Şimdi Ara

:::-2012 YGS Deneme Netleriniz-(SONUCU RESİMLEYİNİZ)::: (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.649
Cevap
10
Favori
116.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Fem 11li deneme 2.si:
    Türkçe : 35net
    Matematik : 32net
    Fen: 31 Net
    Sosyal: 36 Net
    İyi geldi :)

yanlış anlamayın sosyal 36 net nasıl oluyor acaba ? eğer yanlışlarınız yoksa doğrudur ama yanlışlarınız varsa bilemiyorum

4 boş.

sos cosmus mşllh:D

Teşekkürler, sayısalcı olarak en iyi yaptığım ders ygs'de sosyaldir.

• Bugün bize dersanede Fem 11 li ygs 1 yaptılar.Beyler bana kolay geldi açıkçası özellikle türkçe ve mat kolaydı baya.Bio fizik te 2-3 soru güzeldi bir de tarih güzeldi.Sonuç iyi baya da zaten sallıyon fln diyornuz koysam ne yazar
  • Beyler 11 li fem deneme setini önerirmisiniz ?
  • İlk denememi cuma günü FDD Bakırköy Şubesi'ndeki sınıf belirleme sınavı olan finale doğru 1 ile olacağım. gerçi genel bir ygs denemesi olmadığı için farklı kulvar sayılsa da (sadece dersanede işlenen konulardan soru çıkıyor konular belirlenirken konu işleniş bakımından en gerideki sınıf baz alınıyor) puanımı buraya yazacağım. pazartesi de töder var zaten asıl ne olduğumuzu orda görücez.

reserved.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaleli

Beyler 11 li fem deneme setini önerirmisiniz ?

Seti aldım. İlk denemeyi yapınca yorumumu yazarım
  • yaptığım son türkçe denemesinde 26,25 net yaptm.tmciyim nasl arttırabirim?
  • Bugünkü dershane denemesinde

Türkçe 21,75 Net
    Sos 21,50 Net
    Mat 6,75 Net

12.sınıf TM'ciyim.Durumum nasıl sizce? bu 2.deneme henüz.Konularıda tam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 26 Ekim 2011; 19:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Bugünkü dershane denemesinde

Türkçe 21,75 Net
    Sos 21,50 Net
    Mat 6,75 Net

12.sınıf TM'ciyim.Durumum nasıl sizce? bu 2.deneme henüz.Konularıda tam bilmiyorum.

Konuları bil ya da bilme.Böyle netler in bir açıklaması olamaz.Daha fazla çalışman lazım demek ki.Herhalde bir yerde birşeyleri yanlış yapmışsın.Hadi fen i anladım da tm ci olarak 21 tür 6 net mat gerçekten çok kötü.Çalışman lazım bence biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

Türkçe 21,75 Net
    Sos 21,50 Net
    Mat 6,75 Net

Konuları bil ya da bilme.Böyle netler in bir açıklaması olamaz.Daha fazla çalışman lazım demek ki.Herhalde bir yerde birşeyleri yanlış yapmışsın.Hadi fen i anladım da tm ci olarak 21 tür 6 net mat gerçekten çok kötü.Çalışman lazım bence biraz.

Evet haklısın .Bana okulla yürütmesi çok zor geliyor.Mezuna kalıcam gibi bende.

• quote:

Şimdiden böyle düşünmemelisin. Bu kolaya kaçmaktır. Hem önünde daha çok zaman var. Arkadaşın dediği gibi Türkçe ve Mat düşük ama hakikaten bunları yükseltmek zor değil. Fen' i de hiç çözmemek çok saçma bana kalırsa. Çok basit sorular da geliyor her zaman, üstteki bilgiyi oku, yorumla, işaretle tarzı. Ekstra 3-5 tane de konu bilsen 10 net çıkması işten bile değil.

"Mezun olayım herşey kebap" diye düşünme diye yazdım bunları. (Mezunum ordan biliyorum. )

• quote:

quote:

quote:

Türkçe 21,75 Net
    Sos 21,50 Net
    Mat 6,75 Net

Ohoo. Sen şimdiden mezuna kalacağım diyorsan, bayağı mezuna kalırsın sen. Ayrıca mezuna kalınca her şeyin güzel olacağını, konuları çok rahat halledeceğini felan düşünüyorsan yanılırsın. Sen şu an bahane üretiyorsun kendine okulu. Herkes okula gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

quote:

quote:

Türkçe 21,75 Net
    Sos 21,50 Net
    Mat 6,75 Net

Ohoo. Sen şimdiden mezuna kalacağım diyorsan, bayağı mezuna kalırsın sen. Ayrıca mezuna kalınca her şeyin güzel olacağını, konuları çok rahat halledeceğini felan düşünüyorsan yanılırsın. Sen şu an bahane üretiyorsun kendine okulu. Herkes okula gidiyor.

benim bi arkadaş 12.sınıfta ikisine vakit yetiştiremediğini söylüyodu şimdi mezun grubunda rahat olduğunu söylüyor.başkalarının etkisinde kalıyorum yani. mezuna kalmadan gitmek istiyorum bende yani

• internette 2012 denemeleri varmı pdf şeklinde l
  • Özel Deneme

Türkçe : 37.50
    Sosyal:32.75
    Mat:10.50
    Fen:2

YGS-3 371,25
    YGS-4 366,50 şu sosyali felsefeden bi 35 lere cıkaramadım matematiği geliştirmeye devam ...
  • Fen Bilimleri Hafta İçi YGS 1

Türkçe:31 d 9 y
    Sosyal:23d 10y
    Mat:24 d 5y
    Fen:1d

Toplam:73 net
    YGS 5: 323,54
  • fdd
    türkce full
    sos 3 y
    mat 2y 3 bos(2 y neden oldu bılmıyorum dangalaklar kıtapcıgı vermedı)
    fen 5-6 y 5-6 boş(böyle bir sey)
  • Bugün dershanede 2.denememi oldum(Tm yim) netler:

Türkçe:29
    Sosyal:28,5
    Matematik:21

Ygs 5:338
    toplam 78,5 net ..İlk sınavda 73 net yapmıştım yükselme var İnşallah ocakta veya şubatta 90+ olacak netlerim
  • Birey Ygs 3
    Türkçe:39d 1y
    Matematik:39d 1b
    Fen Bilimleri:39d 1y
    Sosyal: 36d 3y 1b
  • quote:

Orijinalden alıntı: halim68

Birey Ygs 3

Maşallah de üstat nazar değecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: halim68

Birey Ygs 3

Tebrikler hocam.

Sinavin zorlugu hakkinda biraz bilgi verir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.