Şimdi Ara

2012 Fİesta Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
12.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alınır tabi, arkadaşım kullanıyor oldukça memnun olduğunu söyledi.
  • Yahu vatandaş bu iki servis dışında servis yok bunları almam lazım diyor siz ne diyorsunuz..Ben olsam ESPsiz araç almam kardeş..
  • Artık hayırlısı. Ne yapalım ESP li araç oluncada çok pahalı oluyor. C sınıfı araca şşimdilik gücümüz yetmiyor, inşallah ilerde. Ama en üzücü olan asıl değeri 20.697 TL olan bir arabanın vergi, ötv derken 41.000 TL'ye çıkması. Ülkeme yazık :(
  • 8.000 km kadar 2012 kasa fiesta kullandım. Sizi üzmeyecek bir araçtır. Yol tutuşu iyidir ancak abartmanında çok anlamı yok. Asıl önemli nokta aracın pasif güvenlik yani çelik kafesi çok iyidir. Aracın bazı noktalarında boron dahi kullanılmıştır. Ayrıca ön ve arka darbe emiciler yanlış hatırlamıyorsam 600 Mpa gibi sınıfında hatta C sınıfı araçlarda bile olmyan yüksek bir değere sahiptir. Aşağıda ilgili linki görebilirsiniz.

http://boronextrication.com/2010/06/2011-ford-fiesta-boron-body-cage/
  • Toyota Auris 1.4 diesel 90 hp lere bakmanızı tavsiye ediyorum comfort plus modelinde esp viraj denge kontrolü bluetooth gibi özellikler mevcut listesi 49.400 gözüküyor ama bayiler 2000 lira gibi indirimler yapabiliyor bende titanium fiestaları çok araştırmıştım ama bütçeyi biraz daha artırarak c sınıfı olsun diyerekten auris aldım bütçenizi birazcık daha artırabilirseniz tavsiye ederim 1.5 ayda 5000 km yaptım çoğu uzun yol olmak üzere olumsuz bir özelliğini görmedim dediğim gibi bütçeyi artırma imkanınız varsa bir düşünün bence
  • Astra Classic alın hocam bence
  • 3. servis ne hocam? Muhtemelen Fiat'tır. Eğer Fiat ise Linea düşünebilirsiniz. Ama Fiat istemem derseniz bu ikisi arasında Fiesta daha iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

Yavrum Ford ne hale getirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: vagojeo

quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

2012 Fİesta Alınır mı?

ALINIR HAYIRLI OLSUN

E bizde alalım o zaman.Teşekkürler..

E güle güle kullanın ozaman kazasız belasız...
  • Önden hafif makyajlanıp satılacak diye biliyorum 2013'te , 5-6 yıllık düşünüyorsanız hesaba katmanızda fayda var .

2012 Fİesta Alınır mı?
     2012 Fİesta Alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 16 Mayıs 2012; 10:40:20 >

• quote:

eğer yıllık fazla km yapmıyorsanız benzinli c sınıfı araba alabilirsiniz yada lpg taktırıp gezebilirsiniz bu paraya c sınıfı alamıyorum demeyin alabilirsiniz chevrolet cruze öneriyorum c sınıfı full donanımlı 0 km konforlu güvenli yakışıklı boş donanımında bile 8 airbag esp falan standart olarak geliyor siz 40.000 tl full donanımlı cruze alabilirsiniz bayiye gidip inceleyin test edin kararınızı verin iyi pazarlık ile 40.000 tl ye kadar düşer

