Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
17
Favori
142.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caucass

çok çerkefilli işler yaa

Çetrefilli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Mersin yolları için tank lazım heryeri köstebek yuvası gibi,çukurları ezberliyorum ama bir bakıyorum başka bir yeri oymuşlar,biri doğalgaz döşüyor kapatıyor sonra diğeri kazıyor su borusu döşüyor Hiç yakışmıyor olimpiyatlara ev sahipliği yapacak şehrimize,güzelim arabalara üzülüyorum.Ben dikkat ediyorum ama bazen insanların genel olarak sabırsızlık(ışığı yakalama derdi) ve saygısızlığından(korna ve selektör) dolayı üzülerek giriyorum

Merhaba bende Mersinde yaşıyorum. Size kesinlikle katılıyorum. Herhalde Türkiyenin en bozuk yolları olan ili mersin olsa gerek. Antalya çıkışına asfalt döktüler inanın tam tamına 25 gün sonra tekrar kazıldı. Yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum.

Birde doğalgaz firması sürücüye o kadar saygısız ki, işlerini bitirdikten sonra açtıkları kanalı öyle bir kapatıyorlarki ancak traktör falan olması lazım zarar görmemek için.

• Bu arada bende Honda Akbayraktan beyaz elegance düz vites siparişimi verdim. 19-23 mart arası teslim edeceklerini söylediler. Sabırsızlıkla, heyecanla, ümitsizce bekliyor bekliyorum :)

Araba yok satıyor ama bende henüz yollarda çok fazla göremiyorum. Geçen hafta forum otoparkında gördüm beyaz elegance ( Tam benimkinden ) yanına gittim uzun uzun seyrettim. Meğersem arkada bir araç benim çıkacağımı sanıp benim çıkmamı bekliyormuş :)) Ben yürüyerek aracıma doğru gidince komik oldu :))

Birde Adnan menderes bulvarında koyu renk bir civic gördüm park halindeydi ama yanında geçene kadar aynadan ne gördüysem o kadar görebildim.

LPG konusunda Akbayrak satış temsilcisi Fırat bey aracı alır almaz taktırmamamı en azından 3000 Km kadar benzinle kullanmamı ve motorun oturacağını (!) söyledi. Bana çok inandırıcı gelmedi bu görüş.

LPG yi dışardan taktırdığımızda garantinin ölmeyeceğini sadece motorun ilgili bölümleri ile egzoz garanti dışı kalacağını söyledi. Açıkçası benim düşüncem aracı alınca bir depo benzin kullanıp sonra Atiker LPG taktırmak. Nedne Atiker derseniz eğer, daha önceki araçlarımda ( sırasıyla Chevrolette Lacetti 1,6 ve Hyundai i30 1,4 ) Atiker kullandım ve çok memnun kaldım.

Civic tede sorunsuz kullanacağımı düşünüyorum.
    Ayrıca bu mersin yollarının durumunu protesto etmeliyiz diye düşünüyorum arkadaşlar ne dersinşz? Bir yol bulalım ve protesto edelim.

Aracımı alınca bende resim ve deneyim paylaşacağım.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxednxxx

Bu arada bende Honda Akbayraktan beyaz elegance düz vites siparişimi verdim. 19-23 mart arası teslim edeceklerini söylediler. Sabırsızlıkla, heyecanla, ümitsizce bekliyor bekliyorum :)

Araba yok satıyor ama bende henüz yollarda çok fazla göremiyorum. Geçen hafta forum otoparkında gördüm beyaz elegance ( Tam benimkinden ) yanına gittim uzun uzun seyrettim. Meğersem arkada bir araç benim çıkacağımı sanıp benim çıkmamı bekliyormuş :)) Ben yürüyerek aracıma doğru gidince komik oldu :))

Birde Adnan menderes bulvarında koyu renk bir civic gördüm park halindeydi ama yanında geçene kadar aynadan ne gördüysem o kadar görebildim.

LPG konusunda Akbayrak satış temsilcisi Fırat bey aracı alır almaz taktırmamamı en azından 3000 Km kadar benzinle kullanmamı ve motorun oturacağını (!) söyledi. Bana çok inandırıcı gelmedi bu görüş.

LPG yi dışardan taktırdığımızda garantinin ölmeyeceğini sadece motorun ilgili bölümleri ile egzoz garanti dışı kalacağını söyledi. Açıkçası benim düşüncem aracı alınca bir depo benzin kullanıp sonra Atiker LPG taktırmak. Nedne Atiker derseniz eğer, daha önceki araçlarımda ( sırasıyla Chevrolette Lacetti 1,6 ve Hyundai i30 1,4 ) Atiker kullandım ve çok memnun kaldım.

