Anladım . Peki pazarlıkta ne fiyat verdiler. 38.250 liste fiyatı olan full astra sedan için??
Eğer satıştan kalkacağı için 4-5 bin TL indiriyorlarsa, bu araç cidden düşünülebilir. (İlerisi için LPG uyumu da önemli tabiki ekonomik açıdan) B segment araç fiyatına full C segment araç.
Ancak astra sedan pek tutulmadı hb kadar. Yani yüzü eskimiş, ikinci eli iyi olmayan bir C segment tercih edilebilirmi?
-Görselliği ikinci plana atıp f/p olarak düşünürsek edilebilir, şurası gayet netki C segmentte bu fiyata bu donanımda araç yok kalbur üstü markalarda.
quote:
Orijinalden alıntı: doridori85
Astra classic hb 1.6 essentia konfor paketli 35.000. fiyat alındı. hemen hemen satında alındı. yer: Yer İstanbul Eyüp :) bu fiyatın altında fiyat alan war mı acaba ?
Liste fiyatı 36.500 Tl olan "Düz Vites" Astra Classic III içinmi bu fiyat, şanzuman belirtmemişsinizde?
Easytronic değildir herhalde onun liste fiyatı 39.285 TL.
quote:
Orijinalden alıntı: h_öztuna06
Est. ö değil.
Anladım . Peki pazarlıkta ne fiyat verdiler. 38.250 liste fiyatı olan full astra sedan için??
Eğer satıştan kalkacağı için 4-5 bin TL indiriyorlarsa, bu araç cidden düşünülebilir. (İlerisi için LPG uyumu da önemli tabiki ekonomik açıdan) B segment araç fiyatına full C segment araç.
Ancak astra sedan pek tutulmadı hb kadar. Yani yüzü eskimiş, ikinci eli iyi olmayan bir C segment tercih edilebilirmi?
-Görselliği ikinci plana atıp f/p olarak düşünürsek edilebilir, şurası gayet netki C segmentte bu fiyata bu donanımda araç yok kalbur üstü markalarda.
Astra sedan 1.6 enjoy plus için aldığım fiyat 37.650 TL oldu. Fiyat/özellik açısından uygun bir araç ama dediğin gibi sedanı piyasada fazla yok. lpg uyumunun olmadığını söylüyorlar ama lpg olmadan da benzinli araca binilmez. İyi bir lpg kiti ile uzun km ler yapılabilir. Zaten yapacağın birkaç bin tl kar ile motora zarar gelse bile fazla koymaz adama bence. Zaten motoru yaptırmak için vereceğin paranın fazlasını benzin alırken istasyona vereceksin. Bu arada ben astradan son kasa olması sebebiyle vazgeçtim ve cruze aldım. nasipse salı günü elime geçecek. bayiden almadan da brc lpg taktırıyorum. 3 yıl garanti veriyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: muverrih35
Astra sedan 1.6 enjoy plus için aldığım fiyat 37.650 TL oldu. Fiyat/özellik açısından uygun bir araç ama dediğin gibi sedanı piyasada fazla yok. lpg uyumunun olmadığını söylüyorlar ama lpg olmadan da benzinli araca binilmez. İyi bir lpg kiti ile uzun km ler yapılabilir. Zaten yapacağın birkaç bin tl kar ile motora zarar gelse bile fazla koymaz adama bence. Zaten motoru yaptırmak için vereceğin paranın fazlasını benzin alırken istasyona vereceksin. Bu arada ben astradan son kasa olması sebebiyle vazgeçtim ve cruze aldım. nasipse salı günü elime geçecek. bayiden almadan da brc lpg taktırıyorum. 3 yıl garanti veriyorlar.
Evet LPG olmadan benzinli araca bence de binilmez bu devirde. Peki Cruze kaça aldınız hangi donanım seviyesini tercih ettiniz paylaşabilirmisiniz?
Bir de BRC lpg'yi Chevrolet yetkili servislerimi garanti kapsamında takıyor, yoksa herhengi bir BRC yetkili bayisi oluyormu?
Hayırlı olsun, güle güle kullanırsınız inşallah.
