Şimdi Ara

2012 Londra Olimpiyatları - Erkek Basketbol | ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
3
Favori
10.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şiir gibi oynuyolar adamlar ya daha ilk yarı bitmedi carmelo 23 sayıda. usa 42-33 esp
  • İspanya maça çok iyi başlayarak farkı 10 sayıya kadar çıkarmıştı. Akabinde Krzyzewski mola alarak takımını özüne döndürdü. Carmelo 5/6 üçlük ile oynuyor, biri zorlama atıştı. Amerika'nın maça ortak olup 8 sayı fark ile soyunma odasına gitmesini Lebron'un oyunun iki tarafındaki egemenliği sayesinde oldu desek yanlış olmaz. Adam bildiğin "tank" hacı ya.
  • Ibaka LeBron'u bloklamış
  • Lebrona o kadar tank dedim dedim inanmadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

Lebrona o kadar tank dedim dedim inanmadınız

Orta sahada çarptı rudy'ye adam serbest atış çizgisine kadar kaydı
  • westbrook show var
  • Kobe & LeBron Çok iyi anlaşıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 25 Temmuz 2012; 1:14:41 >
  • Bu adamları bir arada oynarken izlemek gerçekten büyük zevk.
  • Evet beyler ispanyayıda gördük daha rakip olacak takım kalmadı dream team vers.2 ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar sallana sallana şampiyon olurlar.
    hazırlık maçlarında kasmadılar çok fazla, ama arjantin olsun, ispanya olsun yüzde yüzlerini vermeye çalıştılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

Evet beyler ispanyayıda gördük daha rakip olacak takım kalmadı dream team vers.2 ye

hocam bu takımda basketbol zekası bir hamster ile aynı olan westbrook var,kendini yere atmakla geçinen harden var,tek yünlü oyuncular igoudala,chandler,davis var
    nasıl rüya takımı oluyor anlamadım
  • Yarın maçlar başlıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonkeySpeed

quote:

Evet beyler ispanyayıda gördük daha rakip olacak takım kalmadı dream team vers.2 ye

hocam bu takımda basketbol zekası bir hamster ile aynı olan westbrook var,kendini yere atmakla geçinen harden var,tek yünlü oyuncular igoudala,chandler,davis var

Vers.2 dedim ya o yüzden uzun rotasyonu yok takımda westbrook ise sf atletikliğinde center zekasında bir arkadaş harden davis de pastadaki çilekler oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayınlar konusunda TRT ye güvenemiyorum..Sonra malum maç yayınlarında çekilecek çile var..2008 ABD maçlarını aklıma getiriyorum da
    Bulunduğum yerde de Eurosports yok malesef.İnternet den Eurosports kanalını sorunsuz nereden izleybilirm acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Yayınlar konusunda TRT ye güvenemiyorum..Sonra malum maç yayınlarında çekilecek çile var..2008 ABD maçlarını aklıma getiriyorum da
    Bulunduğum yerde de Eurosports yok malesef.İnternet den Eurosports kanalını sorunsuz nereden izleybilirm acaba

Hocam trt spor'un sitesinde 1 tanesi tümleşik yayın olmak üzere 6 tane kanal var.Aynı zamana denk gelen spor dallarını bu sayede izleyebiliriz.Basketbol maçlarını büyük ihtimalle bu kanallardan birinden verirler.Ayrıca İdman Azerbaycan ve Rai 2 kanalları da olimpiyatları verecek.Bu kanalları hotbird uydusu üzerinden seyredebilirsiniz.Eğer bunlarda maçları yayınlamazsa bütün spor dallarında müsabakaları veren bir site var onu pm atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Yayınlar konusunda TRT ye güvenemiyorum..Sonra malum maç yayınlarında çekilecek çile var..2008 ABD maçlarını aklıma getiriyorum da

Hocam trt spor'un sitesinde 1 tanesi tümleşik yayın olmak üzere 6 tane kanal var.Aynı zamana denk gelen spor dallarını bu sayede izleyebiliriz.Basketbol maçlarını büyük ihtimalle bu kanallardan birinden verirler.Ayrıca İdman Azerbaycan ve Rai 2 kanalları da olimpiyatları verecek.Bu kanalları hotbird uydusu üzerinden seyredebilirsiniz.Eğer bunlarda maçları yayınlamazsa bütün spor dallarında müsabakaları veren bir site var onu pm atarım.

Valla Trt'nin durum malum. Devlet kanalı şeklinde yayından, seyirciyi, dizilerle 3. 4. sınıf programlarla reytinge oynayan bir kanal haline geldi. Hal böyleyken eski spor kültürünü oluşturan kadro da bozuldu. Geçen olimpiyatlarda yayın programı rezalet olmakla beraber yayınları sunanların çoğu da rezaletti.

Şahsen Olimpiyatlar'a hangi kafayla aday oluyoruz onu bile bilmiyorum. Benim tahminim bu olimpiyatın, özellikle de basketbolun seyrinin bize zehir olacağı yönünde.

• Teşekkür ederim.
  • yayın akısını bulamadım.abd macları kacarsa sasırmam vallahi.var mı bilen yayın akışını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

yayın akısını bulamadım.abd macları kacarsa sasırmam vallahi.var mı bilen yayın akışını?

http://www.london2012.com/basketball/event/men/index.html
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DonkeySpeed

quote:

Vers.2 dedim ya o yüzden uzun rotasyonu yok takımda westbrook ise sf atletikliğinde center zekasında bir arkadaş harden davis de pastadaki çilekler oluyor

Derrick Rose,Dwyane Wade,Chris Bosh,Dwight Howard,Blake Griffin falan takımda olsa 92 deki takım gibi olabilirdi ama şimdi ver.2 bile değil büyük zafiyetleri var bi kere center chandler dışında kimse yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.