Civic tede sorunsuz kullanacağımı düşünüyorum.
    Ayrıca bu mersin yollarının durumunu protesto etmeliyiz diye düşünüyorum arkadaşlar ne dersinşz? Bir yol bulalım ve protesto edelim.

Aracımı alınca bende resim ve deneyim paylaşacağım.

Saygılar

Hayırlı olsun.Yapacağımız tek protesto aracın arkasına "DÜNYANIN EN KÖTÜ YOLU MERSİNDE GİRMESİ BEDAVA"dyebiliriz.Ya da seçim yapma yol yap da olabilir

• Bende bir tane buldum " 2012 DÜNYA BOZUK YOLLAR ŞAMPIYONU MERSİN "
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxednxxx

quote:

Orijinalden alıntı: caucass

çok çerkefilli işler yaa

Çetrefilli :)

Sory
    Exküzmi
    bu arapça köklü kelimelerde hep şaşırıyorum
  • Bunu söylemeyi unutmuşum galiba,arka cam aralığı dar gibi koltuk yükselticileride olduğu için orta dikiz aynasından bakıldığında arka görüş hakimiyeti çok azalıyor.
  • merhaba arkadaşlar bende aranıza elegance otm'le katılıyorum ankara
  • Aramıza hoşgeldiniz murat bey.
  • Hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun, kazasız sürüşler
  • teşekkür ederim arkadaşlar, dün geri vitese taktığımda motordan ince bir ses (zızzztt) geldiğini farkettim ve bu ses her geri vitese takıldığında ilk başta geliyor bu bir sıkıntı mıdır yoksa normal midir?
  • İki tane aynı içerikli konu var ya,

http://forum.donanimhaber.com/m_57558556/tm.htm

Bunları birleştirsek, nasıl olur. Sonuçta aynı şeyleri yazmazsak bir yer eksik kalıyor.

Ana konuda marka ve model hakkındaki bilgileri, bu konularda da kullanım deneyimlerini yazmaya çalışıyorum. Saldırganlar genelde ana konuya giriyorlar, deneyim konuları dah abir saf kalabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdarı

teşekkür ederim arkadaşlar, dün geri vitese taktığımda motordan ince bir ses (zızzztt) geldiğini farkettim ve bu ses her geri vitese takıldığında ilk başta geliyor bu bir sıkıntı mıdır yoksa normal midir?

Hayırlı olsun.Ben hiç duymadım ya da dikkat etmedim.

Flash bellek'e kızımın fotoğrafını(küçültüp)ve müzikleri attım.Fotoğrafı ve müzikleri yükledim.Müziklerde şarkı isimleride çıkıyor.Artık cd'ye müzik kopyalamam
  • teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun 1000 bakımında sorayım bi bakalım ne diyecekler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdarı -- 6 Mart 2012; 14:25:53 >
  • teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun 1000 bakımında sorayım bi bakalım ne diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

İki tane aynı içerikli konu var ya,

Bunları birleştirsek, nasıl olur. Sonuçta aynı şeyleri yazmazsak bir yer eksik kalıyor.

Ana konuda marka ve model hakkındaki bilgileri, bu konularda da kullanım deneyimlerini yazmaya çalışıyorum. Saldırganlar genelde ana konuya giriyorlar, deneyim konuları dah abir saf kalabiliyor.

Merhaba haklısınız,forum yöneticisine sordum ancak birleştirme modülü yokmuş,paylaşımlar azalıyor bu arada bende bırakmak üzereyim boş konuşmakta istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Bunu söylemeyi unutmuşum galiba,arka cam aralığı dar gibi koltuk yükselticileride olduğu için orta dikiz aynasından bakıldığında arka görüş hakimiyeti çok azalıyor.

Zamana alışıyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

İki tane aynı içerikli konu var ya,

Ewet yaa , kurtulamayacakmıyız bu saldırganlardan
    nedir bu çektiğimiz çile... kıskanıyorlar zaar

• yarın plaka işini bitirebilirsem aracı teslim alacağım
    61 gün bekledim
    beyaz oto elegance 49.500 tl
    alan arkadaşlara hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun. Arkadaşlar bayilerdeki aksesuarların fiyatları hakkında bilgi sahibi olan varmı? sanki her bayi kafasına göre fiyat veriyor, standart fiyat yok gibi geldi bana. Örneğin bagaj kaplamaya 120 - 200 tl arasında depişen fiyat verdiler. Navigasyona 2250 - 2600 arası fiyat verdiler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.