Şimdi Ara

2013 0 KM JETTA METALİK RENK OTM DSG 58000 TL -2012 5000 KM METALİK RENK OTM DSG JETTA 53000 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir ara resim paylaşta bizde görelim aracını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Empire

Bir ara resim paylaşta bizde görelim aracını

okey
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigtblue

Burada göruslerını bıldıren arkadaslara teşekkur ederım 0 km 1,4 Tsi Dsg comfortline jetta aldım polodan sonra aradıgımı buldum, golf alacakdım ama babam gönul bırakdı :) ıllada sedan al dıye hatta ona kalsa passat alacakdık :) ama parayı ben verdıgım ıcın ayrıca t4 vw transporterı satmıyacagım ıcın jettada kaldım kafamda kı otomobıl hastalıgını bıtırdım saygılarımla

hayırlı olsun hocam, biz de cocugu ikilersek passata geçiş yapma niyetlisiyiz, tekere taş değmesin :)
  • 5000 km hiç birşey 5000 TL gibi bir rakama göre. Kesinlikle 2.el. Aynısını polo alırken yaşadık. Sıfır 2012 model 41.000 Polonun sıfırıydı. 2011 model 10.000 km' de 5 aylık Polo 36.000' e aldık. 4 bin TL cebimizde kaldı. Hiç düşünmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

5000 km hiç birşey 5000 TL gibi bir rakama göre. Kesinlikle 2.el. Aynısını polo alırken yaşadık. Sıfır 2012 model 41.000 Polonun sıfırıydı. 2011 model 10.000 km' de 5 aylık Polo 36.000' e aldık. 4 bin TL cebimizde kaldı. Hiç düşünmeyin.

oarac acarlardaydı nasıp olmadı sonra 2013 sıfır bulunca hemen teslım alıp gecdım bırde otomatık alacagım ıcın ıkıncı ele yonelmekden vazgecdım nasıp boyleymıs aracı alalı 15 gun oldu kullanımı guzel ama sehır ıcı ıcın polo tek gecerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigtblue -- 13 Mayıs 2013; 18:05:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

Burada göruslerını bıldıren arkadaslara teşekkur ederım 0 km 1,4 Tsi Dsg comfortline jetta aldım polodan sonra aradıgımı buldum, golf alacakdım ama babam gönul bırakdı :) ıllada sedan al dıye hatta ona kalsa passat alacakdık :) ama parayı ben verdıgım ıcın ayrıca t4 vw transporterı satmıyacagım ıcın jettada kaldım kafamda kı otomobıl hastalıgını bıtırdım saygılarımla

hayırlı olsun hocam, biz de cocugu ikilersek passata geçiş yapma niyetlisiyiz, tekere taş değmesin :)

amın allah gönlunuze göre versın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

5000 km hiç birşey 5000 TL gibi bir rakama göre. Kesinlikle 2.el. Aynısını polo alırken yaşadık. Sıfır 2012 model 41.000 Polonun sıfırıydı. 2011 model 10.000 km' de 5 aylık Polo 36.000' e aldık. 4 bin TL cebimizde kaldı. Hiç düşünmeyin.

oarac acarlardaydı nasıp olmadı sonra 2013 sıfır bulunca hemen teslım alıp gecdım bırde otomatık alacagım ıcın ıkıncı ele yonelmekden vazgecdım nasıp boyleymıs aracı alalı 15 gun oldu kullanımı guzel ama sehır ıcı ıcın polo tek gecerım

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın Allaha kaza bela göstermesin.

Şehir içinde 1.6 tdi 90 hp tam bi fare olarak geziniyo :)

• resım yukleyek dedık beceremedık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigtblue -- 18 Mayıs 2013; 0:52:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.