Evet Düz vites internette 36500 olan bu fiyat pazarlıkla 35.000 e düştü :)
quote:
Evet Düz vites internette 36500 olan bu fiyat pazarlıkla 35.000 e düştü :)
Hayırlı olsun hocam. Aracı ne zaman teslim alıyorsunuz, bir de LPG oluyormuymuş bu motorlara araştırdınızmı?
bende opel astra clasic 3 alcaktım mayısda yakın yerde bayilerde ellerinde kalmadı samsun ordu,acaba haziranda gelirmi,fiyatlar nasıl olur sizce
bende aldım opel astra 3 karter koruma body kit alarm ve cam filmi dahil 36500
quote:
Orijinalden alıntı: SUPERMAN
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Peki hangi astradan aldınız?
Sedanmı classicmi? ve hangi donanım seviyesi full olanmı?
LPG uyumu varmıymış bu motorların araştırdınızmı veya bilgi aldınızmı opel bayisinden?
Saygı ve selamlar.
Benim bacanak opel-chevrolet yetkili servisinde çalışıyor. "Eğer LPG düşünüyorsan, kesinlikle düşünme, bak şu içeride gördüğün araçlar, hep lpg'den dolayı burada, ya kelebek arızalı, ya silindirdeki magnezyumları erimiş, ya da vs. arızaları var" dedi. Yoksa bu fiyatlara astra veya cruze hiç düşünmeden alırdım.
İşin özü benim için şu; şimdi gideceğim ucuz diye donanımlı bir araç alacağım ama, çok yakıyor diye de pek fazla binemeyeceğim, e nerede kaldı benim doya doya arabaya binme zevkim. Kapının önünü beklesin diye mi araba aldım ben. O yüzden alacağım araba ya lpg ye tam uyumlu olacak ya da daha az donanımlı dizel olacak.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SUPERMAN
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Peki hangi astradan aldınız?
Sedanmı classicmi? ve hangi donanım seviyesi full olanmı?
LPG uyumu varmıymış bu motorların araştırdınızmı veya bilgi aldınızmı opel bayisinden?
Saygı ve selamlar.
clasic modeli hachback konfor paketli ful olanı yani
quote:
Orijinalden alıntı: sayaras
Benim bacanak opel-chevrolet yetkili servisinde çalışıyor. "Eğer LPG düşünüyorsan, kesinlikle düşünme, bak şu içeride gördüğün araçlar, hep lpg'den dolayı burada, ya kelebek arızalı, ya silindirdeki magnezyumları erimiş, ya da vs. arızaları var" dedi. Yoksa bu fiyatlara astra veya cruze hiç düşünmeden alırdım.
İşin özü benim için şu; şimdi gideceğim ucuz diye donanımlı bir araç alacağım ama, çok yakıyor diye de pek fazla binemeyeceğim, e nerede kaldı benim doya doya arabaya binme zevkim. Kapının önünü beklesin diye mi araba aldım ben. O yüzden alacağım araba ya lpg ye tam uyumlu olacak ya da daha az donanımlı dizel olacak.
Aracın hayırlı olsun tamam da. Beni neden konfigüratöre yönlendiriyorsun? Amacın ne?
Ankaradan Easytronik vites için 35,000+ plaka+banrol fiyat verdiler, kendim kayserideyım burdada her sey dahil 36,000-TL fiyat verdiler. Easytronik viteslerde ESP standart veriliyor 3,000 için düz vites almayın bence, Yarın görüşücem acelem yok trafiğe 1 temmuz gibi sokturup bandrol parasından yırtmayı dusunuyorum
quote:
quote:
quote:
Aracın hayırlı olsun tamam da. Beni neden konfigüratöre yönlendiriyorsun? Amacın ne?
Yanlışlıkla oldu kusura bakma sonra silemedim de :))
quote:
quote:
quote:
quote:
Yanlışlıkla oldu kusura bakma sonra silemedim de :))
ok
quote:
Orijinalden alıntı: rise of fall
Ankaradan Easytronik vites için 35,000+ plaka+banrol fiyat verdiler, kendim kayserideyım burdada her sey dahil 36,000-TL fiyat verdiler. Easytronik viteslerde ESP standart veriliyor 3,000 için düz vites almayın bence, Yarın görüşücem acelem yok trafiğe 1 temmuz gibi sokturup bandrol parasından yırtmayı dusunuyorum
Yerinde olsam, easytronic vitesler problemli midir? Değil midir? araştırırdım. Ben olsam düz alırdım şahsen.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rise of fall
Yerinde olsam, easytronic vitesler problemli midir? Değil midir? araştırırdım. Ben olsam düz alırdım şahsen.