1.6 16V WTCC Edition Plus (124 PS) 44,644 TL

2012 Fİesta Alınır mı?

• ben firstayla polo bluemotion arasında kaldım bluemotion polo aldım kafanızı karıstırmak istemem sadece degerlendirmeye alın diye yazıyorum. Esp. Asr. Yokus kalkış destegı. Elektronik diferansiyel kilidi. Hız sabitleyici. Lastik basınç sensoru. Sis farı gündüz farı.15 inch alasım jant. Vs. 1.2 tdi 41000 vermissiniz zaten inceleyin derim tabi bayinin elinde var mı o da onemli
  • Vallaha polo pek hoşuma gitmedi açıkçası. Kafam çoook karışık. Şimdi benim istediğim servisi burda olan bir araba almak. Burda yetkili sevisi olan FORD,RENOULT ve VW var. Reno zaten almam. Poloyuda çok beğenmedik. Gönlümüz fiestadan yana. Ama bugün birşeyle karşılaştım. yeni astra'ların Edition modeli 39.800 TL. Şimdi kafam iyice karıştı. E yeni astra'da hani daha güzel bi araba ve bu Edition modelinde tüm güvenlik donanımı standart geliyor. Ne biliyim ya 41.000 Fiestaya vermek mi mantıklı yoksa opele 39.800 TL. Ama işte opelin serviside Erzurumda. Zırt pırt oraya gitmek içimden gelmiyo :D
  • quote:

baz donanımlı astraya okadar para vermek yerine full donanımlı 0 km chevrolet cruze alırsanız daha güzel olur bu arabayı bayiye gidip inceleyin test edin 40.000 tl full donanımlı cruze varken orta donanım astra almazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 16 Mayıs 2012; 14:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

orta donanım astraya okadar para vermek yerine full donanımlı 0 km chevrolet cruze alırsanız daha güzel olur bu arabayı bayiye gidip inceleyin test edin 40.000 tl full donanımlı cruze varken orta donanım astra almazdım

Evet şu anda cruze hb inceliyorum bakalım.
  • quote:

Evet şu anda cruze hb inceliyorum bakalım.

hb alacaksanız iyi pazarlık yaparak 39.000 tl kadar düşer fiyatı

CRUZE HB
    1.6 16V WTCC Edition Plus (124 PS) 43,310 TL

CRUZE SEDAN
    1.6 16V WTCC Edition Plus (124 PS) 44,644 TL İYİ PAZARLIJKA 40.000 TL KADAR DÜŞER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 16 Mayıs 2012; 14:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

esp'yi bu kadar takmayın bence. zaten fiesta'yı ne kadar zorlayabilirsinizki normal kullanımda (öyle arkasını bırakacak kadar vs)

ABS'yi de boş verelim bence. Zaten Fiesta'yı ne kadar zorlayabiliriz ki normal kullanımda öyle tekerleri kilitleyecek kadar vs.
  • quote:

merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki 1 hafta içersinde araba alağım inşallah. Neredeyse 5 aydır araştırıyorum. Kimisi polo iyi diyor kimisi fiesta kimisi o paraya gidip Bsınıfı alacağına C sınıfı boş araba al diyor. Neyse bugüne kadar kendi çapımda bir elem yaptım ve bugün gidip fiesta güvenlik paketi + x paket' i 41.000 TL ye anlaştık bayi ile. Erzincan da oturuyorum bu arada. Neyse aradan bir saat geçti satıcı beni arayıp " abi güvenlik paketi Türkiye'de sadece 2 adet fiestada satılmış, getirtemiyoruz" dedi. Haliyle bende almaktan vazgeçtim. Güvenlik paketini istememin tek sebebi de ESP olmasıydı. Daha sonra o moral bozukluğuyla VW bayisine gittim. Daha önce netten konfigüre ettiğim Polo Comfortline'ın özelliklerini satıcıya verdim. Adam " bunu alırsanız sipariş olacak, gelmesi 2 ay sürer, fakat şimdi 38.000 tl olan araba o zaman 40.000 olursa 40.000 TL ödersiniz" dedi ve bana sınırlı üretim olan Polo Pulse' ı tavsiye etti. Arabayı da sürdük ama ne bilim boş arabaya 35.000 TL vermek gelmedi içimden. Sipariş olayını da tehlikeli buldum açıkçası. Neyse lafı fazla uzatmıyayım. Bütçem 15.000 TL gerisini krediyle alacam. Sakın 2. el demeyin kesinlikle düşünmüyorum. Benim en önemli problemim veya sorum diyim; Fiestanın kronik sorunları var mı? Başı mı çok ağrıtır mı? ESP olmayacak alırsam, en önemlisi yol tutuşu nasıl??? Halam geçen sene aldı direksiyonda bir problem olmuş, uzun yolda pek konforlu olmadığından tavsiye etmiyor. Ama halamın arabasıo 2011 model. Ben 2012 model fiesta hakkında yorumlarınızı bekliyorum, şiddet ilen... Veya polo ile ilgili yazdıklarım hakkında fikirlerinizi...

