Şimdi Ara

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.814
Cevap
31
Favori
211.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hx850 de local dimming yok değilmi. Philips 9706 ile 46hx850 arasında kaldım hx850 güzel ama philipsin 9706 hakkında yorum bulamadım fakat 9705 ini çok övüyorlar ikisinide teşhirden alacağım için ikisininde fiyatı uygun. İlk sayfada arkadaşımız incelemiş sağolsun fakat aklımdaki birkaç sorudan birtanesi standı ile kullanırken ses tokluğu yeterlimidir? ve ışık sızması ne durumdadır çünkü alacağım hx80 yi iade etme şansım çok fazla yok. Yardımlarınız için çok teşekkürler şimdiden.
  • hx850 serisini sony garantili 55inç veya 65 inç bulabileceğim yer var mı?
  • yeni güncelleme geldi televizyona tvnin açılında bir hızlanma geldi sanki açılır açılmaz hdım 1 yada 2 yi hemen secebiliyorum eskiden 20 saniye falan bekletirdi
  • Akşam deneyelim hemen.
    Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Bana göre HX850, W805 ten panel kalitesi bakımından çok daha iyi. Sony Center'da denk geldi karşılaştırdım. W905 i görelim birde..
  • Merhaba arkadaşlar bende hx850 alarak aranıza katıldım, yanlız sonynin bu sınırlı medya desteğini hiç sevmedim desem yeridir. Tamam panel için aldık cihazı ama sonuçta bir ntfs sistemini de tanımaması çok ciddi bir handikap olarak görüyorum. Bu yüzdende sony'ye mesaj attım, mümkün olduğu kadar sizlerinde bu konuda sony ye talepte bulunmanızı rica ediyorum. Sonuçta yazılım ile çözülebilecek bir durum bu. Attığım mesaj ve sony nin verdiği cevapı aşşağıya yazıyorum.

attığım mesaj: Firmanıza ait 46hx850 ürününü almış bulunmaktayım, fakat ürününüz çok gelişmiş bir panel sistemine rağmen yazılım olarak malesef çok zayıf kalmaktadır. Öncelikle talebim cihazınız için NTFS dosya sistemi desteğinin gelmesi ve akabinde MKV dosya formatını desteklemesi. Sizinde takdirinizdedir ki 3d filmler en iyi şeekilde cihazın kendi medai playerından izlenmektedir. Bu konular üzerinde hassasiyet göstereceğinizi düşünüyorum. Teşekkürler.

Gelen cevap (çok kısa bir sürede döndüler bende şaşırdım buna) :

Mesajınız ve Sony ürünlerine olan ilginiz için teşekkür ederiz.

Geri bildiriminizin son derece önemli olduğunu bilmenizi isteriz. Belirtmiş olduğunuz gibi KDL-46HX850 model cihaz NTFS formatını desteklememektedir. Şuan için herhangi bir yazılım güncellemesi de söz konusu değildir. Talebiniz ilgili birimimiz ile paylaşılacaktır.

Bilgilerinize arz ederiz.

• Hocam sen apaçık Sony' e korsanı destekle demişsin. :) Sony' nin kendi icatları olan bluray' in korsanı formatında olan mkv leri destekleyerek kendi kendini baltalayacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavericKFive

Hocam sen apaçık Sony' e korsanı destekle demişsin. :) Sony' nin kendi icatları olan bluray' in korsanı formatında olan mkv leri destekleyerek kendi kendini baltalayacağını sanmam.

Haklısınız ama yapacak birşey yok, mkv olmasa bile şu ntfs olmaması çok saçma yani.
  • Yeni serilerin hepsinde mkv desteği yok. Sadece üst serilerde var.
    exfat iş görüyor şimdilik ama mkv şart gerçekten.
  • Tv izlerken fark ettigim bir seyi paylasmak ve sormak istiyorum. Daha dogrusu ps3 de oyun oynarken farkettim. Oturdugun yerden tv ye bakiyorum, bir de ayaga kalkip bakiyorum. Ayaktayken daha aydinlik ve net. Ayarlarda mi sorun var yoksa acI farki mi anlamadim. Yardimci olabilecek var mi arkadaslar cok fena kafama takildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kullandığınız costum görüntü ayarlarını yazarmısınız samsungların ekranı gibi görünüyor tvnin ekranı çok canlı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray_p800

Arkadaşlar kullandığınız costum görüntü ayarlarını yazarmısınız samsungların ekranı gibi görünüyor tvnin ekranı çok canlı yani.

Resim ayarlarındaki "Canlı" modumu seçili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winterice

Tv izlerken fark ettigim bir seyi paylasmak ve sormak istiyorum. Daha dogrusu ps3 de oyun oynarken farkettim. Oturdugun yerden tv ye bakiyorum, bir de ayaga kalkip bakiyorum. Ayaktayken daha aydinlik ve net. Ayarlarda mi sorun var yoksa acI farki mi anlamadim. Yardimci olabilecek var mi arkadaslar cok fena kafama takildi.

Tekrardan kontrol ettim. Ozellikle karanlik sahnelerde arkadaki goruntu ve ayrintilar belli olmuyor. Ayaga kalkinca net bir sekilde goruluyor. Bunun sebebi nedir beyler?

• İşin esprisi tam ortadan izlemektir, eğer sağa sola geçerek bakarsanız ekran gri bir hal alır (fotoğraf çekimlerinde genelde mavi görünür). Eğer ayrıntılar belli olmuyorsa Resim ayarlarından parlaklık ayarı ile oynayarak kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

İşin esprisi tam ortadan izlemektir, eğer sağa sola geçerek bakarsanız ekran gri bir hal alır (fotoğraf çekimlerinde genelde mavi görünür). Eğer ayrıntılar belli olmuyorsa Resim ayarlarından parlaklık ayarı ile oynayarak kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Tv ye tam karsidan ve ortadan bakiyorum. Bas izahimiz cercevenin neresine denk gelmeli size gore? Tv yi biraz asagiya cekmeyi dusunuyorum. Yarin bir de oyle deneyecegim. Parlaklik seviyem 51, kontrast 89, arka isik ise 3 ve renk 50. Bu degerler iyi mi? Karanlik sahnelerdeki uzagin netligini artirmak icin parlakligi 60 mi yapsam? Tesekkurler

• HX850 'nin gözlükleri aktif mi pasif mi arkadaşlar?
  • Aktif
  • Yeni güncelleme geldi.
  • Yeni yazılım güncellemesi 14 /05 / 2013
    PKG1.910EUA sürümü • Bu yazılım internet hizmetlerinin performansını artırır
  • 55W805 ve 55Hx850
    iki ürün arasında

55W805

+ Pasif 3D olması
    +mkv desteklemesi
    + DVB-T2 (dijital karasal) desteği
    + Fiyatı 55Hx850 ye göre biraz daha ucuz
    -100 Hz

Hx850

+ 200 Hz

Hx850 ye göre bunca + özellik varken 100 Hz daha fazla olan 55Hx850 modelini tercih etmek ne kadar doğru olur
    55W805 ürünü yeni olduğu için kullanan yada incelenmiş bi sayfa var mı . Tarafsız gözle yorumlayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 21 Mayıs 2013; 12:08:02 >
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.