Bir hafta önce sıfır kilometre 2012 model Hyundai Accent Era 1.4 CVVT Mode benzinli otomatik vites araba aldım. Yıllık yaklaşık 10-12bin km yol yapıyorum ve hemen hemen hep şehir içindeyim. Bu araba hakkındaki görüşlerinizi ve yorumlarınızı almak istiyorum. Arabayı almadan önce kendi bütçeme göre en uygun sıfır arabalar hakkında çok fazla araştırma yaptım. Herkes Hyunda Accent Era'nın beni hiç üzmeyeceğini ve pişman olmayacağımı söylediler. Sizce doğru bir tercih yapmış mıyım? Şimdilik biraz fazla yakıyor gibi görünüyor ama ben bu kadar yakışı hem aracın rodajının bitmemiş olmasına, kışlık lastiklere ve kar-kış koşullarına bağlıyorum. Zamanla az da olsa düşer diye düşünüyorum.
Hocam merhabalar Bende 2012 Ağustosta aldım 5000 km yi yeni geçti.
Otomatik vites çok konforlu, klasik otomatik olduğu için sorunda çıkmaz. Yakıt çok fazla ben lpg ile kullanıyorum o bile fazla geliyor.
Normalde yılda 25000 km civarı yapıyordum. Bununla fazla km yapmaya çekiniyorum açıkçası.
Gerçi bu ülkede ha benzinli ha dizel ha LPG farketmiyor. Bi kere yakıt fiyatları çok pahalı..