Merhabalar,aynı şekilde araç almadan önce ben de sizin gibi B sınıfı araçlar içinde ciddi araştırmalar yapıp tercihte zorlanmıştım.Ancak Otomatik vites tercih edeceğimden dolayı DSG'de karar kılmıştım.Ardından 1.2 Tsi Motoru da keşfettikten sonra tercihim Vw oldu.Polo'da istediklerimi bulamayınca Seat'a yöneldim.Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum.Fiestayı Otomatik vites seçeneğimdeyken elemiştim(4 İleri),ancak Ford elbette göz ardı edilecek bir marka değil ve Fiesta'nın dizaynını da çok beğeniyorum ama kişisel tercihlerim ve beğenilerim beni Seat'a yönlendirdi.
    Detaylı bir inceleme yazımı forumda paylaştım aracımı aldıktan sonra.
    Linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_51627511/mpage_1/key_/tm.htm
    Bence bir incelyin İbizayı es geçmeyin, ben alırken ESP güvenlik paketini eklettiremedim sipariş 3 ay sonra olacağı için ama şimdi keşke ekletseydim ve o zamanı bekleseydim diyorum.Siz aracı düşünürseniz ESP opsiyonunu da dahil ederek belki 3 aydan çok daha kısa bir zamanda araca sahip olabilirsiniz.Bayilerle görüşüp ESP donanımlı araçları sorgulatabilirsiniz.ESP paketli İbiza kullanan çok arkadaş var forumda.
    Naçizane tavsiyem Seat İbiza olur size.
    Poloda motor seçeneği Tsi olmadığı için ve aldığım dönemde hem pahalı hem de bekleme süresi çok uzun ve donanımları İbizaya göre yetersiz ve pahalı olduğu için vazgeçmiştim.
    Oysa Polo almak için yola çıkmıştım ama kısmet İbizada karar kıldık.
    Tavsiyem mutlaka test sürüşü yapın, detaylı bir incelemeniz olsun.
    Kolaylıklar dilerim.
    Saygılarımla,Uğur...

• erzincanda yaşıyosunuz ve kış şartları ağırdır.bence bilinçli bir kullanıcı olarak esp tcs gibi özelliklerin olduğu bir araç almalısınız.2010 mazda 3üm var ve 2012 fiestam var.2 aracımda espli.Esp çok gerekli değildir yalan! esp zaten çok gerek görmediğiniz anda çalışıyor ama siz farkında olmadığınız için gerekli değilmiş gibi geliyor.sadece olay esp değil!TCS ASR özeliikleride var.kışın oralarda kar kıyamet Allah korusun neler gelebilir.hava sıcaklıkları eksinin üstüne belkide çıkmıyor kışın.Bence siz siz olun esp asr tcsli araçtan vazgeçmeyin.2006 yılında toyota corollayla takla attım.takla attıktan sonra arka bağımsız süspansiyon asr esp tcs abs birçok hava yastığı bulundurmayan araç kesinlikle almam.Belki 2 binlira fazla verirsiniz ama ne sizi nede ailenizi üzmez! Benden tavsiye.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.