Şimdi Ara

2012 YILINDA DOĞUŞ OTO İLE KAZANMAK. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FTSE100

quote:

Orijinalden alıntı: alininbiri

quote:

Orijinalden alıntı: FTSE100

15 yıldır az buçuk bu işlerle uğraşan birisi olarak söyleyeceğim ilk şey:
    Bir tek örneğe bakarak borsada para var diye gelen pek çok insan cekedini bırakıp gitmiştir.
    Üstelik Mehmet amcamız gibi adamlar gazete haberlerinden olayı öğrenip idrak edip hisse alana kadar Üsküdar'da toz duman bile kalmamıştır.
    Hatta gazete haberlerinin genellikle Mehmet amcalara mal boşaltmak için yaptırıldığı çok görülmüştür.
    Bunu benden önce de yazan çok olmuştur ama ben ilk mesaj sonrasında çoğu mesaja cevap vermek isteyeceğim -resmen elim kaşınacağı- için baştan diyeceğimi diyeyim müsadenizle.
    Ha, bir de bu İMKB daha geçenlerde 48000 değil miydi?

"Ha, bir de bu İMKB daha geçenlerde 48000 değil miydi?" 04.01.2012 Kapanış 79 564 (İmkb 100) Epey zamandır takip etmemişsin kanımca. Ben kesinlikle kimseye Hisse senedi alın satın diye bir tavsiye vermedim. Sadece Geçen yıl otomobil sektöründeki şirketlerin değerlerini sundum.

evet en dıp 48 dı sımdı 80

en dıpten alıp en tepeden satmak dıye bır sey yoktur

verdıgınız ornek guzelde ya 10 lıralık senetlerın 0,5 krs dustuugnu gormek nasıl bır duygudur o parayla hacı muratı alırsınız :)

48 den 80 gıtımı gıttı ama 500 tane senedın 400 tanesı yerınde saydı gerıye gıtı 10 15 hıse harıcı aman aman getırısı olan olmadı

borsa modern hırssızlıkk yerıdır patronların ky sogusleme yerı onların elınde makınelı tufek roketatar vardır sızn elınızde kılıc kalkan

profosyenel olmadıkca borsa yatıırm yapanların %90 nı aglamıstır

20, yılı devırıdm para pıyasalarında %5 azınlık mutludur %95 cogunluk aglar

tek işiniz para pıyasalarıysa ılgılenın ama amator yatırmcıysan uzak durun sabıt getırılı ensturamanlarda paranıız calamazlar

• bu yazıyı okuduktan sonra...pazartesi bankadayım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.