Şimdi Ara

2012 ÖSYS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI#NEREYİ KAZANDINIZ? (547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.973
Cevap
102
Favori
436.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokmence

beyler şu anda ankara üniversitesi veteriner fakültesinde okuyorum. itiraf ediyorum ki bursada oturduğum halde uludağa gitmediğim için pişmanım sene başındaki çektiğim sıkıntılar için değmez. ama türkiyenin bir numaralı okulu kimse itiraz edemez. ayrıca okul acayip derecede zor

hocam sizce insan şehrinde mi okumalı üniyi yoksa başka şehirde mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

quote:

beyler şu anda ankara üniversitesi veteriner fakültesinde okuyorum. itiraf ediyorum ki bursada oturduğum halde uludağa gitmediğim için pişmanım sene başındaki çektiğim sıkıntılar için değmez. ama türkiyenin bir numaralı okulu kimse itiraz edemez. ayrıca okul acayip derecede zor

ben şu anda ailemin yerinde olmayı çok isterdim. veya ankara bana sıkıcı geldi ondan böyle diyorum istanbul izmir falan olsa belki de o kadar sıkılmazdım ama ailemin yanında olmayı herşeyden çok isterim şu anda.

• quote:

quote:

quote:

ben şu anda ailemin yerinde olmayı çok isterdim. veya ankara bana sıkıcı geldi ondan böyle diyorum istanbul izmir falan olsa belki de o kadar sıkılmazdım ama ailemin yanında olmayı herşeyden çok isterim şu anda.

ailenin yanında okursa insan hayatı öğrenemez vs. diyorlar, ben de çok kararsızım. ailem olmadan çok sıkıntı çekeceğimi biliyorum o yüzden gitmek de istemiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

ailenin yanında okursa insan hayatı öğrenemez vs. diyorlar, ben de çok kararsızım. ailem olmadan çok sıkıntı çekeceğimi biliyorum o yüzden gitmek de istemiyorum

kardeş hayatı öğrenmek tamamen sana kalmış bişey. sen her yere girip çıkarsan ortamdan ortama dalarsan hayatı öğrenebilirsin ancak. yoksa istanbul gibi bi yerde bile tek başına ot gibi yaşarsan hala hayatı öğrenemezsin. ailenin yanında oku bana kalırsa.

• Aile yanında okumak daha iyi inanın. Yok hayatı öğrenmekmiş yok şuymuş. Ev tuttum Ev işlerinden derslerden yemek yapmaktan şunu bunu yapmaktan kendime vaktim kalmıyordu, Ne Spor yapabildim Ne sosyal başka bir şey. İzmir'den kalktım Eskişehir'e gittim. İnanın ben bu kadar zorluk çekmedim. Bu yıl büyük ihtimal dönüyorum İzmir'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 17 Mart 2013; 14:06:58 >
  • gençler benden size tavsiye, boş umutlar ortamlar bırakın bunları, adam gibi ailenizle kalın, onları da ekstra yük altına sokmayın.
  • Aile yanında kalan ben olarak da bişey söylemek istiyorum tamam evde rahat vs olursunuz ama harbiden insan sıkılıyor.Benim tavsiyem İstanbul-Ankara-İzmir gibi büyükşehirlerde kalın,küçük şehirlere gitmeyin.
    Ankara'da yaşıyorum.
  • İyi ki yerleşmişiz lan, bi sene daha bu stres çekilir mi? Yok sınav tarihi, sonuç açıklanmasını bekle sonra lysleri bekle sonra tercih dönemini bekle sonra bi türlü açıklanmayan tercihleri bekle sonra açıkta kaldıysan ek tercihleri bekle sonra kyk ları bekle ohooo. Valla çekilmez bi daha
  • Bende ankarada otururken eskişehiri kazandım.Tamam başta zorlanıyorsunuz ama bu en azından bi alıştırma oluyor.3-5 yıl sonra ailenizin yanında zaten ayrılacaksınız en azından kendinizi hazırlamış olursunuz.
  • bu yazında biz bu stresi cekicez inşalah zevkle bekleriz
  • Konuyu okurken heyecanlandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuckly -- 20 Mart 2013; 1:18:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahhh ahhh ne günlerdi.. kazandık Allah nasip etti. 1. dönem bitti 2. dönemdeyiz.. Allah herkese nasip etsin inşallah.
  • Okurken gözümden yaş gelecekti neredeyse. Ne heyecan yapmıştık sonuçları beklerken. Hey gidi günler.
  • Lan ne gunlerdi yikmistik burayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Lan ne gunlerdi yikmistik burayi

aynen, bizim yüzümüzden forum kilitleniyordu.
  • Laaaeeeyyyyn
  • Lan az mı sabahladık buralarda ? az mı haxball oynadık sonuçları beklerken? biri "açıklandııı laaağğnn" diyince hepimiz heyecanlanmadık mı yalan oldugunu bile bile geyik vardı sonra adam kahin gibi tutturuyordu sınavın aciklanacağı gunleri piuuuu ne günlerdi beee..

• vaaayy be duygulandım valla
    butun yaz bekledik durduk, sabah aksam burdaydm ben...
    özlemişim bea
  • beyler sonuçlar açıklandı mı hala bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissEliotte

vaaayy be duygulandım valla
    butun yaz bekledik durduk, sabah aksam burdaydm ben...
    özlemişim bea

harbiden baya beklemiştik ama, açıklansın artık! diye :(

• 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.