forum.donanimhaber.com/m_64312943/f_//tm.htm#64312943

ya gerçekten anlamıyorum amaç ne , elinize ne geçiyor ,merak ediyorsan konusunu açarsın bu arabayı merak ediyorum özellikleri yakıtı nedir gibisinde , ama yok 200 binim var bu aracı alcam fln hikaye.
  • neyse beyler adam'ın fazla üstüne gitmeyin bakın konusuda açmış bunalımda ,annesinin babasının herşeye karar vermesinden sıkılmış ,http://forum.donanimhaber.com/m_67673062/f_//tm.htm#67673062

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 11 Ekim 2013; 13:45:39 >
  • Forum'u AJANlar basmış haberimiz yok dasdasdsad :D
  • Babana bmw 5 30 istiyorum de dogum gununde charger alsin

• Kayseri'de kimlerdensin bakalım?

Bir tek mustang mi varmış Kayseri'de? Anlaşılan dışarı da çıkmıyorsun

• Gelecek nesilden endişeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

Kayseri'de kimlerdensin bakalım?

Ne gördün ben sna gördügüm en iyi araba mustang dedim.Lafı nerenle anladın çok merak ediyorum bu arada bu Namco Bandai kendi hesabım degildir siteye üye deilim bu arada ister inanın ister inanmayın gene tatmin olmadıysanız telefon konusunda küçük bir caps atıyım bakın

bu arada ıphone lerden biri çin malıdır sitelerde aramanıza gerek yok fake deildir beyler galaxy wonder var mı tellerin arasında bakın
     2012 Dodge Charger almak istiyorum

• Türkiye'de 2006'dan sonra işsizliğin arttığını forumdan görebiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Türkiye'de 2006'dan sonra işsizliğin arttığını forumdan görebiliyoruz.

Belli oluyor ne zaman foruma girsem sürekli sen
  • Çok merak ediyorsan, işim var. Kimliğim profilim açık. Bilgi Üniversitesinde öğretim görevlisiyim. Aynı zamanda piyasada video kurgu ile uğraşıyorum. 2006'dan beri pek çok üyeye Apple ve teknik konusunda yardım ettim. Boş konu açmadım.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=67778955&p=1#67778955

Şu konudan sonra kendine nasıl oyun arıyorsun bilmiyorum. Ama artık büyü, hayatına konsantre ol. Meslek lisesinden mezunumuşsun. Git mesleki kimliğini oturttur. Onunla uğraş. Çocuk çocuk yalan profiller altında oyun oynama.

• Namco Bandai kullanıcısına yanıt
    Akai Marka LCD Monitör, en ucuzundan dökülen bilgisayar masası, tek port ADSL modem.

Ve bahsi geçen 200 bin TL lik bir otomobil...

Kimseyi lüks yaşayamıyor diye hor görecek değiliz de bu anlamsız zengin görünme çabası niye?

Bu arada bence telefonlar evdeki diğer aile bireylerine ait. Galaxy Wonder ise elinde yani fotoyu çeken telefon :)
  • #DirenNamcoBandai
  • quote:

quote:

Ne gördün ben sna gördügüm en iyi araba mustang dedim.Lafı nerenle anladın çok merak ediyorum bu arada bu Namco Bandai kendi hesabım degildir siteye üye deilim bu arada ister inanın ister inanmayın gene tatmin olmadıysanız telefon konusunda küçük bir caps atıyım bakın

bu arada ıphone lerden biri çin malıdır sitelerde aramanıza gerek yok fake deildir beyler galaxy wonder var mı tellerin arasında bakın

2 adet Corvette. 2 ya da 3 tane Mustang. Bir tane Ferrari. 335i'ler 2-3 tane M5.

Aklıma gelenler bunlar. Evi satıp alacaksan sorun yok aracı. Zira belli oluyor zenginliğin.

• Yaş max 16 telefonla zengin mi olunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva007

Yaş max 16 telefonla zengin mi olunuyor

16 dan gün aldım
  • quote:

quote:

Neden kendinizi insanlara zenginmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz. O telefonların fotğrafını çekip koymak nedir arkadaş.

Kendin gibi ol. İnan ki insanlar seni daha çok sevecek.

Böyle iyice komik duruma düştüğünün farkında mısın?

• quote:

quote:

Bu forum daha neler gorecek acaba. Para dolu canta resmi koyan bir velet vardi, simdi de telefon

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.