Şimdi Ara

2012 Ösys Klavuzu Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mukremin BAGCİ

kılavuza nerden bakabilirim arkadaşlar?

Buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8Triton

quote:

Orijinalden alıntı: Mukremin BAGCİ

kılavuza nerden bakabilirim arkadaşlar?

Buradan

teşekkürler :)
  • Arkadaşlar 2012 YGS'ye başvuru tarihi 6-12 Ocak arasında mı olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Arkadaşlar 2012 YGS'ye başvuru tarihi 6-12 Ocak arasında mı olacak ?

3-13 değil miydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Arkadaşlar 2012 YGS'ye başvuru tarihi 6-12 Ocak arasında mı olacak ?

3-13 ocak arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

3-13 değil miydi ?

quote:

Orijinalden alıntı: &

3-13 ocak arasında.

Pardon arkadaşlar bende yanlış yazmışım. 3-13 ocak yazacacaktım. Teşekkürler.
  • Merhabalar tekrardan,

Aklıma bir soru takıldı.Sınava başvuruda bulunurken fotoğraf çektiriyolar.Benim bu fotoğrafım ile kimliğimdeki fotoğrafım eski.
    Bu 2sini yeniletmem gerekir mi ?

Teşekkürler.
  • güncel resim olması iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDraius

güncel resim olması iyi olur.

Selamlar,

Bu başvuru fotoğrafını nerede değiştirebilirim?Herhangi bir okulda yada illa başvuru merkezlerine mi gitmem gerekiyor?

Teşekkürler.
  • O Konuda bi bilgim yok, bu sene bende ilk defa sınava giricem.
  • Mezunum,bankaya parayı yatırıp kendim netten başvurabilir miyim? İlla bir okula gitmem mi gerekiyor?
  • bu sene elbette üniversitelerde yeni bölümler acılacaktır. bunları ne zaman ögrenebiliriz ?
    lysden önce yayımlanacak olacak kılavuzda mı ögrencez yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Mezunum,bankaya parayı yatırıp kendim netten başvurabilir miyim? İlla bir okula gitmem mi gerekiyor?

Selamlar,

Evet bireysel olarak başvuruda bulunabilirsin.Klavuzu dikkatli incelemekte fayda var.

quote:

Orijinalden alıntı: alperaltay35

bu sene elbette üniversitelerde yeni bölümler acılacaktır. bunları ne zaman ögrenebiliriz ?
    lysden önce yayımlanacak olacak kılavuzda mı ögrencez yoksa ?

Selamlar,

Bu konu hakkında bir fikrim yok.Diğer arkadaşlar yorumlayabilirler mi ?
  • Lise son sınıfta okuyan adaylar kendi okullarında başvuru yapacaklar. bir kere bile olsa sınava girmiş olan adaylar kendi şifreleri ile internetten başvuru yapabilirler. şifrelerini unutanlar okullardan alabilir. (ücret karşılığı) kimlikteki fotoğraflar güncel olursa iyi olur. eğer okullardan başvuru yaparsanız yeni fotoğraf çekilir. ücret 35 TL ziraat, halk bank alıyor. bazı bankaların internet sitelerinden de yatırabilirsiniz. ücret yatırdıktan sonra sistemde görülür ve başvuru yapabilirsiniz. okulların başvuru ücreti 3 TL dir. üniversite sınavı için yaş sınırlaması yoktur. polis ve askerlik mesleği için çeşitli yaş sınırları var. özel koşullar var. onu ayrıca değerlendirin, inceleyin. başarılar
  • Selamlar,

Bugün kaydımı yaptırdım fakat şöyle bir durum var.Ben 2010 da Aöf İşletme bölümüne kayıt oldum.
    2011 Öss sınavına girmedim.2012 Sınavıa gireceğim.

Başvuru formunda "Öğrenim Durumu kısmında Bir Yükseköğretim Programına Kayıtlıyım"yazıyor.
    Şimdi benim sormak istediğim puanımın kırılıp kırılmıyacağı ?

Teşekkürler.
  • Merhaba , ben aranıza yeni katıldım.

Benim de bir sorum olarak cevaplarsanız çok sevinirim.
    Başvurumu internet üzerinden yapacağım ama ben geçen sene ilk tercihlerde açıköğretim uluslararası ilişkiler bölümüne yerleştirildim ancak ek yerleştirme hakkımı da kullandım orda ise yerleşemedim.

Bir ortaöðretim kurumunu bitirdikten sonra ÖSYM’ce yerleþtirilmedim ve ön kayýtla kayýt olmadým. 4

Bir yükseköðretim programýna (Sýnavsýz Geçiþ dâhil) ÖSYM'ce yerleþtirildim fakat kayýt olmadým. 5

Hangisini seçeceğim ? Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunplay -- 4 Ocak 2012; 11:12:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8Triton

Selamlar,

Bugün kaydımı yaptırdım fakat şöyle bir durum var.Ben 2010 da Aöf İşletme bölümüne kayıt oldum.
    2011 Öss sınavına girmedim.2012 Sınavıa gireceğim.

Başvuru formunda "Öğrenim Durumu kısmında Bir Yükseköğretim Programına Kayıtlıyım"yazıyor.
    Şimdi benim sormak istediğim puanımın kırılıp kırılmıyacağı ?

Teşekkürler.

Kırılmayacak puanınız hocam.Eğer 2011 de girseydiniz sınava kırılırdı.Ama şimdi kırılmayacak bir sene ara bıraktığınız için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.