Şimdi Ara

2013/2014 Adidas formaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gs ve bjk formaları güzel olmuş bizimkiler sınıfta kalıyor yanlız bjk ile bizimkilerin inşaatçılık tabiriyle kaba inşaatları çok benziyor uyanık adidas maliyetten kısıyor sanki dış kalıpları birebir sanki
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    sen de benzettim değil mi?kalıplar aynı millet ona kötü buna iyi diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

Fb'nin lacivert formada ki şeklin bi anlamı var mı ? Transformers'ı andırıyor biraz ama o değildir elbet anlamadım ben arma mı acaba ?

Kalkan veya kalp olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fb'nin lacivert formada ki şeklin bi anlamı var mı ? Transformers'ı andırıyor biraz ama o değildir elbet anlamadım ben arma mı acaba ?

Dikkat ederseniz atkı açan taraftarlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fainus_Odessus

sen de benzettim değil mi?kalıplar aynı millet ona kötü buna iyi diyor.

benzettim ama bence de bjk formaları daha şık kalıp taslak belki aynı ama bizde abartı keskin vigürler fazla lacivert daha sadece olsa daha şık olabilirdi beyazın kollarındaki olmasa keza daha şık olabilirdi çizgili güzel ama dizay hatası ile uzaktan bulanık görünüyor.
  • Beşiktaşın geçen seneki kırmızı forması da çok iyiydi.Beşiktaş düzeltti artık forma işini.
  •  2013/2014 Adidas formaları

2013/2014 Adidas formaları

Bu yılki siyah forma da bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Siyah da gri de ayrı bi güzelmiş. Çubuklunuzda hoşuma gitmeyen bişey var ama çözemedim

• Bugün baktım formaları denedim. Çubuklunun yakası olmamış, Bir düşük beden almak lazım herzamanki gibi, beyaz almayı düşünüyorum. Arma kısmı vs. güzel ama tam istediğimiz forma olmamış
  • bizim çubuklu fena değil en azından geçen seneye göre çok daha iyi diye düşünüyorum. uzun kollusu çıkarsa direk alacağım
  • quote:

yav he he git canli gor taraftar figuru var

formayi canli gorun oyle yorum yapin burdan cidden kotu gorunuyo gidip gorunce oyle degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Böyle efsane olacak bi forma yapmışsın o alt taraftaki kocaman amblemi koyma işte tek kötü yanı bu olmuş

• şu çubukluyu topcuların üzerinde görelim bakalım nasıl olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.