Bildirim
2012 Opel Astra GTC (Üretim Versiyonu)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
aynı araçla ilgili açılan 3 ya da 4. konu
verildi hocam.. -
Göremedim ben. Kusura bakmayın silinebilir o zaman. -
Bu üretime geçecek versiyon ile ilgili bir şey göremedim ben. Kusura bakmayın silinebilir o zaman. -
silme hocam niye sileceksin ki emeğine sağlık merak ediyordum bence concept harici üretime geçecek model nasıl olacak diye. Ne zaman satışa çıkacak fiyatı ne kadar olabilir bilgisi olan var mı? -
Eylül'de Frankfurt otomobil fuarında sergilenecekmiş. 2012'de satılmaya başlanacak sanırım.
Motorlar :
1.4T 120hp
1.4T 140hp
1.6T 180hp
2.0CDTI 165hp
Birde OPC olacak 2.0T 290hp
Fiyatlarda şimdilik bunları buldum
Almanya/İngiltere
€21,750/£18,495 1.4 Turbo with 88 kW/120 PS
€27,855/£21,165 Astra GTC Sport 2.0 CDTI with 121 kW/165 PS. -
Harika olmuş -
Dizeli çok canlar yakar.......... -
quote:
Orijinalden alıntı: smg05
Dizeli çok canlar yakar..........
bu aracın bile dizelini hayal ediyoruz başka yoruma gerek yok sanırım -
Scirocco'nun abisi diyebilir miyiz buna ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dominic Toretto
Scirocco'nun abisi diyebilir miyiz buna ?
kim kimin abisi olur o tartışılır. -
quote:
Orijinalden alıntı: maivesiyah
quote:
Orijinalden alıntı: smg05
Dizeli çok canlar yakar..........
bu aracın bile dizelini hayal ediyoruz başka yoruma gerek yok sanırım
mercedes ve bmw lgibi markalar,üks coupe ve cabrio modellerine dizel motor koyma gereği duyar hale geldiyse,bizim astra için dizel hayal etmemiz garip gelmemeli.zaten bu aracın dizel versiyonu var.2.0 CDTI 160 hp.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dominic Toretto
Scirocco'nun abisi diyebilir miyiz buna ?
Dominic Toretto'nun abisinin Brain O'conner olması gibi birşey diyorsunuz -
OPC' yi merak ediyorum -
benzinli 180 -- 8.3
dizel 165 -- 8.9
0-100 olması gerek.ülkedeki benzin fiyatlarınıda düşününce 0.6 saniyeyi ben heba ederim -
Perfect Design. -
quote:
Orijinalden alıntı: CuCuK
benzinli 180 -- 8.3
dizel 165 -- 8.9
0-100 olması gerek.ülkedeki benzin fiyatlarınıda düşününce 0.6 saniyeyi ben heba ederim
chip ile 0.5 snye önüne geçmen mümkün olucaktır :) -
Scirocco özentisi olmuş yan profilden güzel gözüküyor...jantlardan böyle güzel gözüküyor araba...güzelim Türkiye yollarında o jantlarla gezerseniz cort olursunuz... -
quote:
Orijinalden alıntı: Fadeout
Scirocco özentisi olmuş yan profilden güzel gözüküyor...jantlardan böyle güzel gözüküyor araba...güzelim Türkiye yollarında o jantlarla gezerseniz cort olursunuz...
Özenti konusuna hiç katılmıyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: Saint2
quote:
Orijinalden alıntı: Fadeout
Scirocco özentisi olmuş yan profilden güzel gözüküyor...jantlardan böyle güzel gözüküyor araba...güzelim Türkiye yollarında o jantlarla gezerseniz cort olursunuz...
Özenti konusuna hiç katılmıyorum...
Hort olmuş konu cevap veriyim o zaman arabanın arka tarafının eğimine doğru bir göz at scirocco'ya benzemiş...tabii zevkler ve renkler tartışılmaz bir gerçek...sonuçta astra gtc bir VW SCİROCCO değil...
Benzer içerikler
- opel astra mı ford focus mu
- af çok amaçlı ne demek
- arabada anahtar işareti
- opel astra g beyin arızası belirtileri
- 1.3 cdti motor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X