Araştırdım bariz bir probleme rastlamadım zaten 2 yıl garantisi var aracın + 725 daha verdinmi 4 yıl oluyor garanti, 5 yıl biner satarım zaten easytronic aldınmı
Opel'in Easytronic şAnzıman seçeneğinde, Hayat kurtaran bir eşi dahi olmayan yakıt ekonomisi, spor sürüşü heyecanı düz vitesin şürüş keyfi ve otomatik vitesin konforu... Easytronic ASTRA SEDAN'LAR , şimdi Temmuz ayına özel avantajlı fiyatlarla!!!
EASYTRONİC ŞANZIMANDA STANDART OLARAK BULUNAN ÖZELLİKLER
1. ESP plus ( Geliştirilmiş Elektronik Stabilite Programı) : Ani manevralarda, üç tekerleğe kadar fren müdahalesi yaparak üstün yol tutuşu ve maksimum güvenlik sağlar.
2. SPOR SÜRÜŞ MODU : sadece bir buton a dokunarak daha seri daha atak heyecan werici ve dinamik bir sürüş sunar.
3.EHPS 3- HIZA DUYARLI ELEKTRO HİDROLİK DİREKSİYON : Aracın hızına göre ayarlanan direksiyon tepkileriyle daha keyiflisürüş ve ekstra yakıt ekonomisi sunar
4.TC plus GELİŞTİRİLMİŞ ÇEKİŞ KONTROL SİSTEMİ : Zorlu zeminlerde veya keskin virajlarda tekerleklerin çekiş ayarını tek tek yaparak tehlikeli savrulmaları önler.
5.HBA HİDROLİK FREN DESTEK SİSTEMİ : Ani frenlerde frene verilen gücü optimumda ayarlayarak duruş mesafesini kısaltır. Daha güvenli frenleme sağlar
6.HSA- YOKUŞTA KALKIŞ DESTEĞİ : Dik yokuşlarda fren pedalı bırakıldığında otomobilin geriye kaymasını 5 saniyeye kadar önler
7 UCL- MANEVRA KONTROL SİSTEMİ : Yüksek hızlarda üsütn yol tutuşu ve dengeli manevra kabiliyetiyle güvenli dürüş sağlar
bunlar standrat oluyor üsteli ben zaten otomatik modda kullanmayı dusunmuyorum tronik mod daha uygun bana:))
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: muverrih35
Evet LPG olmadan benzinli araca bence de binilmez bu devirde. Peki Cruze kaça aldınız hangi donanım seviyesini tercih ettiniz paylaşabilirmisiniz?
Bir de BRC lpg'yi Chevrolet yetkili servislerimi garanti kapsamında takıyor, yoksa herhengi bir BRC yetkili bayisi oluyormu?
Hayırlı olsun, güle güle kullanırsınız inşallah.
2012 1.6 cruze hb tp plus + wtcc aldım. Bana söylediklerine göre nisan ayında aldıkları arabalar zamlı değilmiş o yüzden ellerinde 1 tane beyaz araba kalmış ve uygun fiyata verebileceklerini söylediler. 39.500 tl ye anlaştık. brc yi arabayı aldığım yetkili servis önerdi. Karabağlar'daki 2m mühendisliğin yerinde lpg takımı oldu. 1.800 tl ye lpg taktılar. Simit tip ve 44 lt hacminde. bonus karta 12 taksite bölüyorlar. garanti süresi de 3 yıl ve motor garantisi için sigorta da dahil buna. Nasipse yarın lpg sızdırmazlık, vize ve ruhsat işlemleri olcak ve sanırım salı günü teslim alacağım arabamı. İyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah sende gönlüne uygun bir araç alıp güle güle kullanırsın.